Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Aga1, Ssamantaa, Pumpurėlis, Laurukasr širdinga ačiū už palaikymą ir kritiką 4u.gif

Kiškute gražus darbelis, linkiu kad dar tokių darbelių būtų kuo daugiau mirksiukas.gif

i2kas, labai gražus jorkiukas, čia turbūt sąvajį išsiuvinėjai? bigsmile.gif Bet ir greitai pavyko rolleyes.gif Ko gero neatsitraukei visą savaitgalį... biggrin.gif

Reska, puiki dovana mokytojai, šaunuolė dukrytė ax.gif Aš pati tokio norėčiau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 31, 20:27)
Vau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ant raudonos kanvos  blink.gif  super  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif tikri cia pirmas, db pas mama ant sienos pakabintqas jis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(i2kas @ 2009 08 31, 22:44)
visų darbeliai nuostabūs  4u.gif
Rodausi su savo savaitgalio darbeliu  4u.gif kadangi jau nuo ryt prasidės mokslas, nusprendžiau, kad gal jau laikas mažesniemms darbeliams  g.gif  nebesinori kažko net lėlių teatro siuvinėt  blush2.gif
user posted image

per savaitgali? blink.gif blink.gif blink.gif jauciu net nevalgius likai, tik siuvinejai ir siuvinejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 09 01, 00:09)
Dukra pabaigė skirtuką, rytoj padovanos mokytojai:

bigsmile.gif kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 31, 22:44)

Koks mielas šuniukas. 4u.gif Ar bent pamiegot laiko buvo?

QUOTE(Dantiste @ 2009 08 31, 23:49)
i2kas, cia savaitgalio darbelis?  blink.gif ne..nu ir tempai pas jus!  mega_shok.gif as sesta diena svyturi knibineju ir ner dar ka parodyt  blush2.gif

Nenusimink, mano tempai irgi sulėtėję. Maniau per savaitgalį pabaigsiu siuvinio bent antrą lapą, bet kur tau. Pagal mano tempus, ten dar vienam savaitgaliui darbo liko lotuliukas.gif Kažkaip nebeapskaičiuoju savo jėgų doh.gif

QUOTE(Reska @ 2009 09 01, 00:09)
Dukra pabaigė skirtuką, rytoj padovanos mokytojai:

Apsidžiaugčiau gavus tokį darbelį. Turbūt dukrytė labai myli mokytoja 4u.gif
Atsakyti
cacukas, labai puiki metrika thumbup.gif ir raides tikrai ne per dideles schmoll.gif viskas liuks 4u.gif
zundyte, be proto grazus skirtukas thumbup.gif 4u.gif
o ir kitu mergaiciu darbeliai lbai grazus, taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
saunuoles visos smile.gif

norejau paklaust gal kas is cia uzsisakinejo ? blush2.gif siulai nebrangiai ir medziagos
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 01, 09:54)
norejau paklaust gal kas is cia uzsisakinejo ?  blush2.gif  siulai nebrangiai ir medziagos

Nelabai aš tų kainų ten supratau, kiek pigiau gaunasi pirkti nei Lietuvoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 01, 10:05)
Nelabai aš tų kainų ten supratau, kiek pigiau gaunasi pirkti nei Lietuvoje?  blush2.gif

na pagal dabartini lenku zloto kursa madeiros siulai kainuotu 1,64lt , o Ariadna 0,80lt ... tik su medziagom nelabai suprantu kokio jos ten dydzio ... parasyta 160cm o plotis koks neaisku doh.gif plastikine kanva 14ct 21x27cm kainuoja apie 9lt .. (niekada nepirkau nezinau ar cia pigiau )
Atsakyti
Dėkui dėkui 4u.gif na, kai katino dienos man buvo, neturiu nei vaikų, nei kitų reikalų blush2.gif be to, turiu nuostabų draugą, kuriam laaabai patinka mano siuviniai, tai ir valgyti padarė ir rekiamų siūliukų subėgiojo lotuliukas.gif
Atsakyti
va taip parasyta
AIDA (biała) gęstość 64 oczek/10 cm, (16 ct), szer. 160 cm. tas szer tai plotis reiskia ... kaina apie 14.30lt ... tai gal cia metro kaina nurodyta g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 01, 10:19)
na pagal dabartini lenku zloto kursa madeiros siulai kainuotu 1,64lt , o Ariadna 0,80lt ... tik su medziagom nelabai suprantu kokio jos ten dydzio ... parasyta 160cm o plotis koks neaisku  doh.gif plastikine kanva 14ct 21x27cm kainuoja apie 9lt .. (niekada nepirkau nezinau ar cia pigiau )

Aš pernai metais per išpardavimą plastikinės kanvos nusipirkau po 5Lt, bet dabar žiūriu, kad jau beveik 14Lt kainuoja doh.gif Tai vadinas ten pigiau
Atsakyti
Na, nežinau, ar verta pirkti Aidą kažkokioj lenkiškoj e-parėj, kai ir mūsų Lietuvėlėj pilna gerai aptarnaujančių e-pardžių...
Atsakyti