Meian. Labai aciu uz pakomentavima. Rasei, kad naudoji kaz kokia formele (veidui bei smakro formavimui naudojau formele). Gal gali parodyti, kaip ji atrodo.
O taip pat, gal gali pasakyti koias mases naudoji kuno dalim formuoti.
QUOTE(Olesta @ 2009 08 26, 18:40)
išsikepi stačiakampį tokio dydžio, kad būtų įmanoma padalinti į du puslapius, ir kai jau sutepsi tortą, leisk jam susistovėti ir įpjauk ties viduriu tą įdubą skirtukui negro bučinį dengti mase galima
Aciukas dideliausias
o kiek pieno ar grietineles pilti tirpinant 100g juodo sokolado kad gautusi geras glajus torto virsui aptepti?
QUOTE(spin2liux @ 2009 08 27, 08:56)
o kiek pieno ar grietineles pilti tirpinant 100g juodo sokolado kad gautusi geras glajus torto virsui aptepti?
na as turiu toki receptuka nusirasius is SM:
250 šokolado 75gr sviesto 75gr grietineles. viska kartu istirpinti vandens voneleje, gerai ismaisyti. atausinti.
tikrai labai gerai gaunasi. savaitgali isbandziau
QUOTE(vassara @ 2009 08 27, 10:23)
na as turiu toki receptuka nusirasius is SM:
250 šokolado 75gr sviesto 75gr grietineles. viska kartu istirpinti vandens voneleje, gerai ismaisyti. atausinti.
dekui jau nusirasiau
labadiena visoms jeigu galite parasykite kur perkate dezutes tortams kaune
aciu labai uz informacija.lauksiu ziniu:)
aciu labai uz informacija.lauksiu ziniu:)
Meian, gudruole Tu mūsų, forumo Žiniukas. Ačiū už info.
Užsisako kažkur Lietuvos pakrašty, ir gamyklos mašina kartas nuo karto pralekia per miestus. Na, gal atsilieps ten perkančios. Kažkurioj pavasarinėj temoj apie tai buvo kalbėta.
QUOTE(mamyte_25:) @ 2009 08 27, 11:58)
labadiena visoms jeigu galite parasykite kur perkate dezutes tortams kaune
Užsisako kažkur Lietuvos pakrašty, ir gamyklos mašina kartas nuo karto pralekia per miestus. Na, gal atsilieps ten perkančios. Kažkurioj pavasarinėj temoj apie tai buvo kalbėta.
Laba dienuke saunuoles,pirmiausia noriu pasakyti pati DIDZIAUSIS ACIU [COLOR=red] visoms kepejelems,kurios dalinasi savo patirtimi,kantriai atsakineja i ta pati klausima 100 karta ,kai gime mano mazoji,as prizadejau sau ir jai,kad pirmajam gimtadieniu torta iskepsiu pati ir butinai lele ,jusu postos ismokau vos nemintinai,skaiciau svieciausi,treniravausi,tortais apsivalgem visi,gimines,draugai ir kaimynai
Stai mano dukrytes torciukas,svoris,apie 6 kg,aisku trukumu daug,bet didziuojuosiu savimi,as sugebejau nustebinti visus .Vidus medutis,grietinele,grietine,zele ir ananasu gabaliukai,gelytes-saldainiu mase ir marcipanines.
Dar karta is viso sirdies tariu jums dideli dideli aciu
Stai mano dukrytes torciukas,svoris,apie 6 kg,aisku trukumu daug,bet didziuojuosiu savimi,as sugebejau nustebinti visus .Vidus medutis,grietinele,grietine,zele ir ananasu gabaliukai,gelytes-saldainiu mase ir marcipanines.
Vaidosee, pazada ivykdei visu 1000 procentu. Labai sauni lelyte
QUOTE(Vaidosee @ 2009 08 27, 12:30)
Laba dienuke
6 kg oho tai darbo turėjai
labai nuoširdi Tavo žinutė , tokia šilta šilta. Bandau įsivaizduot Tavo jausmą ir pasididžiavimą, kad PATI tai padarei. Labai gražus ir mielas tortas
saunuole,vaidosee,labai mielas tortas padirbejai tikrai puikiai
QUOTE(Vaidosee @ 2009 08 27, 11:30)
labai grazi lelyte, ryskios spalvos matosi kiek daug darbo idejai, saunuole. Man visada pats brangiausias ivertinimas dukros, taigi manau kad tavo mazoji turejo buti laaaabbbbaaaiiii laiminga