Nu jau tortu ispudingumas is kur tokie sugebejimai??
Norejau paklausti del sito tortuko -cia Meian darytas grozis
jeigu pirmam aukste butu Aseni tortas su vaisiais , o sijona uzversciau is tinginio, ar jis man nesusmegs i vidu?
QUOTE(naitas @ 2009 08 26, 13:03)
Asseni, o Tu bandei patį moldą pasidaryti, ar žmogų. Rašai "jį" pasidaryti.
naitai, veido mold'a bandziau daryti. Kol kas gavosi toks, nu nelabai. Su juo galima daryti veidus, bet man nepatinka. Ka tik paziurejau, kur tie mano veidukai bandomieji padaryti su moldu, tik jau nera. Leidau vaikui suvalgyti, tai nei vieno nera.
Bandziau ir be moldo pati zmogaus veida daryt. Matyt dar nedaaugau iki tokio lygio. . Arba neturiu tam reikalingu irankiu. (Naudoju is vaiko "pavogta" plastelinui modeliuoti tokia maza lopetele, nu zodziu). Dar kunas, tai kaip kunas. Rankas kojas pasistengus, galima padaryt, bet veidas tai man nesigavo.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2009 08 26, 13:17)
jeigu pirmam aukste butu Aseni tortas su vaisiais , o sijona uzversciau is tinginio, ar jis man nesusmegs i vidu?
pumpica, nesusmegs, nesusmegs . Mano abu vestuviniai apacia vaisiniai.
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 14:25)
naitai, veido mold'a bandziau daryti. Kol kas gavosi toks, nu nelabai. Su juo galima daryti veidus, bet man nepatinka. Ka tik paziurejau, kur tie mano veidukai bandomieji padaryti su moldu, tik jau nera. Leidau vaikui suvalgyti, tai nei vieno nera.
bet tie veidukai - panašūs į žmogaus veiduką?
ir ar akims naudoji irgi akių formelę, ar darai kažkaip kitaip?
QUOTE(naitas @ 2009 08 26, 13:44)
bet tie veidukai - panašūs į žmogaus veiduką?
Jo, jo, panasus. Gaila neturiu ka parodyt. Ten tas moldas ir yra su visais islenkimais, ir lupoms ir skruostams, ir akim, ir smakrui. Pasiziurek surbitone, ten jie yra. Ir pacio moldo neturiu, nes jis irgi suvalgytas (is valgomos mases buvo padarytas ) O formeliu as veidui formuoti neturiu. Vakar Aguonele buvo, tai rodziau koki ciuda nuo plastelino naudoju.. Naudoju dar dantu krapstuka, teptuka ir iesmuka toki medini. Psio
Vis neprisiruosiu pas rusaites uzklaust. Nu prie progos kaip nors.
Va, radau Surbitone. Cia toks is paprastesniu ir pigesniu. Cia vaikas, teta, ir dedas, bent taip parasyta. Kaina £7.46 . Siaip 30 lituku, gal ir galima pagalvoti, bent toki isigyTik kazi, kaip daznai jo reikes.
Va cia jau tokie kitokie, ju ir kaina visai kita. Jau ir veidas ne toks zaislinis.
http://www.surbitona...ducts__249.html
Man siek tiek gaila tokiems dalikeliams pinigu, nes gi tortai nuo to skanesni nebus. Bandysiu ieskoti kito budo arba tobulinti savo igudzius
Papildyta:
Tiesa, Vilnietes, gal organizuojam koki kavageri
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 12:22)
As uz
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 26, 14:32)
As uz
Tik, tur but reiktu i kita tema keliauti arba per AZ susirasyt, bu toj gausim bart
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 12:34)
Tik, tur but reiktu i kita tema keliauti arba per AZ susirasyt, bu toj gausim bart
Tikriausiai Kas kurs tema
QUOTE(Meian @ 2009 08 25, 22:25)
Pirmasis tortukas buvo skirtas mano artimiausios drauges 40-meciui (kaip sakoma, 20 metu ir 20 patirties ).
Ir tortukas berniuko gimtadieniui.
Ir tortukas berniuko gimtadieniui.
Kokie grožiai net neturiu ka pasakyti...kai pamačiau netekau žado
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 25, 10:02)
Dėmesio!
Atsilepkite merginos iš Vilniaus, kurios užsakėte dažus iš Cipciuko. Kai bus gauta nauja dažų siunta, prašiau Cipciuko, kad siųstų man vilniečių dažus. Todėl turiu žinoti, kas iš Vilniaus. Ačiū.
Atsilepkite merginos iš Vilniaus, kurios užsakėte dažus iš Cipciuko. Kai bus gauta nauja dažų siunta, prašiau Cipciuko, kad siųstų man vilniečių dažus. Todėl turiu žinoti, kas iš Vilniaus. Ačiū.
Aš iš Vilniaus
QUOTE(Asseni @ 2009 08 26, 15:22)
Man siek tiek gaila tokiems dalikeliams pinigu, nes gi tortai nuo to skanesni nebus. Bandysiu ieskoti kito budo arba tobulinti savo igudzius
Papildyta:
Papildyta:
ačiū už info
aš labai dvejopos nuomonės apie žmonių figūras ant tortų.. ir užrašus viskas priklauso nuo to, kam skirtas tas tortas ir dar svarbiau, kaip tobulai tai padaryta.
Noriu Jus informuoti, kad miestas - didvyris Kaunas tik už 100 km. Taip kad.... neprisišaukit stichinės nelaimės
Ėėėėėė, palaukit.. gaunu siuntinius iš pardžių ir sėdam su Cipciuku į mašiną ir į sostinę. Kafos
nu gal ir iš fanfastikos srities
QUOTE(pumpica @ 2009 08 26, 14:17)
Nu jau tortu ispudingumas is kur tokie sugebejimai??
o ta lelyte cia tikra ar dirbtine
labturis na ir vel kokiu grozybiu atsirado
QUOTE(naitas @ 2009 08 26, 14:54)
ačiū už info
aš labai dvejopos nuomonės apie žmonių figūras ant tortų.. ir užrašus viskas priklauso nuo to, kam skirtas tas tortas ir dar svarbiau, kaip tobulai tai padaryta.
Nera uz ka
Zinai, kaip sakoma tobului nera ribu. Man patinka figureles ant torto, tegu ir ne pacios tobuliausios, bet mielos, grazios ir i tema. Man is vis patinka teminiai, siuzetiniai tortai.
Kai pati lipdau ka nors, tai man geriausiai revizorius yra mano 1,8 metuku dukrele. jeigu ji man pasako ant atitinkamos figues: lialia, teta, dede, mimi (tai cia miskiukas), avav (suniukas) ir t.t., ziurint kas ten buna. Tai tada as rami. Vaikas nemeluoja, vadinasi is tikro teta, o ne meska kokia nors
O kas del to, ar as pati galeciau koki kudikeli ar zmogeliuka nuo torto suvalgyti, tai nezinau
Papildyta:
QUOTE(meilikatyte @ 2009 08 26, 15:02)
o ta lelyte cia tikra ar dirbtine
Tikra tai valgoma? Sakyciau dirbtine-zaisline (virsus), nes lygiai toki pat zaisliuka turiu, tik daug mazesni. O gal taip tobulai islipdyta, velnis zino , Meian sugeba
Sijonas tai valgomas, meian gi rode, kaip dare. Mergaites, gal pamenat kurioje temoje buvo sita lele, bu vakar norejau i virsutine tema ikelt, bet neradau