Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

QUOTE(VelDan @ 2009 08 25, 23:38)
Aš irgi iš pradžių norėjau nuometo, nes tiesiog norėjau - svajonė, vieną kartą gyvenime ir t.t. Bet paskui pažiūrėjau, kad iš tiesų jis man nei tinka, nei patinka. Todėl dabar būsiu paprasta šukuosena be jokių pribumbasų, o jei bus į temą, kirpėjas tiesiog įdės vieną puokštės gėlytės žiedelį  ax.gif

Bet juk mes daug ka darom tik viena karta gyvenime biggrin.gif tai nereiskia, kad, jei darai tik viena karta, tai ar tau patinka ar ne, bet turi daryti...

Kai as ziurineju nuotaku sukneliu katalogus, tai man kazkodel labiau i akis krenta nuotakos be nuometo, tik viena kita su. Nes kai be nuometo, tai man nuotaka atrodo tokia atsiskleidus, laisva, o nuometas lyg uzgozia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 08 26, 00:42)
balta suknele irgi simbolizuoja nekaltibe  mirksiukas.gif

Tas tai tiesa, taciau jei dar ir baltos sukneles nesirengciau neatrodyciau kaip nuotaka visiskai, taigi, manau, ji butina bent jau tekant pirma karta wink.gif Bet balta suknele + baltas nuometas + rutu vainikelis + gyvos geles = misraine mano akimis biggrin.gif na tiesiog per daug visko, nebent viskas jau laaaabai subtiliai suderinta, o ta padaryti tikrai nelengva...
Atsakyti
baltos sukneles vestuviu madoj tik koki paskutini simtmeti, pries tai tuokdavosi su kuo ryskesnem sukniom taip demonstruodami turtinguma, tai nezinau ka balta suknia simbolizuoja, bet nuometas taip nekaltybe ir dar tarnauja tam kad be busimo vyro i jaunaja nuotaka be reikalo kiti vyrai neziopsotu, neveltui prie altoriaus ji atidengiama tik vyrui parodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2009 08 26, 14:40)
Tas tai tiesa, taciau jei dar ir baltos sukneles nesirengciau neatrodyciau kaip nuotaka visiskai, taigi, manau, ji butina bent jau tekant pirma karta wink.gif Bet balta suknele + baltas nuometas + rutu vainikelis + gyvos geles = misraine mano akimis biggrin.gif na tiesiog per daug visko, nebent viskas jau laaaabai subtiliai suderinta, o ta padaryti tikrai nelengva...

kai as tekejau buvau lygiai su tokiu deriniu kaip tu parasei biggrin.gif bet man buvo grazu, nemanau kad atrodziau kaip misraine g.gif nes tikrai daug komplimentu sulaukiau, ir sulaukiu iki siol parodzius nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane ir nuometas buvo, ir gyvos geles - ir tikrai neatrode per daug... schmoll.gif Su nuometu prabuvau oficialiaja dali, o baliuje ji nusiemiau... ax.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 01, 15:11)
kai as tekejau buvau lygiai su tokiu deriniu kaip tu parasei  biggrin.gif  bet man buvo grazu, nemanau kad atrodziau kaip misraine  g.gif nes tikrai daug komplimentu sulaukiau, ir sulaukiu iki siol parodzius nuotraukas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man asmeniskai, jeigu sukuosena yra labai grazi, tai gali uztekti tik nuometo, jeigu reikia paslepti kokius defektus galima deti geles, jeigu deti visus tuos papuosimus, gali atrodyti perkarauta, reikia viska numatyti su skoniu.
Atsakyti
Ai, gal as atrodysiu ir per prastai - paprastai, bet tikrai nenoriu visu tu atributu sau susikraut ant galvos, kad ir kaip kam kitam butu tas grazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2009 09 01, 22:24)
Ai, gal as atrodysiu ir per prastai - paprastai, bet tikrai nenoriu visu tu atributu sau susikraut ant galvos, kad ir kaip kam kitam butu tas grazu  doh.gif

Tai juk svarbu - ne kas kitam grazu, o tau! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
manau dar reikia ziuer visa visuma. gal realiai tikrai tas nuometas netinka prie suknios. o kartais jo butent ir truksta, kad visuma ideali butu.
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2009 09 01, 23:21)
manau dar reikia ziuer visa visuma. gal realiai tikrai tas nuometas netinka prie suknios. o kartais jo butent ir truksta, kad visuma ideali butu.

drinks_cheers.gif sutinku su jumis 100% Yra sukneliu ir paneliu, kurioms nuometas be galo grazu thumbup.gif Bet sau as tikrai schmoll.gif , netiks manau man prie sukneles. Dar aisku svarbu, kad kirpeja gerai savo darba atliktu mirksiukas.gif
Atsakyti
As uz nuometa bendraja prasme, nes jis nuotakai suteikia ypatingumo jausma. Kitu atveju, nuotaka atrodo tiesiog nuostabiai su balta grazia suknele, bet nebelieka to ypatingumo. Kitas dalykas - trumpa vestuvine suknele. Neisivaizduoju nuometo prie jos (isimtis - kiauleikytes suknele)...
Atsakyti
Kai planavau savo svente pries siek tiek daugiau negu 2 metus, tai pirma galvojau, kad jau ko ko, bet nuometo tikrai nesidesiu, nes gyvenom su vyru jau kelis metus kartu. Galvojau, kad beus ne i tema, net gi suknele ne balta pasirinkau, o svelniai sampanine. Bet kai salone pasiule pasimatuoti nuometa prie sukneles, ji uzsidejus pamaciau visiskai kitoki vaizda wub.gif ir prie altoriau ejau su nuometu blush2.gif wub.gif Dabar tikrai nesigailiu, nes tai buvo vienintele proga gyvenime wub.gif

O vat gelytes ir nuometas man asmeniskai nelabai patinka. Norint atrodyti kukliai ir skoningai vertetu pasirinkti tik viena is tu atributu ax.gif Bet aisku tik mano asmenine nuoone, kiekviena nuotaka savo ipatinga diena puosiasi taip, kaip jai atrodo graziausiai.

Visoms linkiu graiziausios sventes ir isimintinu akimirku mirksiukas.gif
Atsakyti