Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

gerai aciu.bet idomi ta schemuti 1 lapai uzeina vienas ant kito labai gerai susitikrint ,o kiti vieni prie kito dedasi nera tikslumo .ar as blogai dedu nu nzn doh.gif doh.gif beje cia sita schemute is taves pauksciuk jeigu tai gavosi pagal ta pacia turbut tada viskas ok ir man bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitele: 21 rugpjūčio 2009 - 13:31
QUOTE(evitele @ 2009 08 21, 14:30)
gerai aciu.bet idomi ta schemuti 1 lapai uzeina vienas ant kito labai gerai susitikrint  ,o kiti vieni prie kito dedasi nera tikslumo .ar as blogai dedu nu nzn  doh.gif  doh.gif beje cia sita schemute is taves pauksciuk jeigu tai gavosi pagal ta pacia turbut tada viskas ok ir man bus. mirksiukas.gif

taip, taip ir dedasi, vieni ant viršaus, o kiti tik tiku tiku. gerai ir man teko pavargt kol susidėjau doh.gif . O siūlais ne DMC siuvinėsi g.gif
Papildyta:
evitele, o tu iš kokio miesto, jei iš klaipėdos, galėčiau atiduot, turėtum pvz pagal ką susiklyjuot
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 21, 14:12)
o yra koks skirtumas?  g.gif  aš užsipirkau jų, nu kad niekuo nesiskiria nuo krautuvinių čia  g.gif

Atspalviai gali kiek skirtis
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 21, 15:50)

Gal ir gali smile.gif ,bet kol kas nepastebejau,kad skirtusi.Esu jau nemazai DMC siulu pirkusi Amerikoje.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 21, 14:50)

drinks_cheers.gif
man jau ne kartą teko išsidurti doh.gif , pirkau iš skirtingų vietų ir atspalviai akivaizdžiai skyrėsi doh.gif
Atsakyti
ne as is dzukijos esu pauksciuk.o siuvinesiu ne dmc siuliukais todel ir noriu ju pavadinimu,bet nieko tokio derinsiu pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 08 21, 14:30)
gerai aciu.

Sukėliau prie schemos, nežinau ar kuom padės, bet gal
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-bGl3u

išsididink originalų dydį, jei kuri vieta neaiški klausk, o gal paskum su markeriu sujungimus pažymėčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 21 rugpjūčio 2009 - 14:07
Net nežnojau kad taip gali buti su DMC siulais blush2.gif
Girdejau kad ir anchorai kažkuo pasikeitė, tipo yra su žvaigždute doh.gif
http://www.coatscraf...produktai 2.htm
Atsakyti
aciu pauksciuk labai labai.kaip tik sita vieta ir buvo neaiski. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Smagu, jei pagelbėjau
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 08 21, 14:24)
man neaiski ta vietu kur didelis ziedas ties to ziedo viduriuku mazdaug zodziu lapu pats centras nu neikertu ,padelioju susinervinu ir vel padedu. lotuliukas.gif gal esate siuvinejus kiek langeliu jo dydis,imciau ir daryciau tada manau sueitu visi galai.

Aš pas save persidalinau schemą, tikrai viskas sueina. Užeik pas mane albume arba parašyk paštą aš Tau persiųsiu savo sudėliotą mirksiukas.gif

Oi, matau jau Paukščiukas pirma "atskrido" padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 21 rugpjūčio 2009 - 15:55
QUOTE(Reska @ 2009 08 21, 16:53)
Aš pas save persidalinau schemą, tikrai viskas sueina. Užeik pas mane albume arba parašyk paštą aš Tau persiųsiu savo sudėliotą  mirksiukas.gif
Oi, matau jau Paukščiukas pirma "atskrido" padėti  mirksiukas.gif

Pastave puikiai sutvarkyta schema thumbup.gif , reiks išsisaugoti , ačiū 4u.gif
Atsakyti