Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

QUOTE(LuckyOne @ 2009 09 07, 13:48)
Mergaites, turiu klausima!!!

As irgi buvau tos nuomones, kad busiu be nuometo, uzsisakiau keleta mazu gelyciu i plaukus, bet...nuvykau sukneles matuotis, ir taip truksta kazko, taip truksta. Uzsidejau viena nuometa, antra - ir pastarojo nenusiemiau, stai ko man truko, tokio lengvo, elegantisko, ir juo galima uzdengti veiduka. Mano klausimas - kada nuometu veidas dengiamas, ir kada atidengiamas? Tik viena karta turbut - baznycioje?

Labai dekinga busiu uz ats. - vestuves 6ni.

na jei nori gali ir baznycioj ir CMB.as buvau tik baznycioj
Atsakyti
O kur galima nusipirkti vualiu? perskambinau keleta sukneliu nuomos salonu, bet neradau... g.gif
Atsakyti
As desiuosi tik gyvas geles, nes veliumas man melabai tinka verysad.gif . Gaila truputi, nes kazkaip ir as jo visai norejau. Ech...
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 09 05, 01:09)
buvau iki galo su nuometu blush2.gif jis nekele jokio diskomforto netgi nejauciau,jog jis isvis prisegtas.
http://www.public.fo...033satblur.html

labai gražiai atrodėt thumbup.gif
Atsakyti
as kolkas ir sakau busiu be nuometo, bet kai pasimatuosiu suknute gal ir persigalvosiu kaip ir viena mergina cia rase 4u.gif
manau nuo keliu dalyku priklauso tas nuometas, ar pati to nori, kokia suknute ir koks dar pats nuometas, nes esu maciusi labai labai graziu thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai maniau,kad dėsiuos nuometą (net iš nuomos jį pasiėmiau dėl visa ko) bet taip ir palikau namuose biggrin.gif
Mano suknelė buvo pūsta,gan puošni,tai labai gerai ir su gyvom gėlytėm atrodė...dabar bijau pameluoti,berods frezijos ... g.gif tokios smulkios,baltos. Kadangi mane šukavo 5:30 val. ryto,tai nebuvo kaip jų pasiimti ryte-pasiėmėm 9 vakaro. Atlaikė visą naktį ir visą sekančią dieną. Galiu pasakyti,kad Kaune,pc SAVAS esančiame gėlių skyrelyje ar kaip ten pavadinti,savo darbą atlieka puikiai. Puokštė dar dabar neblogai atrodo (nors jau dvi dienos po vestuvių praėjo).Aišku kainavo nemažai,bet jokių nesklandumų. Viskas kokybiškai,laiku,gražiai ir be galo maloniai aptarnavo smile.gif
Atsakyti
as buvau be nuometo ir esu tuo labai patenkinta... turejau ir nuometa taciau man jis pasrode per sunkus ir maisytis turejo manau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As uz geles thumbup.gif pati nuometo tikrai nesidesiu, tik dar mastau ar gyvas geles rinktis ar kokia dirbtine balta g.gif Bet jauciu bus gyvos-balti gvazdikai,vienas ar keletas ziedu, nes dirbtiniu graziu sunku rasti doh.gif
Atsakyti
aš gėlės i plaukus dėjausi, nors man ir nuometas gražu, bet čia jau prie suknelės manau reik derint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 09 03, 07:56)
Man nometas tai kazkas tokio, ypatingo,labai grazaus:) bet kartu be nuometo labiau matyti plauku grozis, kuno grozis is nugaros ir pan. Tai as savo vestuvems buvau pasirinkusi toki sprendima, kad is pradziu kelias valandas buvau su nuometu, o paskui ji nusiemiau (ne tik vakarineje dalyje, bet dar dienines dalies metu): taip ir nuotraukos yra ivairios - ir su nuometu ir be, ir vestuviu metu atrodziau ivairiau. Taip pat ir gyvos geles plaukuose man labai grazu. Todel i plaukus kirpeja man taip pat isege kelias gyvas nedideles geles, kurios beveik visos buvo pasleptos po nuometu ir beveik nesimate, kad nebutu perkrauta, o pasimate tik tada, ka nusiemiau nuometa.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va as ta pati masciau ir kirpeja man patare.... drinks_cheers.gif
Papildyta:
klausimukas gal nelabi i tema,bet koks buvo nuometo likimas po vestuviu...?as kazkur skaiciau,kad ji reikia padovanoti savo seseriai arba vyriausiajai pamergei...ar kuri nors taip ir padarete..?
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif As ir buvau kategoriskai nusprendus be nuometo,taciau kai pradejau rinktis suknele ir kai uzdejo ilga zeme liecianti geleta veliuma,be jo net db neisivaizduoju kad galeciau teketi smile.gif Taciau jau minejau kad jis yra ilgas tai su juo busiu tik baznycioje ir gal prazioje nuotraukoms,o sventej jau isseksiu,tai db suku galva kaip cia plaukucius sutvarkyti kad abejais atvejais grazu butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 03 11, 19:52)
klausimukas gal nelabi i tema,bet koks buvo nuometo likimas po vestuviu...?as kazkur skaiciau,kad ji reikia padovanoti savo seseriai arba vyriausiajai pamergei...ar kuri nors taip ir padarete..?

Maniskis kabo spintoj smile.gif niekam neatiduosiu, jokiu budu neparduosiu, tik jeigu kokia artima drauge noretu, sutikciau paskolint. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 11 kovo 2011 - 21:34