Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Pastarieji darbeliai tiesiog super biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Na o šiandien rugsėjo pirmoji, doh.gif Iškart nukentės siuvinėjimas man biggrin.gif
Ech ta mokykla, aš be siuvinejimo pusdieni pražusiu unsure.gif
Atsakyti
Tai ką gi, keliu jūsų teismui savo laivelį. Dabar padėjau džiūti, o rytoj rėminsiu ir dovanosiu sesei.
Iš arčiau:
user posted image

Bet gražiausiai žiūrisi iš toli:
user posted image

Ir dar, inventorizuodama savo lobius radau porą darbelių siuvinėtų pusiniais kryželiais. Tai ir tuos išskalbiau ir pasirodau. Rinkinuką su ciklamenais nusipirkau eidama į naktinę pamainą ir tada galima sakyti, buvo mano siuvinėjimo kryželiu pradžia, o rožes pirkau Dokle, bet bėda su siūlais - jie blunka.
user posted image user posted image
Atsakyti
Florestina
Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Džiaugčiaus turedama toke sese lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Florestina> super fainas laivelis ir ta melyna spalva tokia grazi thumbup.gif
Atsakyti
Florestina labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras. aciuks.gif
Atsakyti
Florestina, labai romantiskas laivelis 4u.gif Ir jei neklystu, tai siuvinejai ant gan smulkios 18 aidos. As tai ir su 16 sunkiai susitvarkau, man taip smulku atrodo, o cia 18, ir dar tokias smulkias gelytes issiuvyneti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 09 01, 18:53)
Florestina, labai romantiskas laivelis  4u.gif  Ir jei neklystu, tai siuvinejai ant gan smulkios 18 aidos. As tai ir su 16 sunkiai susitvarkau, man taip smulku atrodo, o cia 18, ir dar tokias smulkias gelytes issiuvyneti  bigsmile.gif

Taip, ant smulkios. Čia mažai BS, todėl man atrodo ant stambios būtų nekoks vaizdas. Oridžginale jis ant lino siuvinėtas.
Atsakyti
Florestina,nu laivas tai superinis. Ant 18ct Aidos tikrai labai gražiai ir dailiai atrodo.
Atsakyti
Florestina, labai gražus laivas gavosi wub.gif
Bet kaip įdomu žiūrėt kaip darbas gimsta - Florestina labai gražiai čia visus savo procesus demonstruoja thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
Nu joooo, nieko negali sakyt apie Florestinos laivą thumbup.gif thumbup.gif su tokiu laiveliu aš norėčiau paplaukiot lotuliukas.gif lotuliukas.gif O aš šiandien parsinešiau savo delfinukus user posted image
Daugiau nuotraukų įkelsiu į čia http://public.fotki....abar/siuviniai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 01 rugsėjo 2009 - 20:52