Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

cacukas
Viskas Ok, gražos raidės, puikios spalvos wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Florestina-laivelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,labai kruopštus darbas,atrodo nedidukas,bet tiek laiko užima,va ką reiškia smulki aida,o gal čia ne aida,nebeįžiūriu aš blush2.gif ...bet kokiu atveju ,daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif už kantrybę!
ir visi kiti darbeliai šaunūs ,aš vis galvoju ,kaip čia su jūsų tempais suspėt ir man ką parodyt,o parodyt per tuos darbus galiu tik va ką...pabaigiau pagaliau
user posted image

user posted image

dabar atostogauju ,tai siuvinėjimui laiko neturiu lotuliukas.gif ,kitą savaitę pradėsiu dirbti tai gal pulsiu savo antpirščius siuvinėt blush2.gif jau seniai laikas...
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 08 30, 17:13)
Siandien sumasciau kad noriu darbo knygute "aprengt" iskau schemutes... bet is tos gausybes nezinau ka pasirinkt ir neradau kas prie dusios arciau. Noreciau lyg stilizuoto silueto kokio, kuris ant priekinio virselio prasidetu o baigtusi ant nugarinio.... arba geles ziedo su koteliu skersai abu virselio lapus arba istrizai.... nerandu, nors praverciau eile puslapiu nete..... schmoll.gif

Turiu keletą schemų su tokia mintim. Parašyk į až meilą, atsiųsiu paveiksliukus, gal išsirinksi kažką 4u.gif

Cacukai - pritariu dėl raidžių... Mano akiai jos irgi didokos. Bet jei jau įrėminai, tai ką padarysi... Spalvos gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pirmasis darbelis wub.gif
http://public.fotki....s/dscn7149.html
http://public.fotki....s/dscn7151.html

tik fotografe as nekokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 31, 19:26)
Turiu keletą schemų su tokia mintim. Parašyk į až meilą, atsiųsiu paveiksliukus, gal išsirinksi kažką  4u.gif

[

Aciu aciu pumpureli 4u.gif parasiau i az ir nekantriai lauksiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 31 rugpjūčio 2009 - 19:11
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 31, 19:39)
Mano pirmasis darbelis  wub.gif

Vau bigsmile.gif bigsmile.gif ant raudonos kanvos blink.gif super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 31, 20:39)
Mano pirmasis darbelis  wub.gif

Kad mano toks būtu pats pirmasis. biggrin.gif
Gražu! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikutes kryziavotojos. Retai beuzsuku cia. Perzvelgiau temuke - viskas grazu, negaliu nei vienos isskirti. Visu darbai FANTASTIC !!!

Kiskute - pirmas darbelis? Tikrai? Labai dailiai issiuvinetas !!!
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 08 31, 17:40)

QUOTE(zundyte @ 2009 08 31, 19:10)

Na ir grožių jūs čia prikryžiavojusios. Kiekvienas darbelis vertas pagyrimo ir daug 4u.gif
Atsakyti
visų darbeliai nuostabūs 4u.gif
Rodausi su savo savaitgalio darbeliu 4u.gif kadangi jau nuo ryt prasidės mokslas, nusprendžiau, kad gal jau laikas mažesniemms darbeliams g.gif nebesinori kažko net lėlių teatro siuvinėt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
i2kas, cia savaitgalio darbelis? blink.gif ne..nu ir tempai pas jus! mega_shok.gif as sesta diena svyturi knibineju ir ner dar ka parodyt blush2.gif
Atsakyti
Dukra pabaigė skirtuką, rytoj padovanos mokytojai:

user posted image

i2kas, tai mano svajonių šuo wub.gif
Atsakyti