QUOTE(9kristina @ 2009 09 30, 15:46)
gal tiesa sakot reiktu atskira megzti, o kaip tada padaryt ta daly gumukui ar sniuriukui virsuij kelniu ?
Man asmeniškai taip būtų patogiau. Dar kaip galima daryti, tai padaryti tas šleikutes viršuj ilgesnes ir kai paauga, tiesiog perkelt ant kitos sagutės - pas mane vienam tokiam pirktiniam kombinzone tokia sistema, visai patogu. Nes vistiek su tais kakliukais tai labai žiūrėt reikia kad nebūtų per mažas, vaikų labai gi didelės galvytės palyginus - vis reikia kaip nors kombinuot kad galva tilptų.
QUOTE(rimmi @ 2009 09 30, 23:15)
parodysiu ir čia. rudeninis sukniukas 2 m. mergytei
Fainuolis sukniukas, ir bumbuliukų juostelės šauniai paderintos.
QUOTE(laimužėX @ 2009 09 30, 21:54)
Parodysiu ir aš kokią tuniką bei tašiuką numezgiau 10 metų mergytei
Gražus mezginys ir dar gražesnė spalvytė, aš vis tokios niekaip neatitaikau siūlų kad ta tokia sodri mėlyna būtų.
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 30, 21:41)
Skraiste 4 metuku mergytei
Gražu.
Papildyta:
QUOTE(belkaa @ 2009 09 30, 22:10)
Čia kai įlendu pasicekavyt, tai tokių grožių prisižiūriu, nuostabūs darbukai visų

taip ir norisi ką nors daryt
Vat aš irgi, prisižiūriu čia ir osinkoj visokių gerų idėjų, tiek kad ko gero kad viską numegzt iki pensijos užteks.
Papildyta:
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 30, 23:36)
Merginos kokius siuliukus rinktis kudikui dekiukui?
Svarbiausia kad natūralūs būtų ir nepūkuoti, nes po sintetiniais šunta, o pūkuoti labai į burnytę lenda. O taip tai iš kokių patinka megzt ir kokio to dekučio norisi, iš medvilninių bus šaltesnis bet mašinoj skalbt galima, o vilnonis šiltesnis, bet natūralią vilną tada rankom skalbt reikia. Tiesa būna spec. vilnos kurią galima skalbt mašinoj vilnos ciklu, reikia pasiklausinėt parduotuvėj, o ir ant etikečių būna skalbimo instrukcijos.
Šiaip dar ko gero siūlai geriau be angoros kad būtų, nes angora berods kandžiojasi.