Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(čiolė @ 2009 09 01, 21:50)

Labai gražūs delfinukai

QUOTE(juratere @ 2009 09 01, 22:57)
Na merginos,SOS! Reikia paveikslu su alyvomis. Gal galite pagelbeti? jurateremes@gmail.com. Turiu uzsakyma,nelabai turiu ka pasiulyti.. verysad.gif  Zinau,kad ne cia rasau,bet gal cia mane daugiau isgirs,ups.. blush2.gif

Aš va tokias turiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 02, 08:57)
Sveikutes, visi darbeliai nuostabus, bet delfinukai tai wub.gif  bet as cia su tokiu klausimu, gal galit paaiskinti ka reiskia tie pusiniai kryzeliai? g.gif

Ačiū visoms už pagyras notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif O pusiniai kryželiai yra va tokie " / ", kai tuo tarpu pilni "X".... Na nemoku kitaip paaiškint, bet gal tapo aiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 09 02, 06:26)
as va darba pradejau, tai ir siuvinejimas vietoj stovi verysad.gif i tulpiukus liudnai taip pasiziuriu...ilgesingai....vos  po keleta kryzeliu nukryziuoju... reikia darba mest lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo, tada tik siuvinėjimas liktu lotuliukas.gif

Labai gražios delfinų spalvos wub.gif ir aš ju užsinorėjau, bet kada siuvinėti biggrin.gif kaip prailginti paros laiką rolleyes.gif biggrin.gif

Gėlių laivelis taip pat nuostabus.... ex..., paplaukiot su tokiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Florestina, čiole - super, labai gražūs darbai wub.gif Delfinai labai nuotaikingi, tokios gražios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Laurukassr,pauksciukas,labai aciu didelis! Manau,kas ir tiks,nes jau grazesniu nezinau,ar buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 02, 09:15)
Labai gražūs delfinukai
Aš va tokias turiu

Kaip faina matyt savo darbeli !!! thumbup.gif
Atsakyti
Delfinai tiesiog thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
gal galite pasakyti kaip yra schemoje parasyta ar pavaizduota, kad tai pusinis kryzelis, ir ar buna nurodyta i kuria puse jis turi svirti? nesu dar su tokiais susidurusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 02, 09:24)
Ačiū visoms už pagyras  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif O pusiniai kryželiai yra va tokie " / ", kai tuo tarpu pilni "X".... Na nemoku kitaip paaiškint, bet gal tapo aiškiau  mirksiukas.gif

O jei pas mane schemuteje yra nurodyti langeliuose tik zenkliukai kur kokios spalva turi buti, o mapie tai ar tai pilnas kryzelis ar pusinis neparasyta, tai vadinasi turi buti pilnas? Zaliaa dar as tikrai doh.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuoles 4u.gif

Kreipiuosi jūsų pagalbos. Siuvineju šita paveiksliuka mergaitei dovanų, bet jis man labai berniukiškų spalvų atrodo blush2.gif Kokia spalvos daryti tuos batukus (schemoje jie melsvi) ir ta melyną juostelę einančią tarp pedučių blush2.gif Niekaip pati neisugalvoju blush2.gif Tas dideles pedutes gal šv. ružava siuvinesiu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 02, 11:03)
O jei pas mane schemuteje yra nurodyti langeliuose tik zenkliukai kur kokios spalva turi buti, o mapie tai ar tai pilnas kryzelis ar pusinis neparasyta, tai vadinasi turi buti pilnas? Zaliaa dar as tikrai doh.gif

tuomet gali būti, kad prie spalvų lentelių atskirai nurodyta, kurie simboliai žymi pilnus kryželius, o kurie pusinius ir t.t.
pvz kaip čia:
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti