As su klausimu apie sokoladines rozes. sokolada istirpinti vandens voneleje kartu su medumi ar atskirai ir tada sumaisius kaip padaryti ta kamuoliuka
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 28, 00:39)
kaip į akis krenta rožės juos NUOSTABIOS
o kuo šonai išliniuoti? kažkoks įrankis naudotas?
QUOTE(skristyn @ 2009 08 27, 23:59)
As su klausimu apie sokoladines rozes. sokolada istirpinti vandens voneleje kartu su medumi ar atskirai ir tada sumaisius kaip padaryti ta kamuoliuka
Aš dariau taip: šokoladą ir gliukozę supyliau į stiklinį indą ir į mikrobangę keliolikai sekundžių, kai viskas ištirpo maišiau kol atšalo ir supyliau ant maistinės plėvelės, suvyniojau ir palikau per naktį kambaryje. Kitą diena jau dariau rožes.
vaaaaaaaaaaaaaaaau koks sokoladinis tortas,kokios rozes
almuze tikrai liks suzaveta
almuze tikrai liks suzaveta
QUOTE(naitas @ 2009 08 28, 00:06)
kaip į akis krenta rožės juos NUOSTABIOS
Ačiū Šonus išlyginau su šiuo daiktu, net nežinau kaip jį pavadinti, gal "banguotas peilis"
Bet kadangi tortas gavosi labai aukštas (beveik 3kg čia) teko dukart apsukti šiuo įrankiu, tai nelabai gražiai atrodo, ant žemesnio būna normaliau
turiu ir as panasu banguota iranki radau ji pas mama,tai ir prigriebiau,galvoju mazu prireiks,nuir puikiai pasitarnauja jis
Tokių specialiai yra pirkti torų puošimų parduotuvėse, tarkim kaip šis:
bet per daug brangiai jie kainuoja, o nemanau, jog labai ir skiriasi, iš bėdos Maximoje galima tą pjaustyklę už keliasdešim centų nusipirkti ir sau laimingai puošti tortus...
bet per daug brangiai jie kainuoja, o nemanau, jog labai ir skiriasi, iš bėdos Maximoje galima tą pjaustyklę už keliasdešim centų nusipirkti ir sau laimingai puošti tortus...
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 28, 01:34)
pritariu. Mokėti 3 svarus, o gal net visus 5 už tai, kad neturi fantazijos . Bet labai greitas šonų apdirbimas, ką?
tas tortas neatrodo, kad būtų toks didelis. O čia net 3 kg . Bet rožės tai superinės
QUOTE(naitas @ 2009 08 28, 00:37)
pritariu. Mokėti 3 svarus, o gal net visus 5 už tai, kad neturi fantazijos . Bet labai greitas šonų apdirbimas, ką?
tas tortas neatrodo, kad būtų toks didelis. O čia net 3 kg . Bet rožės tai superinės
Jo, iš pradžių betkaip grietinėle aptepi, priglaudi tą pjaustyklę prie šono ir apsuki aplink tortą - viskas Vat vat, man irgi iš nuotraukos neatrodo kad jis 3kg sveria, man net normaliai į šaldytuvą netilpo, reikėjo vieną lentynėlę išimti, norint jį sutalpinti
Merginos, saunuoles. Visos
Grazu ziuret, kaip i savaites pabaiga vis turningesne tampa temele.
Drakosa, tobuleji ne dienom, o valandom (patarimas ateiciai: reikejo su degtine nuo tos sokoladines mases pudra nuvalyt, tada blizgetu)
Povila$, man tai pagal nuotrauka atrodo, kad ten celi 4 kg. Mano beveik visi tortai nuo 3 kg prasideda. Lyg maziuka darau, bet sunkus, zaraza, buna. Negailiu nei vaisiu nei kremo.
Bet kas man labiausiai patinka, kad galim padaryti bet ka su visiskai paprastais ir kartais visai ne tam reikalui skirtais irankiais. Kazi kokiam amerikonui, duok tik tiek ka turim, tai ar padarytu ka nors panasaus, ka musu mergaites padaro
Grazu ziuret, kaip i savaites pabaiga vis turningesne tampa temele.
Drakosa, tobuleji ne dienom, o valandom (patarimas ateiciai: reikejo su degtine nuo tos sokoladines mases pudra nuvalyt, tada blizgetu)
Povila$, man tai pagal nuotrauka atrodo, kad ten celi 4 kg. Mano beveik visi tortai nuo 3 kg prasideda. Lyg maziuka darau, bet sunkus, zaraza, buna. Negailiu nei vaisiu nei kremo.
Bet kas man labiausiai patinka, kad galim padaryti bet ka su visiskai paprastais ir kartais visai ne tam reikalui skirtais irankiais. Kazi kokiam amerikonui, duok tik tiek ka turim, tai ar padarytu ka nors panasaus, ka musu mergaites padaro
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 27, 21:39)
Šokoladinis tortas
Povila$, kaip grazuuu O rozes tokios karaliskos Ir uzrasas is karoliuku labai puosniai atrodo
Atnesu ir as savo tortuka. Medutis, dengtas pastilazu :
Labas rytas , neseniai dariau Rafaelo svajone pagal Srove, labai skanus tortas rekomenduoju aisku bandziau puosti, nes labai intensyviai lankau jusu pamokas, nors ir neakivaizdiniu budu. nu tai ka zinau, kas cia man gavosi labai norejau ta drugi isbandyt. kaip naminiam vartojimui tai suejo ant smugio