Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

radau nuo a iki z, kaip padaryti batelius, kas dar nebandėte 4u.gif 4u.gif

ir lelijas karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 25 rugpjūčio 2009 - 20:08
Rimami-apsalau, koks tortas wub.gif , o kiek darbelio ideta doh.gif , saunuma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Negaliu patiketi savo akimis, kiek neitiketinu grozybiu siame forume atsirado, kol nesilankiau. Negalejau atsizaveti visais tortais -- dar vienu RiMami tobulu staciakampiu (beje, man jis ko gera ispudingiausias is tavuju!!! Jau toooooks pilnas meiles, kad nera zodziu), Meduolytes pasakisko grozio ir meistriskumo vestuviniu tortu, Cipciuko sedevrais (tik pamacius nuotrauka, jau aisku, kad tai -- jos tortas! Ypac pamacius tas knygas -- nagi kas daugiau tokias sugebetu iskepti?!), Olestos su niekuo nesumaisomais gastronominiais idealais (kazkodel ju isvaizda privercia galvoti butent apie nepamirstama skoni, ka sugeba toli grazu ne kiekvienas stipriai ispuostas tortas), Sroves ir Lion be galo nuosirdziais tortais, Inockos naujovemis ir daugybe kitu be galo ispudingu tortu. Tiesa sakant, mane net piktina, kad rasau "daugybe kitu", nesuvardindama ju autoriu, nes visos vertos kone monumento!....

Nebuvau cia kelias savaites, bet sis vakaras cia apsilankius taip pamalonino sirdi, tarsi buciau jusu tobulybiu prisiragavusi ir apsalusi is malonumo wub.gif

DIDZIAUSI sveikinimai Rutytei11 gandru apsilankymo proga!! Labai dziugu, kad savo tarpe jau turime bent tris laimingasias -- Rutyte11, Rugiagele26 ir Citriniuka 4u.gif

Beje, del zurnaliuko, apie kuri snekejote... Man idomiausia buvo jame pamatyti siame forume nedalyvaujancias merginas, nes tikrai ispudingu ju tortu nuotraukos publikuojamos -- tuo tarpu pati net kiek pasimeciau, uz ka gi mane apibudino kaip studente blink.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 08 25, 17:52)
aš čia ne į temą, bet kur dingo Meian  g.gif

4u.gif wub.gif

Olesta... betgi pastabumas... blush2.gif

QUOTE(meduolytee @ 2009 08 25, 18:45)
gal netureciau kistis - bet Meian labai labai dabar "aria", neturi visai laisvo laiko  verysad.gif

Deja, tai tiesa verysad.gif Kaip bebutu gaila, nujauciu, kad netrukus gali tekti apskritai atsisveikinti -- ir su Jusu nuostabia kompanija, ir su tortais... Bent jau kuriam laikui verysad.gif Na, bet apie tai pasnekesime kiek veliau, o kol kas yra ir linksmesniu temu rolleyes.gif

Tuo tarpu nepaisant itempto laikotarpio, per pastarasias savaites si bei ta kepiau... kelias nuotraukytes atnesu ir Jums.

Pirmasis tortukas buvo skirtas mano artimiausios drauges 40-meciui (kaip sakoma, 20 metu ir 20 patirties biggrin.gif ).
user posted image

user posted image

Ir tortukas berniuko gimtadieniui.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 08 25, 23:25)

Pirmasis tortukas buvo skirtas mano artimiausios drauges 40-meciui (kaip sakoma, 20 metu ir 20 patirties  biggrin.gif ).
user posted image

user posted image

Ir tortukas berniuko gimtadieniui.

user posted image

user posted image

kokie grazus tortukai ohmy.gif wacko.gif swoon.gif
Atsakyti
Meian, OHO, VA CIA TAI BENT blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nepaliauji stebint wub.gif Kaip gaila, jeigu tektu atsisveikint verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tikiuosi nepaliksi musu saunios kompanijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 08 25, 23:25)
Sveikos, merginos!

Sveika sveika.. tikrai, ilgai nesirodei. 4u.gif
Na ir tortų gi gražumas. O jau drambliukai kokie mieli wub.gif

Ir vis dar nesuprantu, kaip taip galima tobulai išlipdyti žmogaus figūrą blink.gif doh.gif
Atsakyti
Kokie drambliuuuuuuuuuukai user posted image
O kooooookia teta user posted image
Tiesiog tobula.... user posted image

Ir ar tik ne katinas prie tetos susiranges? g.gif
Papildyta:
Na ir vakarykstis mano PYP....

user posted image

Papildyta:
Beje, turiu klausimuka blush2.gif Ar i beza galima maisyti gelinius dazus? Ar neiztiztu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lion: 25 rugpjūčio 2009 - 22:55
QUOTE(Lion @ 2009 08 26, 01:16)
Na ir vakarykstis mano PYP....

oho, kokia Melanija bigsmile.gif
Atsakyti
Meian, VO CIA TAI BENT blink.gif blink.gif . KOKIA MOOOOTERYS bigsmile.gif blink.gif blink.gif
Turi gi zmogus talenta

Lion, Tavo PYP.... labai mielas wub.gif . As maisau i beze gelinius dazus. Viskas kuo puikiausiai thumbup.gif

naitai, ka tik pamaciau tavo "parsiuku" vardus lotuliukas.gif Oj, negaliu, nu gi sugalvok tu taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 rugpjūčio 2009 - 23:35
QUOTE(Asseni @ 2009 08 25, 22:32)
Meian, VO CIA TAI BENT  blink.gif  blink.gif . KOKIA MOOOOTERYS  bigsmile.gif blink.gif  blink.gif
Turi gi zmogus talenta

Lion, Tavo PYP....  labai mielas wub.gif . As maisau i beze gelinius dazus. Viskas kuo puikiausiai thumbup.gif

Acius wub.gif O ar spalvos ryskios gaunasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 26, 00:35)
Acius  wub.gif  O ar spalvos ryskios gaunasi?  blush2.gif

Dariau su geliniais dazais torta ramuniu pieva. Paziurek mano parase, normali zalia spalva gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 25, 22:37)
Dariau su geliniais dazais torta ramuniu pieva. Paziurek mano parase, normali zalia spalva gavos mirksiukas.gif

Super clap.gif Labai labai acius wub.gif Reikes uzsisakyt, o tai naudoju Rainbow dust miltelinius ir keikiuos kaskart torta puosdama doh.gif
Atsakyti