Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, fantastiški tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

rugiagele26, graži pievutė bigsmile.gif

Merginos, gal žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti gliukozės, kuri tinka pastilažui gaminti bei kt. kulinariniams tikslams. Nes mūsų vaistinėje (joje gaminami vaistai!) yra tik gliukozės miltukai bei skysta gliukozė lašelinėms g.gif
Atsakyti
Migle79....pas mus Kaune visose kur daro ( gamina vietoje ) vaistus jos yra unsure.gif ...skystos , brangoka virš 15 litų toks nei didelis nei mažas buteliukas , bet žinok ji nėra tokia kaip konditerinė schmoll.gif ...konditerinė be galo tiršta , aš iš anglijos buvau užsisakius , o šita nu tokia ...... wink.gif

rugiagele ....kaip noriu palakstyt po žalią pievą bigsmile.gif .....user posted image

Atsakyti
Ačiū, Cipciuk. Tai reikės ir man iš užsienio siųstis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 19:30)
Nusiziurejau nuo Asseni, ir padariau ramuniu pieva  blush2.gif tik as zole dariau is grietineles. Viduj "Juros dugnas", gelytes - pastilazas...

labai faina Tavo pieva thumbup.gif
ir iš grietinėlės kaip gražiai atrodo. Maniau, kad tik bezas taip gerai laiko žolytę.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 19:57)
..konditerinė be galo tiršta ,

tai dabar suprantu, kodėl nutarei pakeisti gliukozę medumi bigsmile.gif
o šiaip, tą vaistinės gliukozę dar pavirus, gal ji sutirštėtų? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, labai saunus visu torciukai, kazkaip istrigo ir padanga ir parsiukai ir pievutes, nu zodziu, viskas grazu, miela, o as siandien paemiau maxei i rankas karamelini torciuka, siaip sudeti paskaitineti ir issiziojau blink.gif per sprindi suvardinta sudetiniu daliu ir visos su E doh.gif kosmaras doh.gif
Atsakyti
naitai su medum liuks gaunasi thumbup.gif , ale dukra aną dien parnešė , o jis brudas toks tamsus doh.gif , o pora dienų prieš toj pačioj pardės šviesus kai aliejus buvo , teks skruzdėlynam , medučiam sunaudoti .

Aš virau iš miltelių , gal geriau nepasakosiu blush2.gif , 10 pokiukų užpyliau vandeniu , ji gyvatė virė , gal 2 valandas ir liko koki 5 šaukštai doh.gif gliukozės , bet ir ta apytirštė ....bankrotas jei ją į tortus dėti , o va šitos nebandžiau , bet įtariu irgi per pus liks doh.gif lotuliukas.gif .

Srove...dar tu skaitai , aš nė nežiūriu , man baisu doh.gif , negana viskas iš miltelių ( kiaušinių , grietinėlės ) tai dar tas E doh.gif .....KAS SUPRANTA , TAS PAS MUS IR PRAŠO , KAD PADARYTUME ....natur produkt biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 28 rugpjūčio 2009 - 18:40
Cipciuk, lekiam abi už parankės po tą pievą, nes ir man strakalioti užsinorėjosi pamačius ją bigsmile.gif
oi, tai kad nėra ką rodyti, turiu tik bitę vietoj 3 planuotų, 5 kg svorio doh.gif nežinau, ką klientei reikės pasakyti blush2.gif 2 kg berniukui dovanų tongue.gif mano pačios kaltė, kad dariau pirmą kartą ir neišskaičiavau svorio, tiesą sakant tikėjausi 4 kg, bet 5 blink.gif o produktų tik biskvitų daugiau susidėjo, nesupratau iš kur to svorio tiek, pertepinėjau ploniau nei paprastai, bet matyt papuošimas, ganašas, viduje trys šokoladai, plius plius plius ir prisipliusavo blush2.gif lotuliukas.gif ir ta pati nebaigta, bijau pastiliažinius sparnus kišti šįvakarą, nes pasiims tik rytoj ryte, tai tada ir nufotkinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 28, 20:50)
turiu tik bitę vietoj 3 planuotų, 5 kg svorio  doh.gif  nežinau, ką klientei reikės pasakyti 

Jeigu klientė bus su akiniais, tai pasakysi: - Vlip, očkarik. laugh.gif

o jei be akinių unsure.gif .. pati vyniokis bigsmile.gif
Atsakyti
Olesta...lekiam pabėgioti bigsmile.gif drauge ....nesugalvok kišti sparnu bus amen doh.gif .

Kas dėl svorio , ir man tas pats blush2.gif ....užsisakė juodą mišką , 2 kg . ir 500 g.....padariau - nu jetau 3 kg. 600 g. gavosi doh.gif ....o dydžio normalus 28 skersmens formos , jei daryčiau tokio svorio kaip prašė , nebūtų ką valgyti .....nu ką , čia jau mano bėda ax.gif , dovanosiu tuos 1 kg. berniukui biggrin.gif .

Atsakyti
Neramuole,Cipciuk,rugiagele26,puikus torciukai.
Rugiageles grietinine pieva ypac patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 19:58)
Olesta...lekiam pabėgioti  bigsmile.gif drauge ....nesugalvok kišti sparnu bus amen  doh.gif .

Kas dėl svorio , ir man tas pats  blush2.gif ....užsisakė juodą mišką , 2 kg . ir 500 g.....padariau - nu jetau 3 kg. 600 g. gavosi  doh.gif ....o dydžio normalus 28 skersmens formos , jei daryčiau tokio svorio kaip prašė , nebūtų ką valgyti .....nu ką , čia jau mano bėda  ax.gif , dovanosiu tuos 1 kg. berniukui  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano labai gera klientė, tai negaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 20:58)
svorio , ir man tas pats  blush2.gif ....užsisakė juodą mišką , 2 kg . ir 500 g.....padariau - nu jetau 3 kg. 600 g. gavosi  doh.gif ....o dydžio normalus 28 skersmens formos , jei daryčiau tokio svorio kaip prašė , nebūtų ką valgyti .....nu ką , čia jau mano bėda  ax.gif , dovanosiu tuos 1 kg. berniukui  biggrin.gif .

žinosiu, kur 900 gramų tortą užsisakyt. Pigiau, nei pačiai daryt bigsmile.gif
Atsakyti