Cipciuk, fantastiški tortai
rugiagele26, graži pievutė
Merginos, gal žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti gliukozės, kuri tinka pastilažui gaminti bei kt. kulinariniams tikslams. Nes mūsų vaistinėje (joje gaminami vaistai!) yra tik gliukozės miltukai bei skysta gliukozė lašelinėms
Migle79....pas mus Kaune visose kur daro ( gamina vietoje ) vaistus jos yra ...skystos , brangoka virš 15 litų toks nei didelis nei mažas buteliukas , bet žinok ji nėra tokia kaip konditerinė ...konditerinė be galo tiršta , aš iš anglijos buvau užsisakius , o šita nu tokia ......
rugiagele ....kaip noriu palakstyt po žalią pievą .....
rugiagele ....kaip noriu palakstyt po žalią pievą .....
Ačiū, Cipciuk. Tai reikės ir man iš užsienio siųstis
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 19:30)
Nusiziurejau nuo Asseni, ir padariau ramuniu pieva tik as zole dariau is grietineles. Viduj "Juros dugnas", gelytes - pastilazas...
labai faina Tavo pieva
ir iš grietinėlės kaip gražiai atrodo. Maniau, kad tik bezas taip gerai laiko žolytę.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 19:57)
..konditerinė be galo tiršta ,
tai dabar suprantu, kodėl nutarei pakeisti gliukozę medumi
o šiaip, tą vaistinės gliukozę dar pavirus, gal ji sutirštėtų?
Merginos, labai saunus visu torciukai, kazkaip istrigo ir padanga ir parsiukai ir pievutes, nu zodziu, viskas grazu, miela, o as siandien paemiau maxei i rankas karamelini torciuka, siaip sudeti paskaitineti ir issiziojau per sprindi suvardinta sudetiniu daliu ir visos su E kosmaras
naitai su medum liuks gaunasi , ale dukra aną dien parnešė , o jis brudas toks tamsus , o pora dienų prieš toj pačioj pardės šviesus kai aliejus buvo , teks skruzdėlynam , medučiam sunaudoti .
Aš virau iš miltelių , gal geriau nepasakosiu , 10 pokiukų užpyliau vandeniu , ji gyvatė virė , gal 2 valandas ir liko koki 5 šaukštai gliukozės , bet ir ta apytirštė ....bankrotas jei ją į tortus dėti , o va šitos nebandžiau , bet įtariu irgi per pus liks .
Srove...dar tu skaitai , aš nė nežiūriu , man baisu , negana viskas iš miltelių ( kiaušinių , grietinėlės ) tai dar tas E .....KAS SUPRANTA , TAS PAS MUS IR PRAŠO , KAD PADARYTUME ....natur produkt .
Aš virau iš miltelių , gal geriau nepasakosiu , 10 pokiukų užpyliau vandeniu , ji gyvatė virė , gal 2 valandas ir liko koki 5 šaukštai gliukozės , bet ir ta apytirštė ....bankrotas jei ją į tortus dėti , o va šitos nebandžiau , bet įtariu irgi per pus liks .
Srove...dar tu skaitai , aš nė nežiūriu , man baisu , negana viskas iš miltelių ( kiaušinių , grietinėlės ) tai dar tas E .....KAS SUPRANTA , TAS PAS MUS IR PRAŠO , KAD PADARYTUME ....natur produkt .
Cipciuk, lekiam abi už parankės po tą pievą, nes ir man strakalioti užsinorėjosi pamačius ją
oi, tai kad nėra ką rodyti, turiu tik bitę vietoj 3 planuotų, 5 kg svorio nežinau, ką klientei reikės pasakyti 2 kg berniukui dovanų mano pačios kaltė, kad dariau pirmą kartą ir neišskaičiavau svorio, tiesą sakant tikėjausi 4 kg, bet 5 o produktų tik biskvitų daugiau susidėjo, nesupratau iš kur to svorio tiek, pertepinėjau ploniau nei paprastai, bet matyt papuošimas, ganašas, viduje trys šokoladai, plius plius plius ir prisipliusavo ir ta pati nebaigta, bijau pastiliažinius sparnus kišti šįvakarą, nes pasiims tik rytoj ryte, tai tada ir nufotkinsiu
oi, tai kad nėra ką rodyti, turiu tik bitę vietoj 3 planuotų, 5 kg svorio nežinau, ką klientei reikės pasakyti 2 kg berniukui dovanų mano pačios kaltė, kad dariau pirmą kartą ir neišskaičiavau svorio, tiesą sakant tikėjausi 4 kg, bet 5 o produktų tik biskvitų daugiau susidėjo, nesupratau iš kur to svorio tiek, pertepinėjau ploniau nei paprastai, bet matyt papuošimas, ganašas, viduje trys šokoladai, plius plius plius ir prisipliusavo ir ta pati nebaigta, bijau pastiliažinius sparnus kišti šįvakarą, nes pasiims tik rytoj ryte, tai tada ir nufotkinsiu
QUOTE(Olesta @ 2009 08 28, 20:50)
turiu tik bitę vietoj 3 planuotų, 5 kg svorio nežinau, ką klientei reikės pasakyti
Jeigu klientė bus su akiniais, tai pasakysi: - Vlip, očkarik.
o jei be akinių .. pati vyniokis
Olesta...lekiam pabėgioti drauge ....nesugalvok kišti sparnu bus amen .
Kas dėl svorio , ir man tas pats ....užsisakė juodą mišką , 2 kg . ir 500 g.....padariau - nu jetau 3 kg. 600 g. gavosi ....o dydžio normalus 28 skersmens formos , jei daryčiau tokio svorio kaip prašė , nebūtų ką valgyti .....nu ką , čia jau mano bėda , dovanosiu tuos 1 kg. berniukui .
Kas dėl svorio , ir man tas pats ....užsisakė juodą mišką , 2 kg . ir 500 g.....padariau - nu jetau 3 kg. 600 g. gavosi ....o dydžio normalus 28 skersmens formos , jei daryčiau tokio svorio kaip prašė , nebūtų ką valgyti .....nu ką , čia jau mano bėda , dovanosiu tuos 1 kg. berniukui .
Neramuole,Cipciuk,rugiagele26,puikus torciukai.
Rugiageles grietinine pieva ypac patiko
Rugiageles grietinine pieva ypac patiko
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 19:58)
Olesta...lekiam pabėgioti drauge ....nesugalvok kišti sparnu bus amen .
mano labai gera klientė, tai negaila
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 20:58)
svorio , ir man tas pats ....užsisakė juodą mišką , 2 kg . ir 500 g.....padariau - nu jetau 3 kg. 600 g. gavosi ....o dydžio normalus 28 skersmens formos , jei daryčiau tokio svorio kaip prašė , nebūtų ką valgyti .....nu ką , čia jau mano bėda , dovanosiu tuos 1 kg. berniukui .
žinosiu, kur 900 gramų tortą užsisakyt. Pigiau, nei pačiai daryt