Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas, ar gyvos gėlės,......

QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 13:06)
bet paciu graziausiu man orchideju Cymbidium rusies jau bus sezonas pasibaiges, o Phaleanopsis, Vanda, Dendrobiu sake yra trapokos bei mano nuomone jos plaukuose nelabai kaip ziurisi doh.gif

Graziai ziurisi plaukuose Phalaenopsis, smile.gif mano liudininke buvo su sia gele tai labai graziai atrode, ir puikiai laikesi. Bet aisku cia priklauso ir nuo sukuosenos. Ypac graziai buntonjere ziurisi. Jos labai patvarios gelytes vytimo prasme, o ziedlapiai bet kurios gali pasilankstyti jei uzkabinsi, tokiu freziju jie kur kas lepesni. Del dydzio ir formos galima imti ne stambiaziedes, o vidutinio dydzio ar smulkiaziedes phalaenopsis ziedeli ir netgi ne pilnai prasiskleidusi, jis ne toks plokscias atrodys. mirksiukas.gif Man asmeniskai dar grazu gardenija i plaukus. ax.gif

cia su visokiom gelem
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 11 birželio 2011 - 21:54
QUOTE(popelka @ 2011 06 11, 22:53)
Graziai ziurisi plaukuose Phalaenopsis, smile.gif  mano liudininke buvo su sia gele tai labai graziai atrode, ir puikiai laikesi. Bet aisku cia priklauso ir nuo sukuosenos. Ypac graziai buntonjere ziurisi. Jos labai patvarios gelytes vytimo prasme, o ziedlapiai bet kurios gali pasilankstyti jei uzkabinsi, tokiu freziju jie kur kas lepesni. Del dydzio ir formos galima imti ne stambiaziedes, o vidutinio dydzio ar smulkiaziedes phalaenopsis ziedeli ir netgi ne pilnai prasiskleidusi, jis ne toks plokscias atrodys. mirksiukas.gif Man asmeniskai dar grazu gardenija i plaukus. ax.gif

cia su visokiom gelem
user posted image
user posted image user posted image

o pirmoje foto Phalaenopsis? aciu labai uz nuotraukytes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 11, 22:53)
Man asmeniskai dar grazu gardenija i plaukus. ax.gif

Man gardenijos irgi nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Svarsčiau apie jas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 06 12, 20:11)
Man gardenijos irgi nuostabu wub.gif  wub.gif  wub.gif
Svarsčiau apie jas thumbup.gif

o kaip atrodo gardenija plaukuose, gal kas nuotraukyte 4u.gif
Papildyta:
beje, o jos nera labai lepios? kazi jos puokstese ir graziai ziurisi smile.gif
Atsakyti
gardenija 4u.gif
user posted image
Atsakyti
aha, grazu tikrai 4u.gif o tuomet ir i jaunikio atlapa ir puoksteje jas taip pat derinsit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 12, 20:56)
aha, grazu tikrai 4u.gif o tuomet ir i jaunikio atlapa ir puoksteje jas taip pat derinsit? smile.gif

Man tai gražu ir tvarkinga kai gėlės tos pačios ir puokštėje ir plaukuose, nors kartais galima pamatyti variantų, kur gėlės skirtingos ir vaizdas tikrai neblogos, t.y. gėlytės 'nesipjauna' smile.gif Keli pvz is mano vestuviu archyvo wub.gif
Atsakyti
o su kokiom kitom gelytem tiktu derinti puoksteje gardenijas? as noreciau kazkokio violetinio akcento wub.gif beje, kaip su siu geliu patvarumu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 06 13, 15:05)
Man tai gražu ir tvarkinga kai gėlės tos pačios ir puokštėje ir plaukuose, nors kartais galima pamatyti variantų, kur gėlės skirtingos ir vaizdas tikrai neblogos, t.y. gėlytės 'nesipjauna' smile.gif Keli pvz is mano vestuviu archyvo wub.gif

labai gražu wub.gif
Galvoju ir aš apie tokį variantą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokke @ 2011 06 29, 22:40)
labai gražu  wub.gif
Galvoju ir aš apie tokį variantą  blush2.gif

bet apie gardenijas labai neuzsisvajokit, man jau taip buvo unsure.gif nebent esat labai turtinga, puokste apie 400lt, o laikosi karstuoru vos kelias val verysad.gif
Atsakyti
Na siek tiek idesiu nuotraukyciu sukuosenu su gelemis nors as esu uz nuometa mirksiukas.gif
Papildyta:
...
Papildyta:
...
Papildyta:
....
Atsakyti
mastau ka geriau po veliumu segtis ar gyva ar negyva gelyte. Kazi gyva nesusitrins po veliumu? unsure.gif
Atsakyti