Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

as tai isvis netradicine nuotaka, nenoriu nei vualio, nei gelyciu, tiesiog uzsidesiu mazyte tiaryte, noriu ta diena pasijusti princese smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos o gal galit ka nors pasiulyti ,kas galetu pasiuti nuometa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anilum: 07 birželio 2011 - 12:09
QUOTE(Anilum @ 2011 06 07, 14:09)
Laba diena, merginos o gal galit ka nors pasiulyti ,kas galetu pasiuti nuometa?

manau nuometa bet kuri siuveja pasius smile.gif tik tinkma medziaga reiks issirinkt,o gera siuveja net gal ir isrsinks smile.gif
Atsakyti
eidama per salonus ir matuodamasi veliumus susiduriau su tokiu klausimu: kokios medziagytes geriausia butu siutis ilga veliuma? viena buna tokia standi ir kietesne, kita tokia legvai krentanti ir lengvute.. g.gif
Atsakyti
nuometo nebus, bus tik 1 frezijos sakele, graziai ikomponuota i plaukus ax.gif
Atsakyti
as visgi linkstu likti isvis be nuometo ax.gif , kazka isisegsiu i plaukus, atrodo man grazu ir su nuometu ir be jo,bet pati kazkaip linkstu labiau buti be jo ax.gif
Atsakyti
o as galvoju uzsimesiu lengva nuometuka smile.gif bet po baznycios ji nusiimsiu, ir kirpejos paprasysiu kad isektu gyvu gelyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 10, 13:56)
o as galvoju uzsimesiu lengva nuometuka smile.gif bet po baznycios ji nusiimsiu, ir kirpejos paprasysiu kad isektu gyvu gelyciu smile.gif

o kaip ten tos gyvos geles issilaiko plaukuose visa diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 10, 13:56)

pas mane irgi taip bus wink.gif po baznycios nusiimsiu nuometa ir liksiu su gyvom gelytem 4u.gif
Atsakyti
o jus derinate geles puokstele, plaukuose ir butonjerete? as niekaip nerandu tokios geles, kuri man visur graziai atrodytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 00:36)
o kaip ten tos gyvos geles issilaiko plaukuose visa diena? g.gif

Mano puokštė buvo iš gvazdikų, plaukuose jie irgi išsilaikė puikiai, be priekaištų thumbup.gif
Manau orchidėjos irgi turėtų gerai laikyti. Reikėtų florisčių gal labiau paklausti dėl to laikymosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 06 11, 13:03)
Mano puokštė buvo iš gvazdikų, plaukuose jie irgi išsilaikė puikiai, be priekaištų thumbup.gif
Manau orchidėjos irgi turėtų gerai laikyti. Reikėtų florisčių gal labiau paklausti dėl to laikymosi. g.gif

bet paciu graziausiu man orchideju Cymbidium rusies jau bus sezonas pasibaiges, o Phaleanopsis, Vanda, Dendrobiu sake yra trapokos bei mano nuomone jos plaukuose nelabai kaip ziurisi doh.gif

Atsakyti