Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(burbulinė @ 2009 09 01, 10:43)
Na, nežinau, ar verta pirkti Aidą kažkokioj lenkiškoj e-parėj, kai ir mūsų Lietuvėlėj pilna gerai aptarnaujančių e-pardžių...

niekas nesako kad cia blogai aptarnauja, bet dabar visi žiūrisi kas pigiau išeina.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 09 01, 10:50)
niekas nesako kad cia blogai aptarnauja, bet dabar visi žiūrisi kas pigiau išeina.... 4u.gif

na butent ... as tik paklausiau juk .. nesiulau imt ir pirkt ... klausiu gal kas pirko ... mate ... ciupinejo ax.gif
Atsakyti
jee... jau statusas issiusta kasiulai.lt .. tai gal ryt jau gausiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 01, 12:02)
jee... jau statusas issiusta kasiulai.lt .. tai gal ryt jau gausiu  thumbup.gif  thumbup.gif

Kai pas mane pasidare penktadieni statusas issiusta, tai paaiskejo kad tik pirmadieni issiunte doh.gif nebuk garantuota kad tikrai jau issiusta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 09 01, 12:16)
Kai pas mane pasidare penktadieni statusas issiusta, tai paaiskejo kad tik pirmadieni issiunte  doh.gif nebuk garantuota kad tikrai jau issiusta  mirksiukas.gif

o kada gavai ? blink.gif doh.gif
Atsakyti
treciadieni gavau, siaip kad tiksliai zinotum parasyk jiems emaile kad atsiustu registracijos nr. ir pasto puslapyje matysi kada issiusta, kur siuo metu siuntinukas smile.gif
http://www.post.lt/lt/?id=553
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 01 rugsėjo 2009 - 11:30
QUOTE(Daiko @ 2009 09 01, 12:28)
treciadieni gavau, siaip kad tiksliai zinotum parasyk jiems emaile kad atsiustu registracijos nr. ir pasto puslapyje matysi kada issiusta, kur siuo metu siuntinukas  smile.gif
http://www.post.lt/lt/?id=553

o as jau apsidziaugiau doh.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 01, 12:40)
o as jau apsidziaugiau  doh.gif   aciuks.gif

Na man nuo išsiuntimo eidavo 1-2 darbo dienas. Taigi gal vis dėl to rytoj arba poryt gausi. friends.gif mirksiukas.gif

O aš tai atsinešiau siuvinėjimą į darbą tongue.gif Vis tiek nieko neveikiu, tikiuosi bart negausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 01 rugsėjo 2009 - 11:54
Aš čia truputį poster_offtopic.gif blush2.gif bet man 46 ir 47 psl rodo tas pačias žinutes. ir vakar tas pats buvo sad.gif maniau kad vaidenas, bet šian žiūriu vėl tas pats. Čia mano kompas durniuoja ar ir dar kuriai nors taip pat rodo? verysad.gif

O man užsakius iš kasiulai.lt visada per savaite pristatydavo (na visus statusus praeidavo) tik jei ko neturėdavo tai įspėdavo, kad siuntinys vėluos
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 01, 13:02)
Aš čia truputį  poster_offtopic.gif  blush2.gif  bet man 46 ir 47 psl rodo tas pačias žinutes. ir vakar tas pats buvo sad.gif maniau kad vaidenas, bet šian žiūriu vėl tas pats. Čia mano kompas durniuoja ar ir dar kuriai nors taip pat rodo?  verysad.gif

O man užsakius iš kasiulai.lt visada per savaite pristatydavo (na visus statusus praeidavo) tik jei ko neturėdavo tai įspėdavo, kad siuntinys vėluos

man tai viska gerai rodo ... jokiu dubliavimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 31, 18:10)
Florestina-laivelis   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,labai kruopštus darbas,atrodo nedidukas,bet tiek laiko užima,va ką reiškia smulki aida,o gal čia ne aida,nebeįžiūriu aš blush2.gif ...bet kokiu atveju ,daug   4u.gif  4u.gif  4u.gif  už kantrybę!

Čia yra 18 ct aida. Tuoj galėsit įvertinti baigtą. Jau labai mažai liko, vakar iki 2 val. sėdėjau, bet už tai daug nuveikiau. g.gif

Visi darbeliai labai gražūs ir dukra šaunuolė. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 01 rugsėjo 2009 - 12:20
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 01, 13:07)
man tai viska gerai rodo ... jokiu dubliavimu  thumbup.gif

Vadinas mano kompas durniuoja. Gaus jis man mušti, kad nesąmones išdarinėja doh.gif

Florestina su nekantrumu laukiu 4u.gif
Atsakyti