Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(mantaniuke25 @ 2007 06 05, 08:55)
pabandau pakartoti :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kažin tokį vasaraik krikštynoms nunėrus iš moheros? o gal per skystai atrodytų? g.gif ką manot? 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot kaip mezgasi rastas ripsu?sorry uz galbut durna klausima,bet as naujoke mezgime doh.gif o gal kas turit batuku scema su aprasymu?buciau dekinga?
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2007 06 21, 21:33)
gal kas zinot kaip mezgasi rastas ripsu?sorry uz galbut durna klausima,bet as naujoke mezgime  doh.gif  o gal kas turit batuku scema su aprasymu?buciau dekinga?

Ripsas, tai kai visą laiką mezgi gerosiomis akimis - ir iš gerosios pusės, ir iš blogosios...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2005 09 06, 07:38)
ir vel jei kam reikia apraso, kreiptis i AZ

šitos suknutės fantastinės thumbup.gif wub.gif turiu aš tuos aprašymus, bet angliškai ir nieko aš ten neiiššifruoju verysad.gif
Skaitau temą nuo pat pradžių tai sorry, kad ne į temą parašiau ir kad nuotraukos nepersikėlė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrene: 22 birželio 2007 - 16:59
Labas vakarelis mamytes, noriu numegzti rubeliu seses leliui, gal galite ka nors idomaus pasiulyti, ieskau berniukui, nes mergaitem tai tikrai yra is ko pasirinkti... is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mamos smile.gif Už mėnesio krikštinsiu savo sesers mergaitę.Labai noriu nunerti krikštynoms suknutę jai papuošti angel.gif , bet niekur nerandu kokio nors pavyzdėlio su rašteliu nėrimui frusty.gif Gal kuri nors man galėtų pagelbėti? Laaaabai prašau.... g.gif Laukiu nesulaukiu... lens.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 05 31, 21:46)
Ruošiamės vasarai smile.gif

user posted image

Labai gražu wub.gif
Matau, kad nerta paprastai, bet vis tiek nebesuprantu doh.gif
Turiu šaliką tokio raštu, nu nepamenu, kaip aš ten nėriau, o labai noriu kažką panašaus tokio rašto nunert savo mažiui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 25 birželio 2007 - 23:22
Sveikutės,
Baigiau 6 metų panelei vasarišką kostiumėlį nert. (dvi foto prieš yra sijonukas iš arčiau, viena foto prieš- bliuskytė biggrin.gif )

Sauluže, raštelis paprastas:
1 eilė: { 5 stulpeliai su užmetimu. 1 stulpelis su užmetimu įneriama į trečią akį, 2 pynutės akys, 1 stulpelis su užmetimu į tą pačia akį. } 5 stulpeliai su užmelimu ir t.t.
2 eilė: {5 stulpeliai su užmetimu išmezgami taip kaip ir buvo. 1 stulpelis su užmetimu neriamas į tas 2 pynutės akis. 2 pynutės akys. 1 stulpelis su užmetimu į 2 pynutės akis. } 5 stulpeliai su užmetimu kaip buvo ir .t.t.

toliau kartojamą raštą paslenkant smile.gif
Tikiuosi suprasi, kaip surašiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Sauluže, raštelis paprastas:
1 eilė: { 5 stulpeliai su užmetimu. 1 stulpelis su užmetimu įneriama į trečią akį, 2 pynutės akys, 1 stulpelis su užmetimu į tą pačia akį. } 5 stulpeliai su užmelimu ir t.t.
2 eilė: {5 stulpeliai su užmetimu išmezgami taip kaip ir buvo. 1 stulpelis su užmetimu neriamas į tas 2 pynutės akis. 2 pynutės akys. 1 stulpelis su užmetimu į 2 pynutės akis. } 5 stulpeliai su užmetimu kaip buvo ir .t.t.

toliau kartojamą raštą paslenkant smile.gif
Tikiuosi suprasi, kaip surašiau mirksiukas.gif
[/quote]

4u.gif Ačiū, lyg supratau. Šiandien pabandysiu tongue.gif
Atsakyti
Mamytės nėrėjėlės, patarkit, iš kokių siūliukų geriausia nerti vaikiškus drabužėlius?
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 26, 12:12)
Mamytės nėrėjėlės, patarkit, iš kokių siūliukų geriausia nerti vaikiškus drabužėlius?

na nežinau - aš tai laikausi nuomonės, kad kuo natūralesnis pluoštas - tuo vaikeliui geriau, bet nešiotis gali ir ne taip gerai lotuliukas.gif. Taigi vasarą medvilnė ir mano ypatingai mėgiamas linas - kuo mažiau sintetinių priedų tuogeriau. O va žiemą kiek kitaip - labiausiai mėgstu pusvilnę.
Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 06 26, 18:41)
na nežinau - aš tai laikausi nuomonės, kad kuo natūralesnis pluoštas - tuo vaikeliui geriau, bet nešiotis gali ir ne taip gerai  lotuliukas.gif. Taigi vasarą medvilnė ir mano ypatingai mėgiamas linas - kuo mažiau sintetinių priedų tuogeriau. O va žiemą kiek kitaip - labiausiai mėgstu pusvilnę.

o tas vadinamasis irisas rūbeliams nerti tinka? natūralumui pritariu ir aš smile.gif

tik nesijuokit iš kvailų klausimų, iki šiol tik kepurėles nėriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 26 birželio 2007 - 22:28