Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Ale jus visos ir auksarankes. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(molitera @ 2009 09 25, 09:14)

Gal galima miegmaisiuko schemute i violeta.zurauskiene@gmail.com
Atsakyti
Nezinau kodel, bet taip susisviete, kad reikia nunerti ir tokia suknute blink.gif nesvarbu kad ziema ant nosies lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2009 09 27, 00:40)
Nezinau kodel, bet taip susisviete, kad reikia nunerti ir tokia suknute blink.gif nesvarbu kad ziema ant nosies lotuliukas.gif

Labai šauni suknutė, o kodėl pergyveni, kad žiemai netiks? aš kaip tik tokią įsivaizduoju ant golfiuko su "raitūziukais", turėtų gražu būt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belkaa: 26 rugsėjo 2009 - 22:50
Mergaitės , gal turit kokią lentelę , kad būtų išmatvaimai 6 metų berniukui , aš noriu krikšto sūnui numegzti megztuką , bet jokios lentelės nerandu pagal kurią galėčiau megzti 4u.gif
Atsakyti
Merginos kiek mazdaug akiu reikia pledukui uzdet?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 27, 13:07)
Merginos kiek mazdaug akiu reikia pledukui uzdet?

Ištikrųjų tai prie schemos turėtu būti parašyta , aš 70 cm dariau o kiek akių net neskaičiavau 4u.gif
Atsakyti
su vaseliu nelabai draugauju. tad jusu teismui pateikiu pirma savo blyna. blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(delfina @ 2009 09 27, 19:42)
thumbup.gif  grazu wub.gif
pati vaseliu nesiryzciau toki didelio darbo daryt, per mazai kantrybes blush2.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti

! 
Merginos, necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti
GAl kas turit kokią klevo lapo mezgimo schemą, ar kaštono? ...
Būčiau dėkinga.. ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

as cia pas jus naujoke ax.gif arteja sunelio krikstynos noreciau gal koki kostimeli numegzsti arba nunerti gal kokiu pasiulymu turetumete arba pavyzdziu ka butu galima pagaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emalita @ 2009 09 28, 08:16)
as cia pas jus naujoke  ax.gif  arteja sunelio krikstynos noreciau gal koki kostimeli numegzsti arba nunerti gal kokiu pasiulymu turetumete arba pavyzdziu ka butu galima pagaminti? g.gif

Sveika 4u.gif Krikštynoms, tai šitoj temoj: http://www.supermama...howtopic=444647 daug visokių variantų buvo, gal kas tiks.

Atsakyti