Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(9kristina @ 2009 09 30, 15:18)
gal tu ir tiesa sakai, bet matai as nemoku megzti megztuko: rankovyciu ir kakliuko, man toks varijantas pasorode lengvesnis

Man ko gero taip praktiškiausi tai tokie irgi be rankovių, tik kaip ilga liemenė - vistiek rankovės burnoj atsiduria, o namie tai nelabai ir būna tiek šalta kad su liemene būtų per šalta.

Bet su rankovytėm tai jeigu tokį numezgus, tai labai nesunku ir tas rankovytes padaryt, tiesiog ties pažastim surenki krašto akis (kol megztukas dar nesusiūtas) ir mezgi toliau, o paskui tą rankovę susiuvi. Aš paprastai dar kai surinkinėju akis, išmezgu dvi kas kiekvieną 4 akį, tada tos rankovės tikrai ne per siauros būna. galėsiu nufotkint kai sekantis mezginys ligi rankovių reikalo daeis.
Atsakyti
Laba diena ax.gif ,
nesu labai didele mezgeja, bet per praeitus ir siuos metus sugalvojau pamegzti. Mano darbeliai mazajai stai kokie blush2.gif
Sarafanas/ ant isaugimo liemene

Kepuriukas (pirma karta mezgiau)

Ir dar kepuriukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rykliukė*: 30 rugsėjo 2009 - 15:41
gal tiesa sakot reiktu atskira megzti, o kaip tada padaryt ta daly gumukui ar sniuriukui virsuij kelniu ?
Atsakyti
Skraiste 4 metuku mergytei wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu tiek visokių grožių prikėlėt, kad akys raibsta bežiūrint wub.gif wub.gif wub.gif - šaunuolės mamytės, kad puošiat savo vaikučius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tikrai neišskirsiu nė vienos, nes visų darbeliai daryti su meile drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Parodysiu ir aš kokią tuniką bei tašiuką numezgiau 10 metų mergytei ax.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū už gerą žodį, apnėrinejau maxi siūliukais.

Fedinge, eglekaz, ir aš taip pagalvojau, kad geras būdas padidinti drabužį. Atidavė mums tą suknelę, žiūriu, kad greit mažoka bus, tai pradėjau apnėrinėt apačią, o tada taip užsivedžiau, kad visus kraštus apnėriau biggrin.gif

Čia kai įlendu pasicekavyt, tai tokių grožių prisižiūriu, nuostabūs darbukai visų wub.gif taip ir norisi ką nors daryt biggrin.gif
Atsakyti
parodysiu ir čia. rudeninis sukniukas 2 m. mergytei

user posted image
Atsakyti
Merginos kokius siuliukus rinktis kudikui dekiukui?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 09 30, 15:46)
gal tiesa sakot reiktu atskira megzti, o kaip tada padaryt ta daly gumukui ar sniuriukui virsuij kelniu ?

Man asmeniškai taip būtų patogiau. Dar kaip galima daryti, tai padaryti tas šleikutes viršuj ilgesnes ir kai paauga, tiesiog perkelt ant kitos sagutės - pas mane vienam tokiam pirktiniam kombinzone tokia sistema, visai patogu. Nes vistiek su tais kakliukais tai labai žiūrėt reikia kad nebūtų per mažas, vaikų labai gi didelės galvytės palyginus - vis reikia kaip nors kombinuot kad galva tilptų. doh.gif

QUOTE(rimmi @ 2009 09 30, 23:15)

Fainuolis sukniukas, ir bumbuliukų juostelės šauniai paderintos. thumbup.gif

QUOTE(laimužėX @ 2009 09 30, 21:54)
Parodysiu ir aš kokią tuniką bei tašiuką numezgiau 10 metų mergytei  ax.gif  blush2.gif

Gražus mezginys ir dar gražesnė spalvytė, aš vis tokios niekaip neatitaikau siūlų kad ta tokia sodri mėlyna būtų. biggrin.gif

QUOTE(Lusasita @ 2009 09 30, 21:41)
Skraiste 4 metuku mergytei  wub.gif

Gražu. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(belkaa @ 2009 09 30, 22:10)
Čia kai įlendu pasicekavyt, tai tokių grožių prisižiūriu, nuostabūs darbukai visų  wub.gif taip ir norisi ką nors daryt  biggrin.gif

Vat aš irgi, prisižiūriu čia ir osinkoj visokių gerų idėjų, tiek kad ko gero kad viską numegzt iki pensijos užteks. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 30, 23:36)

Svarbiausia kad natūralūs būtų ir nepūkuoti, nes po sintetiniais šunta, o pūkuoti labai į burnytę lenda. O taip tai iš kokių patinka megzt ir kokio to dekučio norisi, iš medvilninių bus šaltesnis bet mašinoj skalbt galima, o vilnonis šiltesnis, bet natūralią vilną tada rankom skalbt reikia. Tiesa būna spec. vilnos kurią galima skalbt mašinoj vilnos ciklu, reikia pasiklausinėt parduotuvėj, o ir ant etikečių būna skalbimo instrukcijos.

Šiaip dar ko gero siūlai geriau be angoros kad būtų, nes angora berods kandžiojasi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 01 spalio 2009 - 06:53
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 09 30, 13:24)
Prasideda liemenių sezonas  lotuliukas.gif
thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laimužėX @ 2009 09 30, 22:54)
Parodysiu ir aš kokią tuniką bei tašiuką numezgiau 10 metų mergytei  ax.gif  blush2.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 30, 23:36)

Gal galima butu tarkim rodant savo mezgini, parasyt kokius siulus naudojat? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 30, 21:41)
Skraiste 4 metuku mergytei  wub.gif

QUOTE(laimužėX @ 2009 09 30, 21:54)

QUOTE(rimmi @ 2009 09 30, 23:15)

nu fainuoliška viskas thumbup.gif jau mažosios ir nelabai jau mažos lotuliukas.gif gali vaikščiot galvas iškelusios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 09 30, 22:54)

labai grazi tunika wub.gif ir spalvyte ir modeliukas - puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 01 spalio 2009 - 13:25