Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(čiolė @ 2009 09 01, 20:50)
Nu joooo, nieko negali sakyt apie Florestinos laivą  thumbup.gif  thumbup.gif  su tokiu laiveliu aš norėčiau paplaukiot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O aš šiandien parsinešiau savo delfinukus

Ir tavo darbas labai gražus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 01, 21:50)
Nu joooo, nieko negali sakyt apie Florestinos laivą  thumbup.gif  thumbup.gif  su tokiu laiveliu aš norėčiau paplaukiot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O aš šiandien parsinešiau savo delfinukus [

wub.gif labai gražu ir rėmukas dailiai priderintas wub.gif
Atsakyti
Ir laivelis labai gražus ir delfinukai nuostabūs wub.gif šaunuolės 4u.gif
truputį ne į temą: Toli - patuštink savo až ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 01 rugsėjo 2009 - 21:13
čiole, pasikartosiu - delfinukai nuostabūs wub.gif na ir daug pusinių kryželių ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 01, 22:22)
čiole, pasikartosiu - delfinukai nuostabūs  wub.gif na ir daug pusinių kryželių ten buvo.

Visoms ačiū už pagyrimus, wub.gif wub.gif O tie pusiniai tai man jau taip buvo nusibodę, kad norėjosi kuo greičiau baigt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Florestina ir čiole, šauniai padirbėjot wub.gif
Atsakyti
Na merginos,SOS! Reikia paveikslu su alyvomis. Gal galite pagelbeti? jurateremes@gmail.com. Turiu uzsakyma,nelabai turiu ka pasiulyti.. verysad.gif Zinau,kad ne cia rasau,bet gal cia mane daugiau isgirs,ups.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 01, 22:57)
Na merginos,SOS! Reikia paveikslu su alyvomis. Gal galite pagelbeti? jurateremes@gmail.com. Turiu uzsakyma,nelabai turiu ka pasiulyti.. verysad.gif  Zinau,kad ne cia rasau,bet gal cia mane daugiau isgirs,ups.. blush2.gif

Atsiųsiu tau vieną variantą. Jei tiks, parašyk, atsiųsiu schemas mirksiukas.gif
Hm... kažko gmail'as neveikia. Atsiųsiu, kai atsigaus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 01 rugsėjo 2009 - 22:09
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
http://lakrimozza.ga...watch?a=oUj-8FI
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image user posted image

user posted image
Papildyta:
gal ką išsirinksit iš šios gausybės, schemų pati išsisaugojus neturiu, bet jei paspaudus neatsidarys, tai pamėginsiu persiųst
Atsakyti
čiole, labai "skaniai" tavo delfinukai žiūrisi wub.gif Liuks !!!
Atsakyti
ciole, va pagaliau is arti galim tavo delfinariuma apziuret thumbup.gif pasakiska 4u.gif
florestina, labai dailus laivelis, nu kokia tu gera sese wub.gif

ir visiems kitiems smulkiems darbeliams ir ju autorems po balioneli 4u.gif

as va darba pradejau, tai ir siuvinejimas vietoj stovi verysad.gif i tulpiukus liudnai taip pasiziuriu...ilgesingai....vos po keleta kryzeliu nukryziuoju... reikia darba mest lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, visi darbeliai nuostabus, bet delfinukai tai wub.gif bet as cia su tokiu klausimu, gal galit paaiskinti ka reiskia tie pusiniai kryzeliai? g.gif
Atsakyti