Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

NERAMUOLE, NERAMUOLIUK, O TU DIEVULI BRANGUS, KAIP GRAŽUS ANTRAS TORTAS yahoo.gif ploja.gif nu šakės, aš su savais nebeateisiu, nebėra ką parodyti doh.gif

ir dar CIPCIUKAS arėjo su neregėtomis grožybėmis wub.gif super 4u.gif
Atsakyti
visu nevardinsiu bet as apakusi bigsmile.gif labai dailus tortukai wub.gif

o dabar klausimukas biggrin.gif ar i plaktos grietineles krema galima deti skystus dazus? jei taip tai kuriuo metu? jau isplakus? dekui 4u.gif
Atsakyti
O va šitą tortuką mergytė užsimanė , pamačiusi tas kavos pupelės dydžio boružėles ant pirmą kartą daryto , tai aš jai dabar net tris patupdžiau tongue.gif ....tik vaikas ir gali būti toks atidus biggrin.gif .

Medutis , beze , cukrinė masė ....paršiukai pastiliažiniai ...

user posted image

user posted image

user posted image

Na va ir iškroviau rolleyes.gif .....dar vienas buvo kaip sakoma " naminis " , nieko įpatingo , tai ir nedėsiu blush2.gif
Atsakyti
Cipciuk, koookie tortai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif user posted image

Atneskit ir namini essen.gif:
Atsakyti
o jau tarakonas tongue.gif naujas įvertinimo ženklas, nebe žiurkė ir nebe kysa thumbup.gif
Atsakyti
[quote=gitule,2009 08 28, 16:10]

1. Gitule ax.gif
2.

labai labai atsiprasau blush2.gif pazadu nebeklysti ax.gif

aciu mergaites uz grazius zodzius, apacia apipjoviau truputi didesne ir poto su teptuko koteliu paploninau, ir gavos tokie raukinukai paprasta ir grazu 4u.gif

cypciuk tas su kriuksiais labai zaismingas, nusikopinau, bandysiu kriuksiuka lipint, prasau patarkit kaip atskiras dalis suklijuojat darant figureles, man labai sunkiai sekes su degtine sulipint jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 28, 14:38)
labai labai atsiprasau  blush2.gif  pazadu nebeklysti  ax.gif

Taigi cia nieko tokio, nera del ko gedintis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 17:16)

Medutis , beze , cukrinė masė ....paršiukai pastiliažiniai ...

o jau parsu grozis biggrin.gif pamenu vyrui buvau uzsakiusi torta - parsiuka tai atrode kaip tikras ant lekstes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 08 28, 10:44)
o kiek gliukozes dejai 100g sokolado? sorry bet niekaip nerandu su gliukoze medaus tai zinau kad viena sauksta
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dėjau 1 valgomąjį šaukštą skystos gliukozės. Nuo įprasto medaus (dirbtinio, nuo naminio aplamai man ten kažkas nesigauna) šokoladas nesigauna toks lyg "guminis". Su gliukoze visai kitaip, nežinau, ji kažką tokio turi, ir priduoda tokį tąsumą, galima labiau išploninti lapelius, jie neplyšta, išlieka tokie patvaresni... smile.gif Ai dar pastebėjau, kad su gliukoze ir netaip jie tirpsta tarp rankų blink.gif

Visoms nuoširdus AČIŪ, už pagyras! blush2.gif aciuks.gif laugh.gif
Atsakyti
Cipciuk labai labai gražu wub.gif

Nu bet Gitule kad prajuokino su ta bite lotuliukas.gif user posted image oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 28 rugpjūčio 2009 - 16:20
user posted image

o Jazaw..

Olesta Olesta prašom čionai nešti essen.gif:
Atsakyti
Nusiziurejau nuo Asseni, ir padariau ramuniu pieva blush2.gif tik as zole dariau is grietineles. Viduj "Juros dugnas", gelytes - pastilazas...

user posted image
Atsakyti