Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu jau tortu ispudingumas blink.gif blink.gif blink.gif is kur tokie sugebejimai?? blink.gif blush2.gif

Norejau paklausti del sito tortuko -cia Meian darytas grozis wub.gif wub.gif
user posted image

jeigu pirmam aukste butu Aseni tortas su vaisiais , o sijona uzversciau is tinginio, ar jis man nesusmegs i vidu? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 26 rugpjūčio 2009 - 12:17
QUOTE(naitas @ 2009 08 26, 13:03)
Asseni, o Tu bandei patį moldą pasidaryti, ar žmogų. Rašai "jį" pasidaryti.  unsure.gif

naitai, veido mold'a bandziau daryti. Kol kas gavosi toks, nu nelabai. Su juo galima daryti veidus, bet man nepatinka. Ka tik paziurejau, kur tie mano veidukai bandomieji padaryti su moldu, tik jau nera. Leidau vaikui suvalgyti, tai nei vieno nera.

Bandziau ir be moldo pati zmogaus veida daryt. Matyt dar nedaaugau iki tokio lygio. schmoll.gif . Arba neturiu tam reikalingu irankiu. (Naudoju is vaiko "pavogta" plastelinui modeliuoti tokia maza lopetele, nu zodziu). Dar kunas, tai kaip kunas. Rankas kojas pasistengus, galima padaryt, bet veidas tai man nesigavo.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2009 08 26, 13:17)
jeigu pirmam aukste butu Aseni tortas su vaisiais , o sijona uzversciau is tinginio, ar jis man nesusmegs i vidu?  g.gif  g.gif

pumpica, nesusmegs, nesusmegs biggrin.gif . Mano abu vestuviniai apacia vaisiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 26 rugpjūčio 2009 - 12:27
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 14:25)
naitai, veido mold'a bandziau daryti. Kol kas gavosi toks, nu nelabai. Su juo galima daryti veidus, bet man nepatinka. Ka tik paziurejau, kur tie mano veidukai bandomieji padaryti su moldu, tik jau nera. Leidau vaikui suvalgyti, tai nei vieno nera.

bet tie veidukai - panašūs į žmogaus veiduką?
ir ar akims naudoji irgi akių formelę, ar darai kažkaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 26, 13:44)
bet tie veidukai - panašūs į žmogaus veiduką?
ir ar akims naudoji irgi akių formelę, ar darai kažkaip kitaip?

Jo, jo, panasus. Gaila neturiu ka parodyt. Ten tas moldas ir yra su visais islenkimais, ir lupoms ir skruostams, ir akim, ir smakrui. Pasiziurek surbitone, ten jie yra. Ir pacio moldo neturiu, nes jis irgi suvalgytas doh.gif (is valgomos mases buvo padarytas ) O formeliu as veidui formuoti neturiu. Vakar Aguonele buvo, tai rodziau koki ciuda nuo plastelino naudoju.. Naudoju dar dantu krapstuka, teptuka ir iesmuka toki medini. Psio biggrin.gif

Vis neprisiruosiu pas rusaites uzklaust. Nu prie progos kaip nors.

Va, radau Surbitone. Cia toks is paprastesniu ir pigesniu. Cia vaikas, teta, ir dedas, bent taip parasyta. Kaina £7.46 . Siaip 30 lituku, gal ir galima pagalvoti, bent toki isigyTik kazi, kaip daznai jo reikes.

user posted image

Va cia jau tokie kitokie, ju ir kaina visai kita. Jau ir veidas ne toks zaislinis.
http://www.surbitona...ducts__249.html

Man siek tiek gaila tokiems dalikeliams pinigu, nes gi tortai nuo to skanesni nebus. Bandysiu ieskoti kito budo arba tobulinti savo igudzius smile.gif
Papildyta:
Tiesa, Vilnietes, gal organizuojam koki kavageri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 26 rugpjūčio 2009 - 13:16
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 12:22)

As uz bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 26, 14:32)

Tik, tur but reiktu i kita tema keliauti arba per AZ susirasyt, bu toj gausim bart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 12:34)
Tik, tur but reiktu i kita tema keliauti arba per AZ susirasyt, bu toj gausim bart biggrin.gif

Tikriausiai g.gif Kas kurs tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 08 25, 22:25)
Pirmasis tortukas buvo skirtas mano artimiausios drauges 40-meciui (kaip sakoma, 20 metu ir 20 patirties  biggrin.gif ).
user posted image

Ir tortukas berniuko gimtadieniui.

user posted image

Kokie grožiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net neturiu ka pasakyti...kai pamačiau netekau žado swoon.gif

Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 25, 10:02)
Dėmesio!
Atsilepkite merginos iš Vilniaus, kurios užsakėte dažus iš Cipciuko. Kai bus gauta nauja dažų siunta, prašiau Cipciuko, kad siųstų man vilniečių dažus. Todėl turiu žinoti, kas iš Vilniaus. Ačiū.

Aš iš Vilniaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secondsun: 26 rugpjūčio 2009 - 13:53
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 15:22)
Man siek tiek gaila tokiems dalikeliams pinigu, nes gi tortai nuo to skanesni nebus. Bandysiu ieskoti kito budo arba tobulinti savo igudzius smile.gif
Papildyta:

ačiū už info 4u.gif

aš labai dvejopos nuomonės apie žmonių figūras ant tortų.. ir užrašus laugh.gif viskas priklauso nuo to, kam skirtas tas tortas ir dar svarbiau, kaip tobulai tai padaryta.

Noriu Jus informuoti, kad miestas - didvyris Kaunas tik už 100 km. Taip kad.... neprisišaukit stichinės nelaimės laugh.gif

Ėėėėėė, palaukit.. gaunu siuntinius iš pardžių ir sėdam su Cipciuku į mašiną ir į sostinę. Kafos vacation4.gif

nu gal ir iš fanfastikos srities unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 08 26, 14:17)
Nu jau tortu ispudingumas  blink.gif  blink.gif  blink.gif is kur tokie sugebejimai??  blink.gif  blush2.gif

Norejau paklausti del sito tortuko -cia Meian darytas grozis  wub.gif  wub.gif
user posted image

jeigu pirmam aukste butu Aseni tortas su vaisiais , o sijona uzversciau is tinginio, ar jis man nesusmegs i vidu?  g.gif  g.gif

o ta lelyte cia tikra ar dirbtine g.gif

labturis 4u.gif na ir vel kokiu grozybiu atsirado wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 26, 14:54)
ačiū už info  4u.gif

aš labai dvejopos nuomonės apie žmonių figūras ant tortų.. ir užrašus laugh.gif viskas priklauso nuo to, kam skirtas tas tortas ir dar svarbiau, kaip tobulai tai padaryta.

Nera uz ka mirksiukas.gif
Zinai, kaip sakoma tobului nera ribu. Man patinka figureles ant torto, tegu ir ne pacios tobuliausios, bet mielos, grazios ir i tema. Man is vis patinka teminiai, siuzetiniai tortai.
Kai pati lipdau ka nors, tai man geriausiai revizorius yra mano 1,8 metuku dukrele. jeigu ji man pasako ant atitinkamos figues: lialia, teta, dede, mimi (tai cia miskiukas), avav (suniukas) ir t.t., ziurint kas ten buna. Tai tada as rami. Vaikas nemeluoja, vadinasi is tikro teta, o ne meska kokia nors

O kas del to, ar as pati galeciau koki kudikeli ar zmogeliuka nuo torto suvalgyti, tai nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(meilikatyte @ 2009 08 26, 15:02)
o ta lelyte cia tikra ar dirbtine g.gif

Tikra tai valgoma? g.gif Sakyciau dirbtine-zaisline (virsus), nes lygiai toki pat zaisliuka turiu, tik daug mazesni. O gal taip tobulai islipdyta, velnis zino g.gif , Meian sugeba

Sijonas tai valgomas, meian gi rode, kaip dare. Mergaites, gal pamenat kurioje temoje buvo sita lele, bu vakar norejau i virsutine tema ikelt, bet neradau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 26 rugpjūčio 2009 - 14:13
Mergaites radau viename bloge kaip pasigaminti simpatisku bituciu blush2.gif
bitessss
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 26 rugpjūčio 2009 - 14:36