Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(coliukasv @ 2009 08 21, 10:08)
o kur pigiausiai dmc siūliukus perkat? noriu didesnį paveikslėlį siuvinėt reikia daug spalvų.. ax.gif bet ir nepermokėt norisi. patarkit..

viena mamytė iš SM parduoda DMC siūliukus po 1,60 LT mirksiukas.gif paskutiniu metu turėjo laaabai daug, galiu parašyt jos e-mailą, susirašysi, gal turės visas spalvas smile.gif
Atsakyti
Labai reikia patarimo. Susiruošiau siuvinėti vieną iš Dimension paveikslėlių. Medžiaga kaip matosi, vos vos gelsva. Nežinau ką pirkti g.gif Liną? Evenweave? (palyginimui: man patinka 16Aidos, tankumas)
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 21, 10:41)
aš nerizikuočiau namie dažyti vien dėl to, kad toks dažas "neužtvirtintas" (skirtingai nei gamykliniai dažai). Kas bus, kai sugalvosi po kelių metų darbelį išskalbti?  g.gif

Ai, kas bus tas blush2.gif mirksiukas.gif O kas gali nutikti? Dingti spalva? Aš jo nesiruošiu skalbti, jis po stiklu bigsmile.gif Va mano dažyti arbata darbai:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 08 21, 08:05)
O kam tau skalbti, įrėmini su stiklu ir psio. Va su arbata, savo Dimensions Trio drugeliams medžiagą dažiau labai liuks gavos. Nieks nenubluko, tokia lengbai rusva.

matai, būna pasaulyje keistuolių, kurie rėmina be stiklo, siuvinėja ne ant kanvos ir pan. ax.gif O arbatos maišelių spalva liuks thumbup.gif

Reska, spalva tai neturėtų dingti, bet siūlus turbūt gali nudažyti g.gif
man kartą siūlai medžiagą nudažė, tai aš dabar visko bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 21 rugpjūčio 2009 - 11:38
QUOTE(astulia @ 2009 08 21, 12:21)
viena mamytė iš SM parduoda DMC siūliukus po 1,60 LT  mirksiukas.gif  paskutiniu metu turėjo laaabai daug, galiu parašyt jos e-mailą, susirašysi, gal turės visas spalvas  smile.gif

idomu tik ar tie siulai skirti Europos ar Amerikos rinkai g.gif

man po dazymu su kinroziu arbata linas pastovejo ir gavosi tokia murzina pilka spalva tongue.gif , o buvo graziai saltibarsciava
Atsakyti
Raudona arbata viską dažo murzinai.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 21, 12:21)
Labai reikia patarimo. Susiruošiau siuvinėti vieną iš Dimension paveikslėlių. Medžiaga kaip matosi, vos vos gelsva. Nežinau ką pirkti  g.gif Liną? Evenweave? (palyginimui: man patinka 16Aidos, tankumas)

O schemoje nenurodyta ant kokios medžiagos? Aš rinkčiaus Ev. 32 4u.gif
Atsakyti
laba diena,gal kas esate siuvineje sitas orchidejas,kiek bedelioju lapus nesueina 1 vieta nors nusisauk.gal galit pasakyti kiek langeliu ant kiek yra.bandysiu imti ir siuvinet tik noriu zinot dydy.nes taip pasiklydus lapuose kad ojoj blush2.gif
user posted image
ir dar gal turite kas spalvu pavainimus ne siulu numeriukais,o zodinius.aciu.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 08 21, 13:59)
laba diena,gal kas esate siuvineje sitas orchidejas,kiek bedelioju lapus nesueina 1 vieta nors nusisauk.gal galit pasakyti kiek langeliu ant kiek yra.bandysiu imti ir siuvinet tik noriu zinot dydy.nes taip pasiklydus lapuose kad ojoj blush2.gif

ir dar gal turite kas spalvu pavainimus ne siulu numeriukais,o zodinius.aciu.

kuri vieta tau nesusideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 21 rugpjūčio 2009 - 13:12
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 21, 13:24)
idomu tik ar tie siulai skirti Europos ar Amerikos rinkai g.gif

o yra koks skirtumas? g.gif aš užsipirkau jų, nu kad niekuo nesiskiria nuo krautuvinių čia g.gif
Atsakyti
man neaiski ta vietu kur didelis ziedas ties to ziedo viduriuku mazdaug zodziu lapu pats centras nu neikertu ,padelioju susinervinu ir vel padedu. lotuliukas.gif gal esate siuvinejus kiek langeliu jo dydis,imciau ir daryciau tada manau sueitu visi galai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitele: 21 rugpjūčio 2009 - 13:25
QUOTE(evitele @ 2009 08 21, 14:24)
man neaiski ta vietu kur didelis ziedas ties to ziedo viduriuku mazdaug zodziu lapu pats centras nu neikertu ,padelioju susinervinu ir vel padedu. lotuliukas.gif gal esate siuvinejus kiek langeliu jo dydis,imciau ir daryciau tada manau sueitu visi galai.

truputi vėliau pamėginsiu nufotkinti tą vietą, lyg dar turėsiu nesukarpiusi schemos g.gif
Atsakyti