QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 08 28, 05:33)
Labas rytas

, neseniai dariau Rafaelo svajone pagal Srove,
Kaip skaniai atrodo, noreciau dabar......
QUOTE(naitas @ 2009 08 28, 08:16)
1.na, bet tęsiant temą apie reikalingus ir "nereikalingus" įrankius, tai visgi turime būti supratingos ir tų atžvilgiu, kurie tortus kepa įregistravę savo verslą. Mes tai pasikepam savam naudojimui, ir dzin, kokiom šukom ar pjaustukais dekoruoti tortai... bet va jeigu cechas būtų registruotas, tai tada oi kaip prisipirktume tokių ir kitokių mažmožių, nes nepakiši higienistams kokios tai mentelės kaip naudojamos ne pagal paskirtį. Visi įrankiai, naudojami konditerijoje, turi būti sertifikuoti ir tinkami sąlyčiui su maistu ir dar reikia turėti darbo vietoj tuos sertifikatus
2.o kaip tą juodą spalvą išgavai? Labai ryški spalva
1.
2. Apdengiau torta baltu pastilazu ir nudaziau. Kelis Americolour Gel Paste lasus dazu ismaisiau degtineje ir su teptuku nudaziau. Pries tai bandziau pati pastilaza dazyt, tai gavosi purvina pilka spalva ir pastilazas prarado elastinguma, nes dazu daug det reikejo. Tai uzsimaisiau nauja ir nudaziau kitaip.
QUOTE(Asseni @ 2009 08 28, 08:40)

. Maniskis apsidiaugtu, jeigu iskepciau mesos torta, dekoruota is marinuotu agurku padarytais lapais, rozemis is pomidoru, zirniais vietoj karoliuku ir majonezu su ketciupu vietoj grietineles
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 28, 09:23)
Viduj Snikersas, puosta grietinele, bateliai is pastilazo, gelytes taip pat.
Labai grazus, svelnus tortukas, o jau bateliu grozis
QUOTE(neramuole @ 2009 08 28, 12:26)
1.
gilyte, labai gera ideja auto megejui

kopijuoju
2.o cia mano darbelis vaisinis tortukas, dengta meian mase
3.ir snikersas, dengta meian mase, sis man jau beveik patinka

priimu ir kritika bei patarimus, noriu tobuleti, meskuti lipdziau pirma kart, tai truputi ne koks gavos
1.
Gitule
2.Man tas bantas labai puosniai atrodo
3.Vaau, o jau spalva kokia grazi, ir meskutis, ir tie ripuliukai apacioj, idealus tortas