Taip, panašu, kad Mamučiukas Tralala išsiuvinėjo. Puikus dizainas ir puikiai atlikta... Šaunuolė (aš gal stiklo tik nebūčiau dėjusi, bet šiaip viskas puikiai dera - labai rėmas gerai parinktas )
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 30, 15:58)
Gyte - didžiulius darbus siuvinėji. O nekilo minčių pabandyti pasidomėti skirtingomis dizainių kryptimis ir gamintojais? Aš kai pradėjau siuvinėti prieš 5 ar pan. metų, siuvinėjau tas keletą schemų, kurias turėjau. Bet dabar schemų yra tiek, kad akys raibsta. Lengviausia orientuotis pagal gamintojus ir dizainerius - vieni būna prie širdies, kiti ne. Bet už tai darbai išeina daug įvairesni. Jei įdomu, pasižiūrėk į mano puslapį paraše - prie kiekvieno darbo nurodau, kieno dizainas. Gal rasi, kas patrauks akį
Aciuka
Tai vat ir as pradedu ziurinetis vis kazko skirtingo kiekviena karta jau. Nes schemu gausa tai gali is klumpiu isverst
Siandien sumasciau kad noriu darbo knygute "aprengt" iskau schemutes... bet is tos gausybes nezinau ka pasirinkt ir neradau kas prie dusios arciau. Noreciau lyg stilizuoto silueto kokio, kuris ant priekinio virselio prasidetu o baigtusi ant nugarinio.... arba geles ziedo su koteliu skersai abu virselio lapus arba istrizai.... nerandu, nors praverciau eile puslapiu nete.....
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 30, 16:52)
Taip, panašu, kad Mamučiukas Tralala išsiuvinėjo. Puikus dizainas ir puikiai atlikta... Šaunuolė (aš gal stiklo tik nebūčiau dėjusi, bet šiaip viskas puikiai dera - labai rėmas gerai parinktas )
ciole, FANTASTISKAS DELFINARIUMAS greiciau rodyk didesni
mamuciukas - paprastutis, bet labai jau dailus ir mielas siuvinukas
as uz reminima su stiklu
Aš ir už rėminimą su stiklu. Man taip gražiau ir darbai nesibanguoja, bei niekas nenučiupinėja
mamučiukas
Bravo
Bravo
Ačiū labai Visoms
Taip čia Tralala, nieko sudėtingo, bet man labai ji patiko, dar yra angelas iš tos serijos, labai ir jo noriu, bet laiko nėra
O dėl stiklo, net nežinau, kaip geriau, mačiau įrėmintus be stiklo, labai gražu, bet man patikimiau su stiklu, bet reikia matinio, o čia paprastas.
Taip čia Tralala, nieko sudėtingo, bet man labai ji patiko, dar yra angelas iš tos serijos, labai ir jo noriu, bet laiko nėra
O dėl stiklo, net nežinau, kaip geriau, mačiau įrėmintus be stiklo, labai gražu, bet man patikimiau su stiklu, bet reikia matinio, o čia paprastas.
Dėkui visoms už gražius žodžius mano maišiukui
mamučiuk, tie Tra-la-la dizainai tikrai užburiantys...
mamučiuk, tie Tra-la-la dizainai tikrai užburiantys...
Tralala labai man patinka visa
Na mane dar labai užbūrė šios rožės , kai pamačiau, iškart pagalvojau, kad noriu..noriu..noriu
Na šiandien kažkaip noriu pasirodyti
rėmas toks pat, tik mažesnis variantas, nes viskas sudėta ant komodos dukrytės kambaryje, tai rėmai vienodi
Na mane dar labai užbūrė šios rožės , kai pamačiau, iškart pagalvojau, kad noriu..noriu..noriu
Na šiandien kažkaip noriu pasirodyti
rėmas toks pat, tik mažesnis variantas, nes viskas sudėta ant komodos dukrytės kambaryje, tai rėmai vienodi
mamučiukas
Atvėpo net žandikaulis
Dar karta bravo
Atvėpo net žandikaulis
Dar karta bravo
oi kaip faina, kad patiko Nuotaiką pakelei ačiū
mamučiukas labai gražu