Labai gražūs vsis darbeliai.
O aš šiandien nuobodžiausią dalį padariau - bures, tai toliau viskas turėtų lengvai eitis.
rožytės nuostabios ir labai šiltos. O gali parodyt angeliuką, apie kurį užsiminei?
mamučiukas - labai gražučiai darbeliai
čiole tau už tokį didelį darbelį kokio jis dydžio gavosi? parodyk didesnę foto, a
ryt parodysiu jums savo ančiuko procesą dabar jau vėlu, prastas apšvietimas gal
burbuline tavo tašiukas taip pat labai mielas man kažko to samplerio neatidaro, kur siuntei dar norėjau paklaust, mačiau esi siuvinėjus Humphrey;s Corner drambliuką man jie labai labai kaip tau juos sekėsi siuvinėt, ar lengvai siuvinėjosi?
čiole tau už tokį didelį darbelį kokio jis dydžio gavosi? parodyk didesnę foto, a
ryt parodysiu jums savo ančiuko procesą dabar jau vėlu, prastas apšvietimas gal
burbuline tavo tašiukas taip pat labai mielas man kažko to samplerio neatidaro, kur siuntei dar norėjau paklaust, mačiau esi siuvinėjus Humphrey;s Corner drambliuką man jie labai labai kaip tau juos sekėsi siuvinėt, ar lengvai siuvinėjosi?
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 30, 20:46)
mamučiukas - labai gražučiai darbeliai
Oi dėkui už pagyrimus Ne toks jau ir didelis jis 20x28 cm. O daugiau nuotraukų galėsiu įkelt tik gal artimiausiomis dienomis, kai sesė grąžins fotiką, o tai su telefonu nuotraukos man nepatinka....
paukščiuk, aš kalbėjau apie šį angeliuką, mačiau, kad daug kas jį turi, tad bandysiu ir aš iki naujų metų jį įveikti
p.s. bet dar reikia pradėti
čia pasiskolinau pvz iš Tralala blog'o
Aaaa, šis labai gražus, jis toks žiemiškas
Tikiuos ir aš kada surasiu laiko šiam dizainui
Tikiuos ir aš kada surasiu laiko šiam dizainui
Man tai patinka, kad jie nesudėtingi, bet tokie mieli O dar ant lino, tai tiesiog - saldainiukas
Aš ne iš tų, kur galėčiau siuvinėti didelius darbus
Aš ne iš tų, kur galėčiau siuvinėti didelius darbus
O aš tai iš Tralala labai daug esu nusižiurejusi, tik vis nerandu laiko Na kadanors butinai nors vienas nukryžiuosiu
ssamantaa Na kadanors butinai nors vienas nukryžiuosiu
reikia kartu sisiimti ir nukryžiuoti
Na man dar šitas toks šventinis
paveiksliukas paskolintas
Visi jie fantastiški
reikia kartu sisiimti ir nukryžiuoti
Na man dar šitas toks šventinis
paveiksliukas paskolintas
Visi jie fantastiški
mamučiukas
Jei dabar reiktu siuvineti tai tikraiusiai neišsirinkčiau ...
Visu tiek daug ir jie tokie gražus
Jei dabar reiktu siuvineti tai tikraiusiai neišsirinkčiau ...
Visu tiek daug ir jie tokie gražus
QUOTE(mamučiukas @ 2009 08 30, 21:40)
paukščiuk, aš kalbėjau apie šį angeliuką, mačiau, kad daug kas jį turi, tad bandysiu ir aš iki naujų metų jį įveikti
daili abc o jau angeliukas isimylejau