QUOTE(Liusii @ 2009 08 27, 17:19)
ta tai suprantu o kaip del kremo?
Si recepta man Asseni siunte i az.
Kremas:
Nuvarvinu grietine. Sudedu grietine i seteli pastatau i koki bliuda iir i saldytuva nakciai, kad nuvarvetu vanduo ir liktu standi mase.
Isplaku grietinele, sudedu ten jau paruosta grietine ir padalinu krema i tiek daliu, kie bus idaru
Idaras:
1) Ismirkytos dziovintos slyvos susmulkintos su blenderiu iki koses ir sumaisyti su smulkintais blenderiu graikiniais (ar kitais), as kitokiu nemegstu, riesutais. Idaro pagal skoni, man patinka daug. Sita riesutu slyvu kose sumaisyti su kremu.
2) Ismirkyti ir susmulkinti su blenderiu dziovinti persikai. Sumaisyti su kremu.
3) Tiesiog smulkinti riesutai sumaisyti su kremu.
Man patinka, kai idaro daug.
Tepu sluoksniais: slyvu riesutu kremas, riesutu, abrikosu ir t.t.
Pati dziovintu vaisiu torte nemegstu, kol neparagavau sito kremo.
Is 3 kiausiniu keptam tortui sunaudoju 2 grietineles po 450 ml ir 3 grietines po 450 ml. Vaisiu pagal skoni. Visam kiekiui kremo dedu 4 valg. saukstus cukraus. Po du i kiekviena grietinele ir 1 a.s citrinos rugsties.
Atsiprasau, kad ne i tema