Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 14, 14:09)
As irgi taip galvoju  drinks_cheers.gif

Ir aš drinks_cheers.gif kaip tik ieškau kokio noriu...neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 03 14, 13:41)
Ir aš  drinks_cheers.gif kaip tik ieškau kokio noriu...neapsisprendžiu doh.gif

Parodyk tarp kokių renkiesi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 14, 15:04)
Parodyk tarp kokių renkiesi? bigsmile.gif

Na tarkim rolleyes.gif
pirmas
antras
trecias

Nenoriu, kad atrodytų kaip užuolaida doh.gif nors maniškis būtent juos taip ir vadina biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone, ta uzuolaidos vizija suteikia visokie pasiuvinejimai.
Jei apsispresiu ceremonijai detis nuomoeta. tai be jokiu siuvinejimu ir krastu "pagrazinimu"
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 03 14, 16:05)
Na tarkim  rolleyes.gif
pirmas
antras
trecias

Nenoriu, kad atrodytų kaip užuolaida  doh.gif nors maniškis būtent juos taip ir vadina  biggrin.gif

O as kaip tik į ilgus žiūriu, kad zeme vilktusi rolleyes.gif o jūsų šukuosena kokio tipo bus, as taį noriu gale kuo daugiau palaidų plaukų....
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 16, 13:54)
O as kaip tik į ilgus žiūriu, kad zeme vilktusi rolleyes.gif o jūsų šukuosena kokio tipo bus, as taį noriu gale kuo daugiau palaidų plaukų....

Aš noriu kuodo ax.gif viršugalvį sukelti ir kuoduką padaryti, o nuometą po kuoduku. Manau labai tiks bigsmile.gif
user posted image
Tik nuometo iš apačios...
Atsakyti
Aha toks variantas man pats gražiausias....as ilgus plaukus gale renkuosi, nes mano ilgi, o kasdien su kuodais vaikštau....taį nenoriu kuodo vien dėl to....o šiaip man tokie super bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip galvoju tik gėles į plaukus smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat galvojau apie gėles, o dabar iš viso mastau ar ne gražiau būtų sagė su kristalais? Tik galvoju jei ir sagė ir auskarai su kristalais, ar ne bus per daug? Kaip Jūs manot?

http://www.etsy.com/...hop_home_active
Atsakyti
QUOTE(Lau_ura @ 2013 03 23, 21:25)
Aš taip pat galvojau apie gėles, o dabar iš viso mastau ar ne gražiau būtų sagė su kristalais? Tik galvoju jei ir sagė ir auskarai su kristalais, ar ne bus per daug? Kaip Jūs manot?

http://www.etsy.com/...hop_home_active

Man tos seges tai labai gražu, tada reikėtų kuklesniu auskarų, kad nebūtų per daug... g.gif
Atsakyti
Aš galvoju apie baltų gėlių vainiką smile.gif
Vainikai nuotakai
Atsakyti
As visgi uz nuometa. Toki siek tiek ilgesni nuo liemens. Man begalo grazu, o beje esu kazkada skaiciusi viena supermamu posta. Jame buvo parasyta: si aksesuara moteris devi tik karta gyvenime, o visus kitus ji gali deveti kasdien. Tai as gal pritarsiu tokiems zodziams 4u.gif Zinoma tai kiekvienos nuotakos individualus pasirinkimas smile.gif
Atsakyti