Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(violence @ 2009 09 28, 15:58)
ačiū už gražius žodžius  wub.gif laaaabai malonu  4u.gif

aš mezgiau jas su 5 virbalais, tai numezgus reikiamo pločio kraštelį užlenkimui vieną eilę mezgiau taip: 1 užmetimas, 2 sumegztos (žodžiu pridarai skylių ir išlaikai tą patį akių skaičių wink.gif) ir viskas  4u.gif mezgi toliau kaip nori, kad išorėj atrodytų smile.gif

supratau, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfina: 28 rugsėjo 2009 - 17:57
Merginos, reikia pagalbos. Gal kuri mezgėte šitą grožį g.gif noriu numegzti pusbrolio mergytei, bet noriu žinoti ar nešiojant netysta kampai, ar geriau susiūti šonines siūles ar palikti taip, nes vis kyla man tokių techninių klausimų. Gal kuri mezgėte ir galite rekomenduoti ir išsakyti savo nuomonę. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 09 28, 18:04)
Merginos, reikia pagalbos. Gal kuri mezgėte šitą grožį g.gif  noriu numegzti pusbrolio mergytei, bet noriu žinoti ar nešiojant netysta kampai, ar geriau susiūti šonines siūles ar palikti taip, nes vis kyla man tokių techninių klausimų. Gal kuri mezgėte ir galite rekomenduoti ir išsakyti savo nuomonę. Ačiū 4u.gif

Kraštas ten perliuku megztas, tai neturėtų tampytis, nors čia labai nuo siūlų priklauso. Iš storesnių siūlų tas perliukas gaunasi solidesnis, o iš plonų kartais toks pliudrius išeina, nevisada gražu. Mano šitas va dvigubu perliuku megztas, iš šitų siūlų, tai niekas ten nesitampo. O šiaip tai geriausia imt kokius storesnius ir nepūkuotus siūlus, nes mažiems vaikams tie pūkai labai greitai burnoj atsiduria.

QUOTE(delfina @ 2009 09 28, 13:54)
pabaigsiu megztuka savo dukriukui ir megsiu tokias "kojines"  thumbup.gif 

Aš irgi jungiuos prie tų kojinių gerbėjų, liuks idėja, kaip tik oranžiniai ir žali siūlai sekantys ant virbalų prašosi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 28 rugsėjo 2009 - 19:59
Vakar pabaigiau sarafana savo dukrytei! 4u.gif Gaila tik manekene darzelyje... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
kas cia su tuo puslapiu darosi, kad foto neisideda.... ? darau is naujo.... doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglekaz @ 2009 09 29, 10:17)
kas cia su tuo puslapiu darosi, kad foto neisideda.... ? darau is naujo....  doh.gif

saunus sarafaniukas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciu!!!!! ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekaz @ 2009 09 29, 08:16)
Vakar pabaigiau sarafana savo dukrytei!  4u.gif  Gaila tik manekene darzelyje...  rolleyes.gif

Labai gražus, ir spalva labai faina. thumbup.gif
Atsakyti
Violence, ačiū už nuorodą 4u.gif blush2.gif matyt pravėplinau tą temutę beskaitydama doh.gif
Atsakyti
KATYTĖS LIEMENĖ MANO KATYTEI biggrin.gif

user posted image

NUGARA

user posted image
Papildyta:
DAR KOJŲ ŠILDYTUVAI biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 09 29, 16:26)
KATYTĖS LIEMENĖ MANO KATYTEI  biggrin.gif

NUGARA

DAR KOJŲ ŠILDYTUVAI  biggrin.gif

puikūs darbeliai smile.gif
o aš sesers panelei megztuką numezgiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=eglekaz,2009 09 29, 11:17]
kas cia su tuo puslapiu darosi, kad foto neisideda.... ? darau is naujo.... ohmy.gif
jau kaip grazu,pasaka,ir sudetinga jauciu labai. 4u.gif
Atsakyti