QUOTE(mylimuke @ 2009 08 20, 22:37)
alfa159,
Ir, jei jau čia kažkas minėjo rašybą, tai nepanašu, kad tamsta šioje srityje siektumėt tobulybės
Varneliu nededu is principo. Kazkur esu apie tai rasius, cia tema ne ta, tai nesiplesim.
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 20, 23:59)
Niu tai viskas ok. Iki trejų metų čia niekas nekelia tragedijos. Bet, per visą temą apturėjome ne tik "iki trejų metų" situacijų, kur vaikai nesislepia nuo tėvų ir tėvai nuo vaikų
Sakyciau, labai priklauso nuo vaiko. Iki 1,5- 2 m. nuogumui vaikas indiferentiskas. O 6-7 m. jis jau privalo suprasti lyciu skirtumus ir gerbti kitu privatuma besalygiskai. Laikas tarp siu metu yra pakankamas, kad vaikas to palaipsniui ismoktu.
Subjektyvi- vaikstineti visiems namuose tik u kelnaitem- ispliurimas. Galima pamanyti, kad sudegsi, jei uzsimesi silkine ar medvilnine mini suknyte, o vyras- berankovius marskinelius ir sortus.
Niekaip negalit susilaikyt nuo pagundos savo fantazijose matyti mane klykiancia is siaubo, jei kas pamto be drabuziu. Turiu nuvilti.

Bet internete nenoriu kalbeti apie savo nuogumo patyrimus

, nes tai privatu. Jei pastebejot, tai per visus praeitos temos 50 puslapiu stengiausi apie tema kalbeti jos nesuasmeninindama.
Dar karta sakau- nematau sios temos kaip atskiros ar lemiancios vaiko auklejima. Ji- tik dalele vaiko auklejimo visumos. Vaiko auklejima labai svarbu nuoskelumas. Todel sprendziant nuogumo dilemas seimoje reiketu pagalvoti placiau- kaip musu elgesys derinasi su bendromis vertybemis, kurias norime vaikui perduoti.
Mano seimoje, tai jau nesirskit taip

, santykiuose su vaikais yra ir pasakos, ir paslaptys, ir D.