Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Liorka @ 2005 01 27, 11:39)
neisheina man nuotrauku ymesti, bet pvz tos krikshtynoms suknutes ir dar daugiau yra su aprashymas 7ya.ru, pas nare vardu snegurouchka ar kazkaip pn. dar labai daug darbeliu esu radusi pas lara77, anndi, tanja.o, gostja [rusishkom raidem]. kas galit sumeskit. o ash aki tik turesiu laiko, ishmoxiu failus prisegineti ir sumesiu ish visokiu uzhkampiu ishtrauktus rubelius. tikrai daug prikaupusi wink.gif pasidalinsiu turtu biggrin.gif

Snegourochka
AnnDi
tanja.o
Гостья
lara77
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2005 01 27, 11:39)
neisheina man nuotrauku ymesti, bet pvz tos krikshtynoms suknutes ir dar daugiau yra su aprashymas 7ya.ru, pas nare vardu snegurouchka ar kazkaip pn.

4u.gif ieškojau ieškojau ir nieko pan neradau schmoll.gif gal galėtum kaip nors tiksliau nurodyt, nes labai jau norisi tą mkrikšto suknutę nunert (aišku, galima ir iš akies, bet taip seniai benėriau, tai gali ir ne viskas taip kaip nori gautis blush-anim-cl.gif
ir dar :kaip jūs manot, ar gražu tas kvadratinis kaklas? kažkodėl nėra nuotraukų su tikrais :baby
Atsakyti
QUOTE(saltrune @ 2005 02 05, 20:17)
4u.gif ieškojau  ieškojau ir nieko pan neradau schmoll.gif gal galėtum kaip nors tiksliau nurodyt, nes labai jau norisi tą mkrikšto suknutę nunert (aišku, galima ir iš akies,

4u.gif 4u.gif Radau , jei kam reikia krikšto suknučių daug čia (tiek nertų, tiek megztų).krikšto sukneles
Atsakyti
user posted image apr1apr2
Atsakyti
Laabai gražus nertinis mergaitei thumbup.gif . Tik jei kas susiruoš tokį nert, galiu iš patirties pasakyt - pasirinkit storesnius siūlus, nes mano didžioji tokį pernai užsisakė, tai iki šiol pabaigt negaliu (na, žiemą labai ir neskubėjau blush2.gif ). Tikra ta žodžio prasme prasikeikiau, kad apsiėmiau .... biggrin.gif

user posted image

aprašymas 1
gėlyčių schema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 21 kovo 2005 - 14:46
kas patartumet, koia sistema megzti ar nerti tokia suknute? user posted image
Atsakyti
Nusineri pynelę, apimtis pagal kaklą. Po to neri žemyn, o raštas tai tikrai pats paprasčiausias ir gerai matosi. Tik ar tau dar bereikia?
Atsakyti
Labai grazus jau tie rubeliai. Pati kai laukiausi neriau ir bandziau megzti(bet neisejo:) ). Jei kam reikia nertu modeliuku kudikiams galiu atsiusti, bet bus angliskai (mat rusiskai neikertu gerai). labai lengva.

Vasara ateina !!!

Gal kas turi modeliuku vasarinems suknytems?

Labai dielis aciu butu
Atsakyti
gal kas turi vasariniu nertu kepuraiciu modeliu?
Atsakyti
QUOTE(vilmoska15 @ 2005 04 18, 16:00)
gal kas turi vasariniu nertu kepuraiciu modeliu?

va man irgi reiketu

zinau, kazkur kazkurioje temoje buvo, bet neberandu cry.gif

gal kas turi, idekit, prasau
Atsakyti
user posted image apr

user posted image apr

user posted image apr

Atsakyti
O cia dar viena labai faina nerta suknyte su triusikeliais ir batukais , sorry kad bet nemoku paveikslelio ikelti tik nuoroda
suknute kudikiui
as turiu tokia nusinerus labai lengva tik dydis duotas labai mazas raso 0-3 men bet is tikruju tai cia kokiu 3 kg kudikiui.

megztukas kuri galima nunerti per viena valanta (bent jau taip parasyta) biggrin.gif
megztukas per valanda

pradedantiems nerti galiu pasiulyti puslapi labai lengu kudikiu darbuzeliu nerimui
super lengvi nerti drabuzeliai
Atsakyti