Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

As issirinkau ilga iki zemes nuometa, visa laika apie toki svajojau ir radau, aisku restorane reikes ji atsisegti nes nepatogu bus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 03 12, 00:08)
As issirinkau ilga iki zemes nuometa, visa laika apie toki svajojau ir radau, aisku restorane reikes ji atsisegti nes nepatogu bus... smile.gif

As irgi taip darysiu kaip i pobuvi atvaziuosim nuimsiu nuometa ir isegsiu gele thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 12, 12:03)
As irgi taip darysiu kaip i pobuvi atvaziuosim nuimsiu nuometa ir isegsiu gele thumbup.gif  cool.gif

Gal visai nieko ideja pobuvio saleje gele isisegti thumbup.gif , reikes apie tai pagalvoti rolleyes.gif
Atsakyti
Zinoma, viskas priklauso nuo sukneles ir bendro vaizdo. Grazu ir taip, ir taip...tiesiog nuometas kazkaip sventiskiau ir romantiskiau wub.gif
Atsakyti
pritariu, kad nuometas karta gyvenime uzsidedamas, bet visgi as jo nenoriu, net nezinau ar noriu geliu plaukuose, nebent vienos.. nuometas puosnu, bet man norisi paprastumo, o nuometas rodos, kiek apsunkintu. todel esu labiau uz geles 4u.gif
Atsakyti
Kurdama savo vestuvių viziją labai norėjau stiligos skrybėlės, man tai atrodė kažkas kitokio, neįprasto.... blush2.gif Kai nuėjau į nuomos salonus matuotis suknelių, pradėjau derinti skrybėles. Visos tiko, patiko...tačiau kai uždėjo nuometą... wub.gif tada ir supratau, kad jį ir rinkiuosi... biggrin.gif
Šiaip manau nereikia turėti kažkokios konkrečios nuomonės prieš renkanti...gali tikti bet kas, bet jau kai pajunti kad čia tai ko tau reikia, tada nelieka jokių abejonių 4u.gif
Atsakyti
O kaip jum ideja, suknele nuomoti, o nuometa pirkti, kad kazka tureti sau is tos sventes? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 03 16, 20:52)
O kaip jum ideja, suknele nuomoti, o nuometa pirkti, kad kazka tureti sau is tos sventes?  wub.gif

jei turit noro pasilikti prisiminimui jį, tai tada kodėl gi ne smile.gif aš tai nuomavausi kartu su suknute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 03 16, 19:52)
O kaip jum ideja, suknele nuomoti, o nuometa pirkti, kad kazka tureti sau is tos sventes?  wub.gif

O kodel gi ne? as isvis norejau pati pasisiuti, nes niekur rast negalejau tokio ilgo, o be to galvojau irgi paliksiu atminciai smile.gif , bet viename salone radau ir suknele ir nuometa apie kuri svajojau wub.gif
Atsakyti
kas nenori tradicinio nuometo smile.gif
http://gyvenimas.del...i.d?id=42974769
ir pavyzdėliai su gėlėmis plaukuose
http://gyvenimas.del...e.d?id=42922527
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 18 kovo 2011 - 16:09
kaip anksčiau rašiau šiame forume, kad būsiu be nuometo tai gavosi atvirkščiai. blush2.gif kai jau išsirinkau suknelę ir uždėjo labai gražų nuometą tai visai kitas vaizdas buvo ir nebeliko klausimo ar aš jo noriu bigsmile.gif thumbup.gif žinoma tai priklauso ir nuo suknelės bei bendro vaizdo, bet mano atveju tai thumbup.gif

o jei norit nuometą pasilaikyti kaip prisiminimą arba perduoti sesei tai kodėl ne, galima nuomuotis suknelę, o nuometą pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

puikiai dera gele ir nuometas 4u.gif

Atsakyti