Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

As tai nesidesiu nei nuometo nei gelyciu, turbut tik simboliskai kazka isegsiu i plaukucius, kad labai nekristu i akis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2011 03 19, 15:48)
kaip anksčiau rašiau šiame forume, kad būsiu be nuometo tai gavosi atvirkščiai.  blush2.gif kai jau išsirinkau suknelę ir uždėjo labai gražų nuometą tai visai kitas vaizdas buvo ir nebeliko klausimo ar aš jo noriu  bigsmile.gif  thumbup.gif  žinoma tai priklauso ir nuo suknelės bei bendro vaizdo, bet mano atveju tai  thumbup.gif

o jei norit nuometą pasilaikyti kaip prisiminimą arba perduoti sesei tai kodėl ne, galima nuomuotis suknelę, o nuometą pirkti  mirksiukas.gif

man buvo lygiai taip pat drinks_cheers.gif iškart žinojau, kad būsiu TIKRAI be nuometo, bet kadangi tačiau... pirkau suknelę iš vienos panelės ir prie suknelės buvo pasiūtas tokiom pačiom gėlytėm kaip ir suknelė pasiuvinėtas nuometas! nekilo jokių abejonių - būsiu su nuometu ir tik su juo... taip iš mano "jokio nuometo" - atsirado "pats ilgiausias nuometas" thumbup.gif dar net ant veido per ceremonija užsidėsiu, o per ceremoniją maniškis galės nukelti lotuliukas.gif todėl kaip kažkas sakė nereikia nusiteikti - pradėsit matuotis ir pamatysit norit jo ar ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuomones keiciasi greitai, as dabar noriu tik geliu, o mama mane nesupranta, gal pergalvosiu...
Atsakyti
Aš labai norėjau nuometo...nu gražu,romantika,plėvesuoja... biggrin.gif
Bet kadangi suknelė puošni buvo,papūsta..tai apsipatenkinau labai gražiomis gėlytėmis plaukuose (velnias,užkrito pavadinimas). ir nesigailiu. Tiek gyvai,tiek nuotraukose atrodė pats tas. Nuometas jau būtų perkrovęs vaizdą ,mano akimis.

P.s. gėlytes plaukams pasiėmiau iš vakaro,9 val. o vestuvės rytą. Tai man jas padavė įpakuotas maišelyje. Dar pamenu taip atsargiai nešiau,jos tokios mažos,trapios...kad ginkdie nesuspausčiau,neužgaučiau..bijojau,kad pernakt nuvys. o jos neti,kad pernakt nenuvyto,bet dar ir visą vestuvių dieną puikiai atsilaikė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 24 kovo 2011 - 22:49
Sveikos 4u.gif

As turejau plaukuose gladijoles zieda mirksiukas.gif Man buvo be galo grazu, o siaip viskas, manau, priklauso nuo sukneles ir sukuosenos, nes visuomet norejau nuometo, taciau, kai issirinkau suknele, kuri buvo gipiurine, tai nuometas butu uzgozes visa jos grozi, o ir suokuosena nelabai derinosi... Man nuometas graziausiai atrodo, kai plaukai suimti i kazka panasaus kaip kuodukas, nes palaidi plaukai atstoja ji ir tuomet gal labiau tinka gele smile.gif Dar turbut ir nuo metu laiko priklauso, kai tekejau buvo nezmoniskai karsta, tai nuometas gal nekaip butu ziurejesis lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai graziau kai nuotaka su nuometu:) man nuometas toks labai grazus akcentas, pati butinai desiuos, o beto kaip apsirengiau suknele ir buvau be nuometo, tai kazko lyg truksta, o kai uzsidejau tai graziau, tokia pilna komplektacija biggrin.gif
Atsakyti
Man nuometas irgi labai gražu....Ypač ilgi, nėriniuoti... wub.gif
Bet pati savo vestuvių dieną jo neturėjau, o segiausi gyvas gėles, irgi buvo nuostabu bigsmile.gif wub.gif
Tiesiog nuometas turi tikti prie bendro aprangos stiliaus, kartais jis tiesiog nesižiūri prisisegus..
Atsakyti
Man nuometas yra vienas graziausiu vestuviniu nuotakos atributu, o geles ir taip rankoje laikomos
Atsakyti
o ar visos issirinkote nuometa tame paciame salone, kaip ir suknele? maniskiame salone man nuometai nepatiko, tad mastau ka daryti dabar g.gif eiti per kitus salonus su foto ir klausti kas tiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 23, 23:37)
o ar visos issirinkote nuometa tame paciame salone, kaip ir suknele? maniskiame salone man nuometai nepatiko, tad mastau ka daryti dabar g.gif  eiti per kitus salonus su foto ir klausti kas tiktu doh.gif

Galit išsinuomoti kitam salone, arba pasisiūti ir pasilikti atminčiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 24, 16:15)
Galit išsinuomoti kitam salone, arba pasisiūti ir pasilikti atminčiai wub.gif

kazi kiek galetu kainuoti siuvimas? ir per kiek laiko ji pasiutu? iki 08men gal dar speciau ax.gif
Atsakyti
renkuosi gyvas geles smile.gif nuometa turejau per pirmas vestuves, o si karta viska darau kitaip - stilingiau - sampanine trumpa elegantiska suknute, ryskus roziniai auskarai, puokste tokios pat spalvos ir naguciai koju bei ranku wub.gif Basutes metalo spalvos, visiaki atviros, vistik vasara, kam save apsunkinti smile.gif
Atsakyti