NERAMUOLE, NERAMUOLIUK, O TU DIEVULI BRANGUS, KAIP GRAŽUS ANTRAS TORTAS nu šakės, aš su savais nebeateisiu, nebėra ką parodyti
ir dar CIPCIUKAS arėjo su neregėtomis grožybėmis super
visu nevardinsiu bet as apakusi labai dailus tortukai
o dabar klausimukas ar i plaktos grietineles krema galima deti skystus dazus? jei taip tai kuriuo metu? jau isplakus? dekui
o dabar klausimukas ar i plaktos grietineles krema galima deti skystus dazus? jei taip tai kuriuo metu? jau isplakus? dekui
O va šitą tortuką mergytė užsimanė , pamačiusi tas kavos pupelės dydžio boružėles ant pirmą kartą daryto , tai aš jai dabar net tris patupdžiau ....tik vaikas ir gali būti toks atidus .
Medutis , beze , cukrinė masė ....paršiukai pastiliažiniai ...
Na va ir iškroviau .....dar vienas buvo kaip sakoma " naminis " , nieko įpatingo , tai ir nedėsiu
Medutis , beze , cukrinė masė ....paršiukai pastiliažiniai ...
Na va ir iškroviau .....dar vienas buvo kaip sakoma " naminis " , nieko įpatingo , tai ir nedėsiu
Cipciuk, koookie tortai
Atneskit ir namini :
Atneskit ir namini :
o jau tarakonas naujas įvertinimo ženklas, nebe žiurkė ir nebe kysa
[quote=gitule,2009 08 28, 16:10]
1. Gitule
2.
labai labai atsiprasau pazadu nebeklysti
aciu mergaites uz grazius zodzius, apacia apipjoviau truputi didesne ir poto su teptuko koteliu paploninau, ir gavos tokie raukinukai paprasta ir grazu
cypciuk tas su kriuksiais labai zaismingas, nusikopinau, bandysiu kriuksiuka lipint, prasau patarkit kaip atskiras dalis suklijuojat darant figureles, man labai sunkiai sekes su degtine sulipint jas
1. Gitule
2.
aciu mergaites uz grazius zodzius, apacia apipjoviau truputi didesne ir poto su teptuko koteliu paploninau, ir gavos tokie raukinukai paprasta ir grazu
cypciuk tas su kriuksiais labai zaismingas, nusikopinau, bandysiu kriuksiuka lipint, prasau patarkit kaip atskiras dalis suklijuojat darant figureles, man labai sunkiai sekes su degtine sulipint jas
QUOTE(neramuole @ 2009 08 28, 14:38)
Taigi cia nieko tokio, nera del ko gedintis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 28, 17:16)
o jau parsu grozis pamenu vyrui buvau uzsakiusi torta - parsiuka tai atrode kaip tikras ant lekstes
QUOTE(skristyn @ 2009 08 28, 10:44)
o kiek gliukozes dejai 100g sokolado? sorry bet niekaip nerandu su gliukoze medaus tai zinau kad viena sauksta
Dėjau 1 valgomąjį šaukštą skystos gliukozės. Nuo įprasto medaus (dirbtinio, nuo naminio aplamai man ten kažkas nesigauna) šokoladas nesigauna toks lyg "guminis". Su gliukoze visai kitaip, nežinau, ji kažką tokio turi, ir priduoda tokį tąsumą, galima labiau išploninti lapelius, jie neplyšta, išlieka tokie patvaresni... Ai dar pastebėjau, kad su gliukoze ir netaip jie tirpsta tarp rankų
Visoms nuoširdus AČIŪ, už pagyras!
Cipciuk labai labai gražu
Nu bet Gitule kad prajuokino su ta bite oi negaliu
Nu bet Gitule kad prajuokino su ta bite oi negaliu
o Jazaw..
Olesta Olesta prašom čionai nešti :