Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidosee @ 2009 08 27, 08:30)
Laba dienuke saunuoles,pirmiausia noriu pasakyti pati DIDZIAUSIS ACIU [COLOR=red] visoms kepejelems,kurios dalinasi savo patirtimi,kantriai atsakineja i ta pati klausima 100 karta ,kai gime mano mazoji,as prizadejau sau ir jai,kad pirmajam gimtadieniu torta iskepsiu pati ir butinai lele ax.gif ,jusu postos ismokau vos nemintinai,skaiciau svieciausi,treniravausi,tortais apsivalgem visi,gimines,draugai ir kaimynai  lotuliukas.gif
Stai mano dukrytes torciukas,svoris,apie 6 kg,aisku trukumu daug,bet didziuojuosiu savimi,as sugebejau nustebinti visus  blush2.gif .Vidus medutis,grietinele,grietine,zele ir ananasu gabaliukai,gelytes-saldainiu mase ir marcipanines.

labai grazi lelyte,dziaugiuosi,kad tau pavyko thumbup.gif Ir nustebinai visus artimuosius!!!Sekmes ir toliau kepant grazius tortus!!! 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif

Vaidosee na ir darbelio turėjai thumbup.gif Bet rezultatas puikus, labai gražus tortas (norėjau rašyt tortukas doh.gif ), šiltos spalvos, o vaizdas pats save giria. Šaunuole!

O į Rimami grožį vis grįžtu ir grįžtu pasižiūrėt. Sužavėjo nerealiai - atrodo labai labai skaniai, o rožių gražumas thumbup.gif kiekis, spalva ir jų forma, man labai labai gražu. Jau daug kas čia sakė, bet ir aš pritariu - neverta keisti to stiliaus, tik toliau stebint tokiais grožiais 4u.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles smile.gif o jau groziu prikuret bigsmile.gif as atostogavau tai atitrukau cia nuo jusu ax.gif ale va reikia torto savaitgaliui, noriu ta meduti su kondensuotu kept ir su kokiu kremu idomesniu, rodos Asseni cia ji isrado biggrin.gif kur jo nuoroda rast blush2.gif
Atsakyti
Vaidosee, labai graži lelytė thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif labai rupi vienas klausimelis, gal padesit surast ats jam smile.gif .... ruosiuosi kept biskvitini torta. kadangi kepsiu ne sau, tai va klausimas. ant ko ji man sutept? na ta prasme, sau tai as tepu ant spec. padeklo, bet gi negaliu atiduot jo.... tai jei tepciau ant servetele na tos grazesnes, tai ji gali apibegti nuo torto g.gif ...na uzdegsiu ja...o tai kaip perkelt i dezute ta torta unsure.gif ? manau tada servetele beimant torta suplys doh.gif ... gal patarsit ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 08 27, 12:45)
sveikos  4u.gif labai rupi vienas klausimelis, gal padesit surast ats jam  smile.gif .... ruosiuosi kept biskvitini torta. kadangi kepsiu ne sau, tai va klausimas. ant ko ji man sutept? na ta prasme, sau tai as tepu ant spec. padeklo, bet gi negaliu atiduot jo.... tai jei tepciau ant servetele na tos grazesnes, tai ji gali apibegti nuo torto  g.gif ...na uzdegsiu ja...o tai kaip perkelt i dezute ta torta  unsure.gif ? manau tada servetele beimant torta suplys  doh.gif ... gal patarsit ka  rolleyes.gif

Tai sutepk ant kepimo popieriaus, o kai jau tortukas siek tiek pastoves saldytuve ir kremas susigers ar sustings, atsargiai perkelk ant serveteles g.gif
As niekada netepu iskart ant serveteles mirksiukas.gif Perkeliu ant jos tik pries puosiant (jei beze ar grietinele puosiu), o jei dengimo mase, tai perkeliu jau po visko g.gif
Atsakyti
nu jau kokią grožybę Vaidosse atnešė wub.gif vai vai vai, man jau kvepia artėjančiu savaitgaliu, laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
O as tai visad dedu ant kartono torto dydzio, o ant to kartono servetele, ir paskui tortas blink.gif vien su servetele tai ten snipstas turetu gautis blink.gif
Atsakyti
Vaidose-tiesiog nuostabi barbyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 27, 15:09)
O as tai visad dedu ant kartono torto dydzio, o ant to kartono servetele, ir paskui tortas  blink.gif vien su servetele tai ten snipstas turetu gautis  blink.gif

tai vienu zodziu, dedu biskvita ant kartono ir tepu ant jo g.gif ? ar pirma kartonas, po to servetele, po to biskivitas g.gif ? labai neaisku cia man doh.gif sorry unsure.gif dar vis mokausi mokausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 08 27, 09:30)
Laba dienuke saunuoles,pirmiausia noriu pasakyti pati DIDZIAUSIS ACIU [COLOR=red] visoms kepejelems,kurios dalinasi savo patirtimi,kantriai atsakineja i ta pati klausima 100 karta ,kai gime mano mazoji,as prizadejau sau ir jai,kad pirmajam gimtadieniu torta iskepsiu pati ir butinai lele ax.gif ,jusu postos ismokau vos nemintinai,skaiciau svieciausi,treniravausi,tortais apsivalgem visi,gimines,draugai ir kaimynai  lotuliukas.gif
Stai mano dukrytes torciukas,svoris,apie 6 kg,aisku trukumu daug,bet didziuojuosiu savimi,as sugebejau nustebinti visus  blush2.gif .Vidus medutis,grietinele,grietine,zele ir ananasu gabaliukai,gelytes-saldainiu mase ir marcipanines.
Dar karta is viso sirdies tariu jums dideli dideli aciu  4u.gif

Vaidosse, OHO kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Taip graziai iki graudulio parasei wub.gif wub.gif wub.gif

As tai torta sutepu ant kokios lentutes, kai jis pabuna saldytuve ir apstingsta, aptepu grietinele ar kitokiu kremu ir baigiant puost perkeliu ant padekliuko su servetele. Tada pabaigiu puost ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 08 27, 16:38)
tai vienu zodziu, dedu biskvita ant kartono ir tepu ant jo  g.gif ? ar pirma kartonas, po to servetele, po to biskivitas  g.gif ? labai neaisku cia man  doh.gif sorry  unsure.gif dar vis mokausi mokausi  ax.gif

Zodziu taip: jei labai didelis tortas, tai as darau taip - issikerpu kartona koks bus tortas, dedu kartona, tada servetele, o tada biskvito laksteli. Po tuo laksteliu is krastu apdedu kepimo popieriumi (cia tam, kad aptepant torta neissiteptu servetele), kai sutepu torta, to kepimo popieriaus gabalelius istraukiu is po torto.

Kitas variantas, jei mazas tortas, tai sutepu as ji formoj, o tada perkeliu ji. Kartonas, servetele, tortas biggrin.gif
Atsakyti