Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Niu va, liapota thumbup.gif super, Rugiagėle, labai gražios spalvos tortukas thumbup.gif wub.gif ir vyk tas baimes šalin, niekur niekas neišsileis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 13:04)
Cia tie, kur pirma karta dariau biggrin.gif aciu  blush2.gif

labai gražus tortas, švelni spalva. ir bateliai superiniai. Ir neišsileis jie.. dėl to bijai?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 28, 13:52)
labai gražus tortas, švelni spalva. ir bateliai superiniai. Ir neišsileis jie.. dėl to bijai?

Ne, ne del to... as bijau, kad tu rutuliuku, kur ant vardo, blizgumas nesutirptu, nes kazkodel buna, kad nuo dregmes siek tiek apsitraukia tas blizgumas unsure.gif

Toks buvo prasymas, kad butu ruzava spalva, bateliai cukriniai ir vardas smile.gif
Atsakyti
pilve dar ne taip tas blizgumas nusiima, taip, kad nepergyvenk, o kitam kartui uždėk tuos karoliukus prieš pat atiduodama, o jei paskui kas ir nutiks jiems, jau nebe tavo problema. Jie bijo drėgmės, kaip ir filiutkos ar kiti cukriniai saldainiukai, aprasoja ir nučiuožia visas grožis doh.gif pakeičia spalvą unsure.gif
Atsakyti

Man tai su dažais bajeris buvo - nudažiau grietinėlę violetiniais dažais, spalvytė čiki. Žmogus atsipjovė gabalėlį torto, nusinešė ant darbo stalo kur saulė spigino ir ... violetinė spalva pavirot mėlyna doh.gif visi žiūrėjo išsižioję bigsmile.gif ... gerai manęs ten nebuvo - MB visas emocijas atlaikė tongue.gif Jums taip nėra buvę? g.gif
Atsakyti
sveikutes, kaip savaitgalis taip cia geriau be raminanciu neit, jetau kokiu groziu pridaret,
rygiagele labai labai svelnutis tortukas wub.gif
olesta, tavo peliukstis superinis thumbup.gif
gilyte, labai gera ideja auto megejui thumbup.gif kopijuoju
lietaus lasas, labai graziai papuosta, taip kukliai ir neiprastai bigsmile.gif man labai patiko ideja
eglejk, saulegraza labai labai sauni, 10 balu uz isradinguma
povilo sokoladinis mmmm jetau kaip skaniai atrodo
vaidosee, kokia grazi barbyte, taip ir toliau mirksiukas.gif
meian, lelyte kaip gyva, koks grozis ir kruopstumas, vaikiskas tortukas nepriekaistingas, kaip visada super

o cia mano darbelis vaisinis tortukas, dengta meian mase
user posted image

ir snikersas, dengta meian mase, sis man jau beveik patinka ax.gif priimu ir kritika bei patarimus, noriu tobuleti, meskuti lipdziau pirma kart, tai truputi ne koks gavos blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 28 rugpjūčio 2009 - 13:41

giriu visu tortus 4u.gif ir siulau nuorodele - kurios skaitote angliskai paglazyti patarimu ir gudrybiu mirksiukas.gif
http://www.amazon.co..._pt#reader-page
http://www.amazon.co..._pt#reader-link
ir tolyn,....gilyn,.... cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 28 rugpjūčio 2009 - 14:18

Neramuole kaip gražu thumbup.gif Man labai gražus su meškučiu . Ir kaip jūs taip gražiai tas klostes padarote? Man ir spalva ir meškutis labai gražūs. Super tortukai!
Atsakyti
Ogi, kiek naujų tortukų smile.gif

Olesta, labai žavus peliukas thumbup.gif

eglejk, puiki saulėgrąža, gera idėja thumbup.gif

drakosa, visai neblogai. Tik patarimas dėl gėlių iš obuolių: obuoliukus reikia pjaustyti ploniau, tada gųlytė atrodys dailiau smile.gif

spin2liux, viskas liuks. Tik gal trūksta lapelių rožytėms. Kitą kartą, kai darysi rožes, pasistenk paslėpti viduriuką (tiesiog arčiau priklijuok pirmą rožės lapelį), atrodys dar geriau bigsmile.gif

Povila$, labai gražios rožės thumbup.gif

gitule, originalus tortas 4u.gif O kaip tu pastilažą dažei juoda spalva?

Lietaus lasas, dailus tortukas 4u.gif

rugiagele26, labai mielas, švelnus, dailus tortas thumbup.gif

neramuole, labai faini tortukai. Meškutis tikras fainuolis thumbup.gif

Atsakyti
rugiagele...neramuole...Lietaus lasas...gitule...PovilaS...drakosa...spin2liux..Olesta...Vaidosee...eglejk...Meian ( na čia iš vis patylėsiu wub.gif )....kokių grožių prikūrėte wub.gif wub.gif wub.gif ...vienas per kitą gražesni , dauk idėjų pasivogiau , a galima ? blush2.gif blush2.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------

O čia mano savatgalinė krūvelė ax.gif ....kai kurie kaip sakoma BIS ....bet dirbau , sutinkate ? rolleyes.gif

Medutis , pastilažas , aisingas .....

user posted image

Juodasis miškas , pastilažas ....

user posted image

user posted image

Čia kaip sakiau BIS , tik vieno aukšto .....
Medutis , pastilažas.....

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 08 28, 05:33)
Labas rytas  4u.gif , neseniai dariau Rafaelo svajone pagal Srove,

Kaip skaniai atrodo, noreciau dabar...... bigsmile.gif

QUOTE(naitas @ 2009 08 28, 08:16)
1.na, bet tęsiant temą apie reikalingus ir "nereikalingus"  įrankius, tai visgi turime būti supratingos ir tų atžvilgiu, kurie tortus kepa įregistravę savo verslą. Mes tai pasikepam savam naudojimui, ir dzin, kokiom šukom ar pjaustukais dekoruoti tortai... bet va jeigu cechas būtų registruotas, tai tada oi kaip prisipirktume tokių ir kitokių mažmožių, nes nepakiši higienistams kokios tai mentelės kaip naudojamos ne pagal paskirtį. Visi įrankiai, naudojami konditerijoje, turi būti sertifikuoti ir tinkami sąlyčiui su maistu ir dar reikia turėti darbo vietoj tuos sertifikatus  doh.gif
2.o kaip tą juodą spalvą išgavai? Labai ryški spalva  thumbup.gif

1. drinks_cheers.gif
2. Apdengiau torta baltu pastilazu ir nudaziau. Kelis Americolour Gel Paste lasus dazu ismaisiau degtineje ir su teptuku nudaziau. Pries tai bandziau pati pastilaza dazyt, tai gavosi purvina pilka spalva ir pastilazas prarado elastinguma, nes dazu daug det reikejo. Tai uzsimaisiau nauja ir nudaziau kitaip. mirksiukas.gif
QUOTE(Asseni @ 2009 08 28, 08:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif . Maniskis apsidiaugtu, jeigu iskepciau mesos torta, dekoruota is marinuotu agurku padarytais lapais, rozemis is pomidoru, zirniais vietoj karoliuku ir majonezu su ketciupu vietoj grietineles

lotuliukas.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 09:23)
Viduj Snikersas, puosta grietinele, bateliai is pastilazo, gelytes taip pat.

Labai grazus, svelnus tortukas, o jau bateliu grozis wub.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 08 28, 12:26)
1.gilyte, labai gera ideja auto megejui  thumbup.gif  kopijuoju
2.o cia mano  darbelis vaisinis tortukas, dengta meian mase

3.ir snikersas, dengta meian mase, sis man jau beveik patinka  ax.gif priimu ir kritika bei patarimus, noriu tobuleti, meskuti lipdziau pirma kart, tai truputi ne koks gavos 

1. Gitule ax.gif
2.Man tas bantas labai puosniai atrodo bigsmile.gif
3.Vaau, o jau spalva kokia grazi, ir meskutis, ir tie ripuliukai apacioj, idealus tortas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 28, 15:26)
meskuti lipdziau pirma kart, tai truputi ne koks gavos  blush2.gif

Tau taip gražiai pavyko wub.gif

QUOTE(Renatina @ 2009 08 28, 16:15)
giriu visu tortus 4u.gif ir siulau nuorodele -

turėjau mintį nulįsti į amazonę ir paglazyti, bet nedaėjau doh.gif
ačiū labai už nuorodas :ačiuks: seilė tįsta...
nu bet man pasakykit, kodėl TOKIŲ tortų negamina. Aš gyvenu prie pat Gulbinienės tortų, tai nesu mačiusi pas ją tokių.. ką ten tokių, net panašių į tokius grožius, tortų. unsure.gif
Atsakyti