Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

As su klausimu apie sokoladines rozes. sokolada istirpinti vandens voneleje kartu su medumi ar atskirai ir tada sumaisius kaip padaryti ta kamuoliuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 28, 00:39)
Šokoladinis tortas  hihihi.gif  laugh.gif

kaip į akis krenta rožės wub.gif juos NUOSTABIOS wub.gif wub.gif wub.gif

o kuo šonai išliniuoti? kažkoks įrankis naudotas?
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 08 27, 23:59)
As su klausimu apie sokoladines rozes. sokolada istirpinti vandens voneleje kartu su medumi ar atskirai ir tada sumaisius kaip padaryti ta kamuoliuka  blush2.gif

Aš dariau taip: šokoladą ir gliukozę supyliau į stiklinį indą ir į mikrobangę keliolikai sekundžių, kai viskas ištirpo maišiau kol atšalo ir supyliau ant maistinės plėvelės, suvyniojau ir palikau per naktį kambaryje. Kitą diena jau dariau rožes. smile.gif
Atsakyti
vaaaaaaaaaaaaaaaau koks sokoladinis tortas,kokios rozes bigsmile.gif wub.gif
almuze tikrai liks suzaveta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 28, 00:06)
kaip į akis krenta rožės  wub.gif  juos NUOSTABIOS  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o kuo šonai išliniuoti? kažkoks įrankis naudotas?

Ačiū mirksiukas.gif Šonus išlyginau su šiuo daiktu, net nežinau kaip jį pavadinti, gal "banguotas peilis" lotuliukas.gif

user posted image

Bet kadangi tortas gavosi labai aukštas (beveik 3kg čia) teko dukart apsukti šiuo įrankiu, tai nelabai gražiai atrodo, ant žemesnio būna normaliau rolleyes.gif
Atsakyti
turiu ir as panasu banguota iranki smile.gif radau ji pas mama,tai ir prigriebiau,galvoju mazu prireiks,nuir puikiai pasitarnauja jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokių specialiai yra pirkti torų puošimų parduotuvėse, tarkim kaip šis:

user posted image

bet per daug brangiai jie kainuoja, o nemanau, jog labai ir skiriasi, iš bėdos Maximoje galima tą pjaustyklę už keliasdešim centų nusipirkti ir sau laimingai puošti tortus... lotuliukas.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 28, 01:34)
bet per daug brangiai jie kainuoja, o nemanau, jog labai ir skiriasi, iš bėdos Maximoje galima tą pjaustyklę už keliasdešim centų nusipirkti ir sau laimingai puošti tortus... lotuliukas.gif  good.gif

pritariu. Mokėti 3 svarus, o gal net visus 5 už tai, kad neturi fantazijos laugh.gif . Bet labai greitas šonų apdirbimas, ką? mirksiukas.gif

tas tortas neatrodo, kad būtų toks didelis. O čia net 3 kg blink.gif . Bet rožės tai superinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 28, 00:37)
pritariu. Mokėti 3 svarus, o gal net visus 5 už tai, kad neturi fantazijos laugh.gif . Bet labai greitas šonų apdirbimas, ką?  mirksiukas.gif 

tas tortas neatrodo, kad būtų toks didelis. O čia net 3 kg  blink.gif . Bet rožės tai superinės  wub.gif

Jo, iš pradžių betkaip grietinėle aptepi, priglaudi tą pjaustyklę prie šono ir apsuki aplink tortą - viskas tongue.gif Vat vat, man irgi iš nuotraukos neatrodo kad jis 3kg sveria, man net normaliai į šaldytuvą netilpo, reikėjo vieną lentynėlę išimti, norint jį sutalpinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, saunuoles. Visos thumbup.gif thumbup.gif
Grazu ziuret, kaip i savaites pabaiga vis turningesne tampa temele.

Drakosa, tobuleji ne dienom, o valandom (patarimas ateiciai: reikejo su degtine nuo tos sokoladines mases pudra nuvalyt, tada blizgetu)

Povila$, man tai pagal nuotrauka atrodo, kad ten celi 4 kg. Mano beveik visi tortai nuo 3 kg prasideda. Lyg maziuka darau, bet sunkus, zaraza, buna. Negailiu nei vaisiu nei kremo.

Bet kas man labiausiai patinka, kad galim padaryti bet ka su visiskai paprastais ir kartais visai ne tam reikalui skirtais irankiais. Kazi kokiam amerikonui, duok tik tiek ka turim, tai ar padarytu ka nors panasaus, ka musu mergaites padaro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 28 rugpjūčio 2009 - 00:41
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 27, 21:39)
Šokoladinis tortas  hihihi.gif  laugh.gif

Povila$, kaip grazuuu wub.gif O rozes tokios karaliskos wub.gif Ir uzrasas is karoliuku labai puosniai atrodo thumbup.gif

Atnesu ir as savo tortuka. Medutis, dengtas pastilazu :

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif , neseniai dariau Rafaelo svajone pagal Srove, labai skanus tortas wub.gif rekomenduoju didis.gif aisku bandziau puosti, nes labai intensyviai lankau jusu pamokas, nors ir neakivaizdiniu budu. nu tai ka zinau, kas cia man gavosi mastau.gif labai norejau ta drugi isbandyt. kaip naminiam vartojimui tai suejo ant smugio ax.gifuser posted image
Atsakyti