Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų nuogumas vaikų atžvilgiu (du)

QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 16, 12:07)

Bet auginu dukra, vyras ja maudo, sodina ant puodo, rengia, keicia sauskelnes iki kada jusu nuomone jis tai gali daryti , o kada traumuos, as nakalbu kad tai daro nuogas ar sedi kartu vonioje isilipes. As pati niekad nedaleisciau kad mano sakykim 6m. dukra matytu nuoga teva, ir tikrai zinau kad jis pritaria man. O kaip tai kad tevas rengia, kad sakykim turi padeti nusiprausti , nes nera mamos kada yra riba. Viena mama turi 11m sunu sako padeda jam praustsi nes tai butina, nes jis dar nesugeba pats visai gerai to padaryti ir ja jau vadina iskrypusia, tai kada riba jusu manymu ir ka pvz daryt vienisom mamos , teciam? g.gif man nuomone idomi as nesakau uz as ar pries .

o prie ko čia vaiko priežiūra?
ir kalba eina ne apie padėjimą praustis o eina į dušą,į pirtį kartu nuogi.
jei mama eina su 11 m berniuku,tai ir tėvas gali eiti su 11 m mergaite nuogas?
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 16, 13:11)
doh.gif  pasiskaityk musu visu pasasisakymus,nuolatos ir as ir sena pazistama kartojam,kad esam pries skirtingu lyciu nuoguma pries vaikus
O prie ko cia sedinimas ant puoduko,ir keitimas pamperso blink.gif ?Na nebent jusu vyras ta daro nuogas lotuliukas.gif
Jei tetas maudo dukra ir ja mato nuoga,nematau problemos,bet jei vyras ta adro nuogas,arba kartu maudosi,po dusu lenda su dukra,arba tualete atlieka reikalus ir dukra isileidzia,tada cia jau nelabai gerai,jus nelabai gaudotes apie ka kalba eina doh.gif

iskur pasisakymas nesigaudote, o jus gal diskusijoje tik dvi esate , as jusu nuomone zinau ir sutinku ar kada nesutikau ?
Jus pati turit dukra ir pries ja nesigedijat , bet pries tai keleta psl. buvo aikinama kad jei mama pries dukra rengiasi ar isileidzia i tuoleta tai traumuoja, as su tuo nesutinku, is kur jus traukiate kad as priestarauju jum ar senai pazystamai?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 16, 12:10)
buvo cia personu pasireiskusiu kad ir mama traumuos dukra  doh.gif

mamos traumuoja visus...nepriklausomai nuo to ar jos nuogos ar apsirenge.
O lytinius organus rodyti reiktu tik norint poruotis...ir tik tam asmeniui, su kuriuo poruosiesi.
Sikna nera lytinis organas (yra isimciu), todel dusuose reiktu vieni kitiems atkisti siknas.

1,6 x 12 = 19,2 men= 1 metai 7 menesiai ir 6 dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.178: 16 rugsėjo 2009 - 11:20
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 16, 12:15)
iskur pasisakymas nesigaudote, o jus gal diskusijoje tik dvi esate , as jusu nuomone zinau ir sutinku ar kada nesutikau ?
Jus pati turit dukra ir pries ja nesigedijat , bet pries tai keleta psl. buvo aikinama kad jei mama pries dukra rengiasi ar isileidzia i tuoleta tai traumuoja, as su tuo nesutinku, is kur jus traukiate kad as priestarauju jum ar senai pazystamai?

Tikrai nesakiau,kad dukra traumuoja nuogas mamos kunas,pati rasiau,kad jei as bunu tualete,daznai ir duryte nori ant puoduko sesti,visada ja ileidziu,ir nuogumo savo pries ja nesigedinu,ir taip pat,kai as augau,maciau mama nuoga,ir dabar nesigedinam viena kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 16, 13:14)
o prie ko čia vaiko priežiūra?
ir kalba eina ne apie padėjimą praustis o eina į dušą,į pirtį kartu nuogi.
jei mama eina su 11 m berniuku,tai ir tėvas gali eiti su 11 m mergaite nuogas?

pagaliau, taip man idomu kur riba. Ji sako kad vaikas pats negali gerai nusiprausti ,o kada daryti jei tevo nera? Kiap ji minejo dusai prie juros tikrai norint padeti kitaip niekaip ten tik paciam lipti smile.gif
as gal visgi deciausi maudimuka g.gif bet o kaip sunus , jo jausmai ?

p.s. yra juk pasirinkinkimo laisve ar sakyti pusantru metu, ar metai ir sesi menesiai , ar astoniolika menesiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 16 rugsėjo 2009 - 11:21
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 16, 12:18)
pagaliau, taip man idomu kur riba. Ji sako kad vaikas pats negali gerai nusiprausti ,o kada daryti jei tevo nera?  Kiap ji minejo dusai prie juros tikrai norint padeti kitaip niekaip ten tik paciam lipti  smile.gif

Jei i dusa eina tetis su dukra,tiksliau ja prausti,ar negali tetis su kelnaitesm buti?Jei mama eina sunu prausti i dusa,ar negali ji buti su maudymo kostumeliu?
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 16, 13:20)
Jei i dusa eina tetis su dukra,tiksliau ja prausti,ar negali tetis su kelnaitesm buti?Jei mama eina sunu prausti i dusa,ar negali ji buti su maudymo kostumeliu?

drinks_cheers.gif apie ka ir kalba .
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 16, 12:21)
drinks_cheers.gif  apie ka ir kalba .

Pagaliau susikalbejom biggrin.gif ,esam panasios nuomones,bet kazkodel pasirode,kad kitokios lotuliukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 16, 12:18)
p.s. yra juk pasirinkinkimo laisve ar sakyti pusantru metu, ar metai ir sesi menesiai , ar astoniolika menesiu.  smile.gif

Ne taip mane supratot,tiesiog pusantru metu ir yra metai ir sesi menesiai,ta turejau omenyje mirksiukas.gif ,o 1.6m.tokiu nera metu biggrin.gif ,yra tik 1.5m.,sorry,kad ne i tema 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif kai vyksta istisinis puolimas sunku susigaudyti 4u.gif
dabar lieka laukti tu kur sakesi uz privacia erdve , auklejima ir iskrypima doh.gif kad verkianti vaika palikti uz duru , neleisti kartu ir rengtis uzsikalus duris neduok dieve lotuliukas.gif

as norejau pasakyti metai ir sesi menesiai trumpiau lotuliukas.gif o gavosi dabar visa litanija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 16 rugsėjo 2009 - 11:27
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 16, 12:26)
lotuliukas.gif  kai vyksta istisinis puolimas sunku susigaudyti 4u.gif
dabar lieka laukti tu kur sakesi uz privacia erdve , auklejima ir iskrypima doh.gif kad verkianti vaika palikti uz duru , neleisti kartu ir rengtis uzsikalus duris neduok dieve lotuliukas.gif

as norejau pasakyti metai ir sesi menesiai trumpiau lotuliukas.gif  o gavosi dabar visa litanija lotuliukas.gif

Na idomu labai ir man butu isgirsti tokia nuomone,kad mama negali rodytis pries dukra nuoga g.gif

As tik norejau pataisyti,kaip rasosi pusantru metu lotuliukas.gif ,na neesme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 16, 12:29)
Na idomu labai ir man butu isgirsti tokia nuomone,kad mama negali rodytis pries dukra nuoga g.gif

kiek skaitau temą man rods tokios nuomonės nebuvo g.gif kalba buvo apie mamas ir sūnus ne? g.gif
Atsakyti
Pukuotukas deda i krumus. biggrin.gif
Atsakyti