Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

wub.gif wub.gif wub.gif gal galima peduciu schemute gauti?Aciu
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 09 30, 12:26)
wub.gif  wub.gif  wub.gif gal galima peduciu schemute gauti?Aciu

gal kas turi kokia smile.gif jei ne as vakare nuskenuosiu savo, nes as ranka issipiesus 4u.gif
Atsakyti
Gal galit kas pagelbeti
nusuziurejau stai toky kombizoniuka ir iskilo keliatas klausimu
1, kokiu rastu megzta ruzava ir balta spalva rastu ?
2,Keliais virbalais mezgami toki darbeliai ?
user posted image
Atsakyti
1. rozine tai megzta ripsu (na kai visa laika vien gerom akim mezgi) o balta- geroj mezginio pusej gerom akim, isvirkscioj- blogom akim smile.gif
2. kaip suprantu cia megzta dviem virbalais, numezgi 4 dalis ir susiuvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 09 30, 13:46)
gal kas turi kokia  smile.gif jei ne as vakare nuskenuosiu savo, nes as ranka issipiesus  4u.gif

Turiu turiu 4u.gif ir tuoj ikelsiu mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pedutes 4u.gif
user posted image
Papildyta:

Oi per velai uzsiziurejau kad jau ideta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalytuke: 30 rugsėjo 2009 - 13:31
QUOTE(delfina @ 2009 09 30, 14:26)
1. rozine tai megzta ripsu (na kai visa laika vien gerom akim mezgi) o balta- geroj mezginio pusej gerom akim, isvirkscioj- blogom akim smile.gif
2. kaip suprantu cia megzta dviem virbalais, numezgi 4 dalis ir susiuvi mirksiukas.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 09 28, 12:44)
4u.gif Ateinu ir aš pasivaidenti su savo naujuoju gaminiu smile.gif

fantastika notworthy.gif nu jau kaip grazu... wub.gif ir musu bendraamze kokia superine mirksiukas.gif
prasau pasakyk, kad yra koks nors aprasymas sito grozio biggrin.gif kaip tik labai uzsidegiau kazka panasaus i megztuka numegzt, bet man aprasymu reiktu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 09 30, 12:53)
Gal galit kas pagelbeti
nusuziurejau stai toky kombizoniuka  ir iskilo keliatas klausimu

Apie raštus mačiau paaiškino, tik iš mano patirties tai nelabai praktiški tie tokie sujungti kombinzonai kūdikiams, nes labai greitai išauga, atskirai kelnės ir megztukas geriau, nes su tais kombinzonais tai vieną savaitę per didelis, o po poros jau per mažas, per klyną nebesueina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 09 30, 15:40)
Apie raštus mačiau paaiškino, tik iš mano patirties tai nelabai praktiški tie tokie sujungti kombinzonai kūdikiams, nes labai greitai išauga, atskirai kelnės ir megztukas geriau, nes su tais kombinzonais tai vieną savaitę per didelis, o po poros jau per mažas, per klyną nebesueina.  doh.gif

gal tu ir tiesa sakai, bet matai as nemoku megzti megztuko: rankovyciu ir kakliuko, man toks varijantas pasorode lengvesnis
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 30, 14:21)
fantastika notworthy.gif nu jau kaip grazu...  wub.gif ir musu bendraamze kokia superine  mirksiukas.gif
prasau pasakyk, kad yra koks nors aprasymas sito grozio  biggrin.gif kaip tik labai uzsidegiau kazka panasaus i megztuka numegzt, bet man aprasymu reiktu..  blush2.gif

Seki mane hihihi.gif
Žinok iš akies mezgiau, modelį pakankindama kartkartėm biggrin.gif
Tiesa pati mintis tai kopijuoja mūsų forumietės SoJa 4u.gif
Šiaip mezgiau iš pusvilnės su 3 dydžio virmalais. Tai dėjau 74 akis ir po bangų kas 8 eilę kraštuose siaurindama po akį. Tada išėmiau rankovėms berods 2 1 1 , na ir kaklas... o ten gi jau kaip nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 09 30, 13:24)
Prasideda liemenių sezonas  lotuliukas.gif

Kokios fainuolės liemenės wub.gif
Atsakyti