visu tortukai labai nuostabus, temos keiciasi kosminiu greiciu, nespeju nei skaityti, nei suziureti visko
o cia galkam pravers ideja
Saulegraza
viduje medutis, keli sluoksniai suzele, sonai trupinukais, ziedlapiai is cukrines mases(negeltoni,nes tik tokia spalva turejau), viduriukas sokoladas, uzrasas-aisingas.
SAULEGRAZA
SUPER IDĖJA, o dabar dar prašau pakomentuoti iš ko tie žiedlapiai padaryti nu labai gražu
mergaitės, iš dailės nesakysiu kiek turėjau peliukas pieštas šokoladu ant kepimo popieriaus, uždėjus jį ant dukrytės spalvinimo knygutės
mergaitės, iš dailės nesakysiu kiek turėjau peliukas pieštas šokoladu ant kepimo popieriaus, uždėjus jį ant dukrytės spalvinimo knygutės
QUOTE(Olesta @ 2009 08 27, 21:26)
SUPER IDĖJA, o dabar dar prašau pakomentuoti iš ko tie žiedlapiai padaryti nu labai gražu
ziedas deliotasis atskiru ziedlapiu, jie daryti paprasciausiai su taure vynui tik galiukai suspausti, nieko sudetinga
QUOTE(Olesta @ 2009 08 27, 18:26)
Fantazija be ribu !
Olesta, koks grazus isdykes peliukstis
Eglejk, kaaaip grazu, labai grazi ideja
Eglejk, kaaaip grazu, labai grazi ideja
Na va, ateinu su pirmą kartą saldainių mase dengtu tortiku.
Aišku, broko kūčia... brač, ilgi nagai trukdo ir plėšo masę.. rožėm bandžiau maskuot....
Viduj medutis (liko lakštų nuo savaitės pradžioj kepto), kremas kažko nelabai pasidavė...bet vyrui sueis.. labai jau norėjau pabandyti uždėti masę, tai vyras patenkintas..
Aišku, broko kūčia... brač, ilgi nagai trukdo ir plėšo masę.. rožėm bandžiau maskuot....
Viduj medutis (liko lakštų nuo savaitės pradžioj kepto), kremas kažko nelabai pasidavė...bet vyrui sueis.. labai jau norėjau pabandyti uždėti masę, tai vyras patenkintas..
drakosa ir aš būčiau patenkinta, kad bent obuolių pyrago kas iškeptų, o Tu čia tortą ir dar tokį dailų oi myli vyrą
Drakosa, super, labai grazu
SOS, neissisaugojau, kiek saukstu aliejaus reikia deti i pastilaza norint dengti torta? Kaip supratau yra vienas receptas ir papuosimams ir dengimui, tik i dengimui skirta mase reikia ipilti aliejaus? Ar as kazka maisau ? Reikia siandien puosti torta, apsiziurejau, kad neturiu uzsirasius, o pagrindinej papuosimu temoj, tik apie papuosimams skirta pastilaza parasyta
Gal kuri atsilieps
SOS, neissisaugojau, kiek saukstu aliejaus reikia deti i pastilaza norint dengti torta? Kaip supratau yra vienas receptas ir papuosimams ir dengimui, tik i dengimui skirta mase reikia ipilti aliejaus? Ar as kazka maisau ? Reikia siandien puosti torta, apsiziurejau, kad neturiu uzsirasius, o pagrindinej papuosimu temoj, tik apie papuosimams skirta pastilaza parasyta
Gal kuri atsilieps
Jau radau
na jusu sedevrai negali nesuzaveti
ir as atnesu parodyti pirma karta padarytas rozes nelabai man jos, tokios labai masyvios, noretusi"lengvumo" na bet praktika geras dalykas
na ir jomis "puostas" jei taip galima pasakyti Snikersas(giminaiciai pries pora men paragavo jo, tai neatstojo kol nepadariau, bet neseniai dariau Rafaelo, tai jis man kol kas nr1 )
ir as atnesu parodyti pirma karta padarytas rozes nelabai man jos, tokios labai masyvios, noretusi"lengvumo" na bet praktika geras dalykas
na ir jomis "puostas" jei taip galima pasakyti Snikersas(giminaiciai pries pora men paragavo jo, tai neatstojo kol nepadariau, bet neseniai dariau Rafaelo, tai jis man kol kas nr1 )
QUOTE(eglejk @ 2009 08 27, 22:20)
Saulegraza
graži saulėgrąža . Tik... o kur tortas? kur valgoma dalis?
QUOTE(drakosa @ 2009 08 27, 23:27)
Na va, ateinu su pirmą kartą saldainių mase dengtu tortiku.
gėlės fainos.. ir atpažįstu pirminį variantą
QUOTE(spin2liux @ 2009 08 28, 00:01)
na jusu sedevrai negali nesuzaveti
ir as atnesu parodyti pirma karta padarytas rozes
ir as atnesu parodyti pirma karta padarytas rozes
kodėl, kokie 9 balai iš 10... sakyčiau. Panašios į rožę ir spalva, ir forma. Svarbiausia, kad giminaičiai vertina ir neatstoja
Šokoladinis tortas