As tai nesidesiu nei nuometo nei gelyciu, turbut tik simboliskai kazka isegsiu i plaukucius, kad labai nekristu i akis

QUOTE(raseliukass @ 2011 03 19, 15:48)
kaip anksčiau rašiau šiame forume, kad būsiu be nuometo tai gavosi atvirkščiai.
kai jau išsirinkau suknelę ir uždėjo labai gražų nuometą tai visai kitas vaizdas buvo ir nebeliko klausimo ar aš jo noriu
žinoma tai priklauso ir nuo suknelės bei bendro vaizdo, bet mano atveju tai
o jei norit nuometą pasilaikyti kaip prisiminimą arba perduoti sesei tai kodėl ne, galima nuomuotis suknelę, o nuometą pirkti

o jei norit nuometą pasilaikyti kaip prisiminimą arba perduoti sesei tai kodėl ne, galima nuomuotis suknelę, o nuometą pirkti

man buvo lygiai taip pat

Aš labai norėjau nuometo...nu gražu,romantika,plėvesuoja... 
Bet kadangi suknelė puošni buvo,papūsta..tai apsipatenkinau labai gražiomis gėlytėmis plaukuose (velnias,užkrito pavadinimas). ir nesigailiu. Tiek gyvai,tiek nuotraukose atrodė pats tas. Nuometas jau būtų perkrovęs vaizdą ,mano akimis.
P.s. gėlytes plaukams pasiėmiau iš vakaro,9 val. o vestuvės rytą. Tai man jas padavė įpakuotas maišelyje. Dar pamenu taip atsargiai nešiau,jos tokios mažos,trapios...kad ginkdie nesuspausčiau,neužgaučiau..bijojau,kad pernakt nuvys. o jos neti,kad pernakt nenuvyto,bet dar ir visą vestuvių dieną puikiai atsilaikė

Bet kadangi suknelė puošni buvo,papūsta..tai apsipatenkinau labai gražiomis gėlytėmis plaukuose (velnias,užkrito pavadinimas). ir nesigailiu. Tiek gyvai,tiek nuotraukose atrodė pats tas. Nuometas jau būtų perkrovęs vaizdą ,mano akimis.
P.s. gėlytes plaukams pasiėmiau iš vakaro,9 val. o vestuvės rytą. Tai man jas padavė įpakuotas maišelyje. Dar pamenu taip atsargiai nešiau,jos tokios mažos,trapios...kad ginkdie nesuspausčiau,neužgaučiau..bijojau,kad pernakt nuvys. o jos neti,kad pernakt nenuvyto,bet dar ir visą vestuvių dieną puikiai atsilaikė

Sveikos
As turejau plaukuose gladijoles zieda
Man buvo be galo grazu, o siaip viskas, manau, priklauso nuo sukneles ir sukuosenos, nes visuomet norejau nuometo, taciau, kai issirinkau suknele, kuri buvo gipiurine, tai nuometas butu uzgozes visa jos grozi, o ir suokuosena nelabai derinosi... Man nuometas graziausiai atrodo, kai plaukai suimti i kazka panasaus kaip kuodukas, nes palaidi plaukai atstoja ji ir tuomet gal labiau tinka gele
Dar turbut ir nuo metu laiko priklauso, kai tekejau buvo nezmoniskai karsta, tai nuometas gal nekaip butu ziurejesis

As turejau plaukuose gladijoles zieda

man tai graziau kai nuotaka su nuometu:) man nuometas toks labai grazus akcentas, pati butinai desiuos, o beto kaip apsirengiau suknele ir buvau be nuometo, tai kazko lyg truksta, o kai uzsidejau tai graziau, tokia pilna komplektacija

Man nuometas irgi labai gražu....Ypač ilgi, nėriniuoti...
Bet pati savo vestuvių dieną jo neturėjau, o segiausi gyvas gėles, irgi buvo nuostabu
Tiesiog nuometas turi tikti prie bendro aprangos stiliaus, kartais jis tiesiog nesižiūri prisisegus..

Bet pati savo vestuvių dieną jo neturėjau, o segiausi gyvas gėles, irgi buvo nuostabu

Tiesiog nuometas turi tikti prie bendro aprangos stiliaus, kartais jis tiesiog nesižiūri prisisegus..
Man nuometas yra vienas graziausiu vestuviniu nuotakos atributu, o geles ir taip rankoje laikomos
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 23, 23:37)
o ar visos issirinkote nuometa tame paciame salone, kaip ir suknele? maniskiame salone man nuometai nepatiko, tad mastau ka daryti dabar
eiti per kitus salonus su foto ir klausti kas tiktu 

Galit išsinuomoti kitam salone, arba pasisiūti ir pasilikti atminčiai

QUOTE(suntea7 @ 2011 05 24, 16:15)
kazi kiek galetu kainuoti siuvimas? ir per kiek laiko ji pasiutu? iki 08men gal dar speciau

renkuosi gyvas geles
nuometa turejau per pirmas vestuves, o si karta viska darau kitaip - stilingiau - sampanine trumpa elegantiska suknute, ryskus roziniai auskarai, puokste tokios pat spalvos ir naguciai koju bei ranku
Basutes metalo spalvos, visiaki atviros, vistik vasara, kam save apsunkinti