Na pagaliau vyras šiandien turėtų parvežti jau įrėmintą metriką. Dabar tik padovanoti beliks.
Vakar mažai ir pasiuvinėjau, kada gi aš pabaigsiu savo medį, jau norisi pradėti ką kitą siuvinėti... (man kablys )
sveikos... turiu toki durna klausima... uzsisakiau prekiu is kasiulai.lt .. koks turi buti statusas kai prekias jau issiuncia... ? buvo gautas ... apmoketas... dabar komplektuojamas...
manau turetu buti parasytas "issiustas" jei gerai pamenu
Dabar tau renka prekes, o kai išsiųs, statusas bus "Išsiųstas".
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 31, 09:35)
sveikos... turiu toki durna klausima... uzsisakiau prekiu is kasiulai.lt .. koks turi buti statusas kai prekias jau issiuncia... ? buvo gautas ... apmoketas... dabar komplektuojamas...
Tai reiškia, kad dabar komplektuoja prekes, kitaip sakant pakuoja. Kai statusas bus parašyta "Išsiųstas", tada jau gali laukti, kada atneš. Į el. paštą ateina laiškas, kad išsiųsta pirmenybiniu paštu. Galbūt užsilaikė, nes kažko neturi iš tavo užsakytų prekių.
aciu ... laukiu nesulaukiu . neturiu ka siuvinet o nagai niezti kai atsius iskart pradesiu ugio matuokle
žadėtas ančiuko procesas....
liko pusė dangaus, žolytė ir... backstich'as
liko pusė dangaus, žolytė ir... backstich'as
mažiausia kaip sparčiai siuvinėji, labai gražu
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 31, 10:21)
žadėtas ančiuko procesas....
Oho kiek daug jau išsiuvinėjus.
Aš kažkaip BS nesu mėgėja. Kol prisiruošiu jį siuvinėt, bet kai pradedu, tai jis visai greitai einas ir paskui labai geras rezultatas būna. Vis pagalvoju na ir ko aš jo taip nemėgstu, bet kitam paveiksliukui vėl viskas iš pradžių
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 31, 09:43)
Oho kiek daug jau išsiuvinėjus.
Aš kažkaip BS nesu mėgėja. Kol prisiruošiu jį siuvinėt, bet kai pradedu, tai jis visai greitai einas ir paskui labai geras rezultatas būna. Vis pagalvoju na ir ko aš jo taip nemėgstu, bet kitam paveiksliukui vėl viskas iš pradžių
aš BS nebijau
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 31, 09:21)
Labai gražu.
Mano laivelio procesas: