radau nuo a iki z, kaip padaryti batelius, kas dar nebandėte
ir lelijas
Rimami-apsalau, koks tortas , o kiek darbelio ideta , saunuma
Sveikos, merginos! Negaliu patiketi savo akimis, kiek neitiketinu grozybiu siame forume atsirado, kol nesilankiau. Negalejau atsizaveti visais tortais -- dar vienu RiMami tobulu staciakampiu (beje, man jis ko gera ispudingiausias is tavuju!!! Jau toooooks pilnas meiles, kad nera zodziu), Meduolytes pasakisko grozio ir meistriskumo vestuviniu tortu, Cipciuko sedevrais (tik pamacius nuotrauka, jau aisku, kad tai -- jos tortas! Ypac pamacius tas knygas -- nagi kas daugiau tokias sugebetu iskepti?!), Olestos su niekuo nesumaisomais gastronominiais idealais (kazkodel ju isvaizda privercia galvoti butent apie nepamirstama skoni, ka sugeba toli grazu ne kiekvienas stipriai ispuostas tortas), Sroves ir Lion be galo nuosirdziais tortais, Inockos naujovemis ir daugybe kitu be galo ispudingu tortu. Tiesa sakant, mane net piktina, kad rasau "daugybe kitu", nesuvardindama ju autoriu, nes visos vertos kone monumento!....
Nebuvau cia kelias savaites, bet sis vakaras cia apsilankius taip pamalonino sirdi, tarsi buciau jusu tobulybiu prisiragavusi ir apsalusi is malonumo
DIDZIAUSI sveikinimai Rutytei11 gandru apsilankymo proga!! Labai dziugu, kad savo tarpe jau turime bent tris laimingasias -- Rutyte11, Rugiagele26 ir Citriniuka
Beje, del zurnaliuko, apie kuri snekejote... Man idomiausia buvo jame pamatyti siame forume nedalyvaujancias merginas, nes tikrai ispudingu ju tortu nuotraukos publikuojamos -- tuo tarpu pati net kiek pasimeciau, uz ka gi mane apibudino kaip studente
Olesta... betgi pastabumas...
Deja, tai tiesa Kaip bebutu gaila, nujauciu, kad netrukus gali tekti apskritai atsisveikinti -- ir su Jusu nuostabia kompanija, ir su tortais... Bent jau kuriam laikui Na, bet apie tai pasnekesime kiek veliau, o kol kas yra ir linksmesniu temu
Tuo tarpu nepaisant itempto laikotarpio, per pastarasias savaites si bei ta kepiau... kelias nuotraukytes atnesu ir Jums.
Pirmasis tortukas buvo skirtas mano artimiausios drauges 40-meciui (kaip sakoma, 20 metu ir 20 patirties ).
Ir tortukas berniuko gimtadieniui.
Nebuvau cia kelias savaites, bet sis vakaras cia apsilankius taip pamalonino sirdi, tarsi buciau jusu tobulybiu prisiragavusi ir apsalusi is malonumo
DIDZIAUSI sveikinimai Rutytei11 gandru apsilankymo proga!! Labai dziugu, kad savo tarpe jau turime bent tris laimingasias -- Rutyte11, Rugiagele26 ir Citriniuka
Beje, del zurnaliuko, apie kuri snekejote... Man idomiausia buvo jame pamatyti siame forume nedalyvaujancias merginas, nes tikrai ispudingu ju tortu nuotraukos publikuojamos -- tuo tarpu pati net kiek pasimeciau, uz ka gi mane apibudino kaip studente
QUOTE(Olesta @ 2009 08 25, 17:52)
aš čia ne į temą, bet kur dingo Meian
Olesta... betgi pastabumas...
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 25, 18:45)
gal netureciau kistis - bet Meian labai labai dabar "aria", neturi visai laisvo laiko
Deja, tai tiesa Kaip bebutu gaila, nujauciu, kad netrukus gali tekti apskritai atsisveikinti -- ir su Jusu nuostabia kompanija, ir su tortais... Bent jau kuriam laikui Na, bet apie tai pasnekesime kiek veliau, o kol kas yra ir linksmesniu temu
Tuo tarpu nepaisant itempto laikotarpio, per pastarasias savaites si bei ta kepiau... kelias nuotraukytes atnesu ir Jums.
Pirmasis tortukas buvo skirtas mano artimiausios drauges 40-meciui (kaip sakoma, 20 metu ir 20 patirties ).
Ir tortukas berniuko gimtadieniui.
Meian, OHO, VA CIA TAI BENT
Nepaliauji stebint Kaip gaila, jeigu tektu atsisveikint Tikiuosi nepaliksi musu saunios kompanijos
Nepaliauji stebint Kaip gaila, jeigu tektu atsisveikint Tikiuosi nepaliksi musu saunios kompanijos
QUOTE(Meian @ 2009 08 25, 23:25)
Sveikos, merginos!
Sveika sveika.. tikrai, ilgai nesirodei.
Na ir tortų gi gražumas. O jau drambliukai kokie mieli
Ir vis dar nesuprantu, kaip taip galima tobulai išlipdyti žmogaus figūrą
Kokie drambliuuuuuuuuuukai
O kooooookia teta
Tiesiog tobula....
Ir ar tik ne katinas prie tetos susiranges?
Papildyta:
Na ir vakarykstis mano PYP....
Papildyta:
Beje, turiu klausimuka Ar i beza galima maisyti gelinius dazus? Ar neiztiztu?
O kooooookia teta
Tiesiog tobula....
Ir ar tik ne katinas prie tetos susiranges?
Papildyta:
Na ir vakarykstis mano PYP....
Papildyta:
Beje, turiu klausimuka Ar i beza galima maisyti gelinius dazus? Ar neiztiztu?
Meian, VO CIA TAI BENT . KOKIA MOOOOTERYS
Turi gi zmogus talenta
Lion, Tavo PYP.... labai mielas . As maisau i beze gelinius dazus. Viskas kuo puikiausiai
naitai, ka tik pamaciau tavo "parsiuku" vardus Oj, negaliu, nu gi sugalvok tu taip
Turi gi zmogus talenta
Lion, Tavo PYP.... labai mielas . As maisau i beze gelinius dazus. Viskas kuo puikiausiai
naitai, ka tik pamaciau tavo "parsiuku" vardus Oj, negaliu, nu gi sugalvok tu taip
QUOTE(Asseni @ 2009 08 25, 22:32)
Meian, VO CIA TAI BENT . KOKIA MOOOOTERYS
Turi gi zmogus talenta
Turi gi zmogus talenta
Acius O ar spalvos ryskios gaunasi?
QUOTE(Lion @ 2009 08 26, 00:35)
Acius O ar spalvos ryskios gaunasi?
Dariau su geliniais dazais torta ramuniu pieva. Paziurek mano parase, normali zalia spalva gavos
QUOTE(Asseni @ 2009 08 25, 22:37)
Dariau su geliniais dazais torta ramuniu pieva. Paziurek mano parase, normali zalia spalva gavos
Super Labai labai acius Reikes uzsisakyt, o tai naudoju Rainbow dust miltelinius ir keikiuos kaskart torta puosdama