Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Meian,2009 08 25, 23:25]

Pirmasis tortukas buvo skirtas mano artimiausios drauges 40-meciui (kaip sakoma, 20 metu ir 20 patirties biggrin.gif ).
user posted image

sveikute, gal galetum papasakoti kaip tokia grazia mergina nulipdei? pasaka ,kaip gyva ten guli blink.gif galbut cia su formelem daryta ?
na negaliu atsigrozeti jusu gabumais,reiktu bendra kepimo centra atidaryti ir zlugtu aplink visos kepyklos,nes tokiu tortuku grazumo ir su ziburiu parduotuvese nerasi blush2.gif aisku tik viena-cia renkasi geriausios is geriausiu gossip.gif
Atsakyti
merginos help help.gif tai kur tas receptas meducio su kondensuotu ????
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 08 27, 17:09)
merginos help  help.gif tai kur tas receptas meducio su kondensuotu ????

a to nemedaus torto? lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi vietoj medaus dedi kondesuota piena ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 27, 18:12)
a to nemedaus torto? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taigi vietoj medaus dedi kondesuota piena ir tiek lotuliukas.gif

ta tai suprantu o kaip del kremo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 08 27, 17:19)
ta tai suprantu o kaip del kremo?  blush2.gif

Si recepta man Asseni siunte i az.

Kremas:
Nuvarvinu grietine. Sudedu grietine i seteli pastatau i koki bliuda iir i saldytuva nakciai, kad nuvarvetu vanduo ir liktu standi mase.

Isplaku grietinele, sudedu ten jau paruosta grietine ir padalinu krema i tiek daliu, kie bus idaru

Idaras:
1) Ismirkytos dziovintos slyvos susmulkintos su blenderiu iki koses ir sumaisyti su smulkintais blenderiu graikiniais (ar kitais), as kitokiu nemegstu, riesutais. Idaro pagal skoni, man patinka daug. Sita riesutu slyvu kose sumaisyti su kremu.

2) Ismirkyti ir susmulkinti su blenderiu dziovinti persikai. Sumaisyti su kremu.

3) Tiesiog smulkinti riesutai sumaisyti su kremu.

Man patinka, kai idaro daug.
Tepu sluoksniais: slyvu riesutu kremas, riesutu, abrikosu ir t.t.

Pati dziovintu vaisiu torte nemegstu, kol neparagavau sito kremo.

Is 3 kiausiniu keptam tortui sunaudoju 2 grietineles po 450 ml ir 3 grietines po 450 ml. Vaisiu pagal skoni. Visam kiekiui kremo dedu 4 valg. saukstus cukraus. Po du i kiekviena grietinele ir 1 a.s citrinos rugsties.

Atsiprasau, kad ne i tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emily ;]: 27 rugpjūčio 2009 - 16:29
QUOTE(Emily ;] @ 2009 08 27, 18:28)
Si recepta man Asseni siunte i az.

drinks_cheers.gif oi kaip tau aciu to ir norejau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 08 27, 08:30)
Laba dienuke saunuoles,pirmiausia noriu pasakyti pati DIDZIAUSIS ACIU [COLOR=red] visoms kepejelems,kurios dalinasi savo patirtimi,kantriai atsakineja i ta pati klausima 100 karta ,kai gime mano mazoji,as prizadejau sau ir jai,kad pirmajam gimtadieniu torta iskepsiu pati ir butinai lele ax.gif ,jusu postos ismokau vos nemintinai,skaiciau svieciausi,treniravausi,tortais apsivalgem visi,gimines,draugai ir kaimynai  lotuliukas.gif

Vaidosee, nerealu wub.gif wub.gif saunuole wub.gif
Atsakyti
priimkite šokoladinį peliūkštį į kompaniją blush2.gif tortukas mažiukas 1,361 kg vaisinukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 rugpjūčio 2009 - 17:45
QUOTE(moniuxx @ 2009 08 27, 18:05)
sveikute, gal galetum papasakoti kaip tokia grazia mergina nulipdei? pasaka ,kaip gyva ten guli  blink.gif  galbut cia su formelem daryta ?

tai kad vienu puslapiu, gal dviem atgal, papasakojo. unsure.gif

Olesta,
tas peliūkštis bais išdykęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 27, 15:45)
priimkite šokoladinį peliūkštį į kompaniją  blush2.gif tortukas mažiukas 1,361 kg vaisinukas  smile.gif

Priimam thumbup.gif grazus peliukas!!!
Atsakyti

Vaidosee, labai graži lelė-tortas thumbup.gif

Olesta, kooks mielas tortukas ir labai skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
Vaidosse,barbe labai labai grazi 4u.gif
Olesta,peliukas koks mielas bigsmile.gif O tu ji iskart ant torto piesei g.gif
Atsakyti