Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cypciuk, labai dailus tortukas thumbup.gif net nezinau kuris grazesnis, sitas labai idomiai atrodo bigsmile.gif
Rimami, as neturiu komentaru, gelyciu grozis wub.gif jetau kokios orhidejos wub.gif labai labai dailu wub.gif
drakosa, tortukas labaijau skaniai atrodo, taip ir prasosi suvalgomas ax.gif saunuole thumbup.gif

CYPCIUK, dar jus patrukdysiu, kaip jus suklijuojat leliju ziedlapius? as bandziau juos sustatyt i mases gabaliuka ale nesilaike doh.gif virtinejo atgal jie man, nu kaip ta zieda padaryt, niekaip nesuprantu doh.gif prasau paaiskinkit zioplai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 25, 10:28)
Valio  clap_1.gif gavosi batukus nulipdyt  alc.gif  bis.gif kad tik nepairtu jie  unsure.gif

nustok tryznioti, jau kai gavosi, tai nieko nebenutiks, nebent į verdantį vandenį panardinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2009 08 24, 19:44)
na, po visų Jūsų grožybių, tai maniškis atrodys jau baisiai beryšio, bet išdrįstu pirmą kartą išlysti į areną ir pasirodyti.
Pirmą kartą pabandžiau normaliai papuošt tortą, tai pomidorais neapmėtykit, nes praeis noras daugiau daryt... blush2.gif
Viduj medutis su vaisiais.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 24, 20:11)
user posted imageuser posted image....va pirdėn už nesamones , gražus  wub.gif  ir koks apetitnas tortukas  essen.gif ....taip toliau  mirksiukas.gif .

Teisingai!!!!!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 25, 09:28)
Valio  clap_1.gif gavosi batukus nulipdyt  alc.gif  bis.gif kad tik nepairtu jie  unsure.gif

Sveikinu 4u.gif Lauksim rezultato bigsmile.gif

Tiesa, gal ne į temą, bet norėčiau pasidalinti savo "patirtimi" valgant užsakominį tortą.
Vakar su vyru ir vaikais buvome draugų sūnelio gimtadienyje. Ta proga jo močiūtė užsakė tortą (atrodo iš Maximos). Žinokit, vos nenualpau jį pamačiusi doh.gif Tortas visai neišvaizdus, figūrėlės baisios, o skonis schmoll.gif
Bet koks mūsų, nors ir nevisai pasisekęs, yra palyginti idealus smile.gif Taip, kad merginos, nenuvertinkite saves (sau irgi adresuoju ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 25 rugpjūčio 2009 - 09:40
Na nesitikekit, kad ten mano bus baisus sedevras unsure.gif nes prikeverzoju ir as visokio bieso smile.gif bet batukais dziaugiuosi blush2.gif

Kartais as net pasvarstau, jei pvz vyktu kokios vestuves, ir tarkim jaunoji torta butu uzsisakiusi kokioj nors firmoj, ir koks nors svecias atsinestu uzsakyta torta is pvz kokios Asseni, ar Cipciuko, ar kitos merginos, tai manau tas jaunosios tortas nublestu pries musiskiu merginu is forumo biggrin.gif

As labai bijau, kad ant grietineles man tie bateliai neissileistu... unsure.gif

Mano drauge, kai suzinojo, kad namie galima tokius tortus padaryti, tai labai nustebo, nes galvojo, kad namu salygomis tai neimanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 25, 09:50)
As labai bijau, kad ant grietineles man tie bateliai neissileistu...  unsure.gif

Patepk vietą, kur dėsi batukus, sviestiniu kremu. Tada tikrai bateliai išstovės.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 25, 10:58)
Patepk vietą, kur dėsi batukus, sviestiniu kremu. Tada tikrai bateliai išstovės.

Arba sokoladu
Atsakyti
Labas mergaitės, gal galėtumėt padėti, reikia iškepti tortą 18 metų proga(vaikinui)tik nežinau kaip jį papuošti, ir kokį tortą daryti ax.gif aš kepėja tik mėgėja blush2.gif ir niekaip nesugalvoju, ką nors lengvesnio, gal padėsit? 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Neramuole, kaip dėl Tavęs, bet pravers ir man ir kitoms manau:

lelijų viduriukai
miniatiūrinis epizodas kaip suformuoti lelijos vidurį vėliau paieškosiu pačių lelijų, nu tikrai kažkur mačiau doh.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2009 08 25, 11:37]

ACIU OLESTA friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 24, 16:44)
Alfa159, aciu uz nuotraukas, labai pakele nuotaika.
Kuno spalvai padaryti maisyk mazomis proporcijomis melyna, raudona ir geltona. Pradzioje po maza lasiuka, o paskui, kai pamatysi atspalvi ziuresi kokios spalvos reiks daugiau.
unsure.gif Tortukus kepiau ir jaunysteje. Kartais tokius, kad lakstais buvo galima ir primust ka nors lotuliukas.gif . O kai kremu sutepi tai tik sriubos saukstas padeda  doh.gif . Manau kiekviena seimininke moka ka nors kept. O kas del papuosimu, tai pirma karta isbandziau saldainiu mase ir torta papuosiau maziau nei pries metus, rudeni. Kai turedama daug obuoliu ieskojau kokio nors recepto, uzkliuvau i viena rusaiciu puslapi, tai 3 dienas ziurejau ir skaiciau ten isvarvejusiom akim, negalejau patiket, kad taip galima. Ir nusprendziau pabandyt. Vat ir bandau iki siol  biggrin.gif

aciukas uz patarima ir atsakymus 4u.gif labai smagu na ir as stenksiuos daryt ir tobulet 4u.gif

labutis kruopstuolytes nu tortukai vel visu nuostabus kaip visada thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilikatyte: 25 rugpjūčio 2009 - 11:06