Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

Vakar pasakiau MB, kad busiu be nuometo... Jo reakcija... blink.gif swoon.gif
Sako - tu gerai gerai pagalvok. Tai kad prie mano suknelės joks nuometas nesižiūri, beto man jie nepatinka...

Tai po kurio laiko diskusijų MB nusileido - sako tada gyvas geles į plaukus įsegsi, ane?
Aha... Lyg ir prižadėjau, bet neplanuose pas mane buvo... doh.gif

Suprask tuos vyrus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 07, 21:36)
Vakar pasakiau MB, kad busiu be nuometo... Jo reakcija...  blink.gif swoon.gif
Sako - tu gerai gerai pagalvok. Tai kad prie mano suknelės joks nuometas nesižiūri, beto man jie nepatinka...

Tai po kurio laiko diskusijų MB nusileido - sako tada gyvas geles į plaukus įsegsi, ane?
Aha... Lyg ir prižadėjau, bet neplanuose pas mane buvo... doh.gif

Suprask tuos vyrus...  unsure.gif

O tu jam nieko nesakyk, vestuviu diena, manau bus taip apstulbes, kad nepastebes ar tu su nuometu, ar be. O be to, as pvz, savu vyru nepasikliauju, jis gi niesko man sukuosenu modeliu, ar nezino kuo sages i plaukus pranaseses uz nuometa ir pan. Ir siaip, jis gal ne neisivaizduoja kaip tai graziai gali atrodyti smile.gif As tai savuoju nepasikliauju, iki vestuviu dazniausiai neklausdavau kaip rengtis, tai per vestuves juo labiau neklausiu biggrin.gif
Butu koks mados zinovas, tai taip nekalbeciau, bet kai ne... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 07 birželio 2012 - 21:14
QUOTE(perla <3 @ 2012 06 07, 21:12)
O tu jam nieko nesakyk, vestuviu diena, manau bus taip apstulbes, kad nepastebes ar tu su nuometu, ar be. O be to, as pvz, savu vyru nepasikliauju, jis gi  niesko man sukuosenu modeliu, ar nezino kuo sages i plaukus pranaseses uz nuometa ir pan. Ir siaip, jis gal ne neisivaizduoja kaip tai graziai gali atrodyti smile.gif As tai savuoju nepasikliauju, iki vestuviu dazniausiai neklausdavau kaip rengtis, tai per vestuves juo labiau neklausiu  biggrin.gif
Butu koks mados zinovas, tai taip nekalbeciau, bet kai ne... smile.gif

Ir taip buvo apstulbęs kaip sužinojo, kad mano suknelė nebus pustas tortas iki žemės...
O dėl nuometo tai manau MB vis tiek ieškos ant mano galvos vestuvių dieną. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 07, 22:27)
Ir taip buvo apstulbęs kaip sužinojo, kad mano suknelė nebus pustas tortas iki žemės...
O dėl nuometo tai manau MB vis tiek ieškos ant mano galvos vestuvių dieną. lotuliukas.gif

Jetau, kaip man gerai vadinas - būsmas vyras kone apsiseilėjo iš laimės, sužinojęs, kad mano suknelė trumpa ir ne tortas. biggrin.gif Ir nuometo neužskaitytų. smile.gif Ir susitaikė, kad žmona niekam tikus ir su batais žudikais nepaeis. biggrin.gif Lafa.
Atsakyti
QUOTE(Evelie @ 2012 06 07, 21:37)
Jetau, kaip man gerai vadinas - būsmas vyras kone apsiseilėjo iš laimės, sužinojęs, kad mano suknelė trumpa ir ne tortas. biggrin.gif Ir nuometo neužskaitytų. smile.gif Ir susitaikė, kad žmona niekam tikus ir su batais žudikais nepaeis. biggrin.gif Lafa.

Nu maniškis tiesiog nustebo, kad pasirinkau ne tortą.
Jam atrodė, kad eisiu su ilga.

Kiek jam rodžiau suknelių internete, beveik visos patiko. biggrin.gif

Daviau jam suprasti, kad mano bus ne tokia kaip dauguma jis matė gatvėse jaunųjų.
Ir dėl nuometo nekeisiu savo apsisprendimo. irnesakyk.gif Nereikia man jo.
Atsakyti
QUOTE(Evelie @ 2012 06 07, 22:37)

Maniskis irgi zino, kad i zmonas ima nestandartini varianta smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 07, 22:52)
Ir dėl nuometo nekeisiu savo apsisprendimo. irnesakyk.gif Nereikia man jo.

Na, kur rodei savo suknelę, tai prie jos tikrai nereikia nuometo. wink.gif
Atsakyti
Na as segesiu nuometa, butinai, net minties nebuvo, kad jo nesisegti.. juk viena karta gyvenime... 4u.gif Ir dar tikiu prietarais, kad nuometas turi buti kuo ilgesnis blush2.gif
Atsakyti
As irgi nesisegsiu nuometo, prie mano sukneles netinka smile.gif galvojau apie gele i plaukus, bet galutiniam variante isejo taip, kad uzsisakiau ispudingus auskarus biggrin.gif
Atsakyti
Na, o aš per vestuves buvau ir su gėlėmis ir su nuometu. Viskas puikiai derėjo (kirpėja labai pasistengė) ir atrodė nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelie @ 2012 06 07, 22:01)
Na, kur rodei savo suknelę, tai prie jos tikrai nereikia nuometo. wink.gif

Na taip. Suknelė nerta. cool.gif
Atsakyti
As is pradziu irgi maniau, kad tikrai busiu su nuometu, bet dabar mastau, kad jo nebesidesiu, tiesiog suknele labai puosni, su nuometu jau bus perdaug visko g.gif
Atsakyti