Pastarieji darbeliai tiesiog super
Na o šiandien rugsėjo pirmoji, Iškart nukentės siuvinėjimas man
Ech ta mokykla, aš be siuvinejimo pusdieni pražusiu
Tai ką gi, keliu jūsų teismui savo laivelį. Dabar padėjau džiūti, o rytoj rėminsiu ir dovanosiu sesei.
Iš arčiau:
Bet gražiausiai žiūrisi iš toli:
Ir dar, inventorizuodama savo lobius radau porą darbelių siuvinėtų pusiniais kryželiais. Tai ir tuos išskalbiau ir pasirodau. Rinkinuką su ciklamenais nusipirkau eidama į naktinę pamainą ir tada galima sakyti, buvo mano siuvinėjimo kryželiu pradžia, o rožes pirkau Dokle, bet bėda su siūlais - jie blunka.
Iš arčiau:
Bet gražiausiai žiūrisi iš toli:
Ir dar, inventorizuodama savo lobius radau porą darbelių siuvinėtų pusiniais kryželiais. Tai ir tuos išskalbiau ir pasirodau. Rinkinuką su ciklamenais nusipirkau eidama į naktinę pamainą ir tada galima sakyti, buvo mano siuvinėjimo kryželiu pradžia, o rožes pirkau Dokle, bet bėda su siūlais - jie blunka.
Florestina
Labai gražu
Džiaugčiaus turedama toke sese
Labai gražu
Džiaugčiaus turedama toke sese
Florestina> super fainas laivelis ir ta melyna spalva tokia grazi
Florestina labai gražu
Ačiū visoms už pagyras.
Florestina, labai romantiskas laivelis Ir jei neklystu, tai siuvinejai ant gan smulkios 18 aidos. As tai ir su 16 sunkiai susitvarkau, man taip smulku atrodo, o cia 18, ir dar tokias smulkias gelytes issiuvyneti
QUOTE(necka @ 2009 09 01, 18:53)
Florestina, labai romantiskas laivelis Ir jei neklystu, tai siuvinejai ant gan smulkios 18 aidos. As tai ir su 16 sunkiai susitvarkau, man taip smulku atrodo, o cia 18, ir dar tokias smulkias gelytes issiuvyneti
Taip, ant smulkios. Čia mažai BS, todėl man atrodo ant stambios būtų nekoks vaizdas. Oridžginale jis ant lino siuvinėtas.
Florestina,nu laivas tai superinis. Ant 18ct Aidos tikrai labai gražiai ir dailiai atrodo.
Florestina, labai gražus laivas gavosi
Bet kaip įdomu žiūrėt kaip darbas gimsta - Florestina labai gražiai čia visus savo procesus demonstruoja
Bet kaip įdomu žiūrėt kaip darbas gimsta - Florestina labai gražiai čia visus savo procesus demonstruoja
Ačiū.
Nu joooo, nieko negali sakyt apie Florestinos laivą su tokiu laiveliu aš norėčiau paplaukiot O aš šiandien parsinešiau savo delfinukus
Daugiau nuotraukų įkelsiu į čia http://public.fotki....abar/siuviniai/
Daugiau nuotraukų įkelsiu į čia http://public.fotki....abar/siuviniai/