Aga1, Ssamantaa, Pumpurėlis, Laurukasr širdinga ačiū už palaikymą ir kritiką
Kiškute gražus darbelis, linkiu kad dar tokių darbelių būtų kuo daugiau
i2kas, labai gražus jorkiukas, čia turbūt sąvajį išsiuvinėjai? Bet ir greitai pavyko Ko gero neatsitraukei visą savaitgalį...
Reska, puiki dovana mokytojai, šaunuolė dukrytė Aš pati tokio norėčiau
QUOTE(čiolė @ 2009 08 31, 20:27)
Vau ant raudonos kanvos super
Aciu tikri cia pirmas, db pas mama ant sienos pakabintqas jis
Papildyta:
QUOTE(i2kas @ 2009 08 31, 22:44)
visų darbeliai nuostabūs
Rodausi su savo savaitgalio darbeliu kadangi jau nuo ryt prasidės mokslas, nusprendžiau, kad gal jau laikas mažesniemms darbeliams nebesinori kažko net lėlių teatro siuvinėt
Rodausi su savo savaitgalio darbeliu kadangi jau nuo ryt prasidės mokslas, nusprendžiau, kad gal jau laikas mažesniemms darbeliams nebesinori kažko net lėlių teatro siuvinėt
per savaitgali? jauciu net nevalgius likai, tik siuvinejai ir siuvinejai
QUOTE(Reska @ 2009 09 01, 00:09)
kaip gražu
QUOTE(i2kas @ 2009 08 31, 22:44)
Koks mielas šuniukas. Ar bent pamiegot laiko buvo?
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 31, 23:49)
i2kas, cia savaitgalio darbelis? ne..nu ir tempai pas jus! as sesta diena svyturi knibineju ir ner dar ka parodyt
Nenusimink, mano tempai irgi sulėtėję. Maniau per savaitgalį pabaigsiu siuvinio bent antrą lapą, bet kur tau. Pagal mano tempus, ten dar vienam savaitgaliui darbo liko Kažkaip nebeapskaičiuoju savo jėgų
QUOTE(Reska @ 2009 09 01, 00:09)
Apsidžiaugčiau gavus tokį darbelį. Turbūt dukrytė labai myli mokytoja
cacukas, labai puiki metrika ir raides tikrai ne per dideles viskas liuks
zundyte, be proto grazus skirtukas
o ir kitu mergaiciu darbeliai lbai grazus, taip ir toliau
zundyte, be proto grazus skirtukas
o ir kitu mergaiciu darbeliai lbai grazus, taip ir toliau
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 01, 09:54)
Nelabai aš tų kainų ten supratau, kiek pigiau gaunasi pirkti nei Lietuvoje?
QUOTE(cacukas @ 2009 09 01, 10:05)
Nelabai aš tų kainų ten supratau, kiek pigiau gaunasi pirkti nei Lietuvoje?
na pagal dabartini lenku zloto kursa madeiros siulai kainuotu 1,64lt , o Ariadna 0,80lt ... tik su medziagom nelabai suprantu kokio jos ten dydzio ... parasyta 160cm o plotis koks neaisku plastikine kanva 14ct 21x27cm kainuoja apie 9lt .. (niekada nepirkau nezinau ar cia pigiau )
Dėkui dėkui na, kai katino dienos man buvo, neturiu nei vaikų, nei kitų reikalų be to, turiu nuostabų draugą, kuriam laaabai patinka mano siuviniai, tai ir valgyti padarė ir rekiamų siūliukų subėgiojo
va taip parasyta
AIDA (biała) gęstość 64 oczek/10 cm, (16 ct), szer. 160 cm. tas szer tai plotis reiskia ... kaina apie 14.30lt ... tai gal cia metro kaina nurodyta
AIDA (biała) gęstość 64 oczek/10 cm, (16 ct), szer. 160 cm. tas szer tai plotis reiskia ... kaina apie 14.30lt ... tai gal cia metro kaina nurodyta
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 01, 10:19)
na pagal dabartini lenku zloto kursa madeiros siulai kainuotu 1,64lt , o Ariadna 0,80lt ... tik su medziagom nelabai suprantu kokio jos ten dydzio ... parasyta 160cm o plotis koks neaisku plastikine kanva 14ct 21x27cm kainuoja apie 9lt .. (niekada nepirkau nezinau ar cia pigiau )
Aš pernai metais per išpardavimą plastikinės kanvos nusipirkau po 5Lt, bet dabar žiūriu, kad jau beveik 14Lt kainuoja Tai vadinas ten pigiau
Na, nežinau, ar verta pirkti Aidą kažkokioj lenkiškoj e-parėj, kai ir mūsų Lietuvėlėj pilna gerai aptarnaujančių e-pardžių...