viena mamytė iš SM parduoda DMC siūliukus po 1,60 LT paskutiniu metu turėjo laaabai daug, galiu parašyt jos e-mailą, susirašysi, gal turės visas spalvas
Labai reikia patarimo. Susiruošiau siuvinėti vieną iš Dimension paveikslėlių. Medžiaga kaip matosi, vos vos gelsva. Nežinau ką pirkti Liną? Evenweave? (palyginimui: man patinka 16Aidos, tankumas)
aš nerizikuočiau namie dažyti vien dėl to, kad toks dažas "neužtvirtintas" (skirtingai nei gamykliniai dažai). Kas bus, kai sugalvosi po kelių metų darbelį išskalbti?
O kam tau skalbti, įrėmini su stiklu ir psio. Va su arbata, savo Dimensions Trio drugeliams medžiagą dažiau labai liuks gavos. Nieks nenubluko, tokia lengbai rusva.
matai, būna pasaulyje keistuolių, kurie rėmina be stiklo, siuvinėja ne ant kanvos ir pan. O arbatos maišelių spalva liuks
Reska, spalva tai neturėtų dingti, bet siūlus turbūt gali nudažyti man kartą siūlai medžiagą nudažė, tai aš dabar visko bijau
viena mamytė iš SM parduoda DMC siūliukus po 1,60 LT paskutiniu metu turėjo laaabai daug, galiu parašyt jos e-mailą, susirašysi, gal turės visas spalvas
Labai reikia patarimo. Susiruošiau siuvinėti vieną iš Dimension paveikslėlių. Medžiaga kaip matosi, vos vos gelsva. Nežinau ką pirkti Liną? Evenweave? (palyginimui: man patinka 16Aidos, tankumas)
laba diena,gal kas esate siuvineje sitas orchidejas,kiek bedelioju lapus nesueina 1 vieta nors nusisauk.gal galit pasakyti kiek langeliu ant kiek yra.bandysiu imti ir siuvinet tik noriu zinot dydy.nes taip pasiklydus lapuose kad ojoj ir dar gal turite kas spalvu pavainimus ne siulu numeriukais,o zodinius.aciu.
laba diena,gal kas esate siuvineje sitas orchidejas,kiek bedelioju lapus nesueina 1 vieta nors nusisauk.gal galit pasakyti kiek langeliu ant kiek yra.bandysiu imti ir siuvinet tik noriu zinot dydy.nes taip pasiklydus lapuose kad ojoj
ir dar gal turite kas spalvu pavainimus ne siulu numeriukais,o zodinius.aciu.
man neaiski ta vietu kur didelis ziedas ties to ziedo viduriuku mazdaug zodziu lapu pats centras nu neikertu ,padelioju susinervinu ir vel padedu. gal esate siuvinejus kiek langeliu jo dydis,imciau ir daryciau tada manau sueitu visi galai.
man neaiski ta vietu kur didelis ziedas ties to ziedo viduriuku mazdaug zodziu lapu pats centras nu neikertu ,padelioju susinervinu ir vel padedu. gal esate siuvinejus kiek langeliu jo dydis,imciau ir daryciau tada manau sueitu visi galai.