Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Taip, panašu, kad Mamučiukas Tralala išsiuvinėjo. Puikus dizainas ir puikiai atlikta... Šaunuolė 4u.gif (aš gal stiklo tik nebūčiau dėjusi, bet šiaip viskas puikiai dera - labai rėmas gerai parinktas thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 30, 15:58)
Gyte - didžiulius darbus siuvinėji. O nekilo minčių pabandyti pasidomėti skirtingomis dizainių kryptimis ir gamintojais?  rolleyes.gif Aš kai pradėjau siuvinėti prieš 5 ar pan. metų, siuvinėjau tas keletą schemų, kurias turėjau. Bet dabar schemų yra tiek, kad akys raibsta. Lengviausia orientuotis pagal gamintojus ir dizainerius - vieni būna prie širdies, kiti ne. Bet už tai darbai išeina daug įvairesni. Jei įdomu, pasižiūrėk į mano puslapį paraše - prie kiekvieno darbo nurodau, kieno dizainas. Gal rasi, kas patrauks akį  mirksiukas.gif

Aciuka 4u.gif
Tai vat ir as pradedu ziurinetis vis kazko skirtingo kiekviena karta jau. Nes schemu gausa tai gali is klumpiu isverst lotuliukas.gif
Siandien sumasciau kad noriu darbo knygute "aprengt" iskau schemutes... bet is tos gausybes nezinau ka pasirinkt ir neradau kas prie dusios arciau. Noreciau lyg stilizuoto silueto kokio, kuris ant priekinio virselio prasidetu o baigtusi ant nugarinio.... arba geles ziedo su koteliu skersai abu virselio lapus arba istrizai.... nerandu, nors praverciau eile puslapiu nete..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 08 30, 16:52)
Taip, panašu, kad Mamučiukas Tralala išsiuvinėjo. Puikus dizainas ir puikiai atlikta... Šaunuolė  4u.gif (aš gal stiklo tik nebūčiau dėjusi, bet šiaip viskas puikiai dera - labai rėmas gerai parinktas  thumbup.gif )

ciole, FANTASTISKAS DELFINARIUMAS thumbup.gif greiciau rodyk didesni mirksiukas.gif

mamuciukas - paprastutis, bet labai jau dailus ir mielas siuvinukas wub.gif

as uz reminima su stiklu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš ir už rėminimą su stiklu. Man taip gražiau ir darbai nesibanguoja, bei niekas nenučiupinėja ax.gif
Atsakyti
mamučiukas
Bravo wub.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 08 30, 16:16)
Jūsų teismui mano darbelis  blush2.gif

laba gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai Visoms aciuks.gif
Taip čia Tralala, nieko sudėtingo, bet man labai ji patiko, dar yra angelas iš tos serijos, labai ir jo noriu, bet laiko nėra verysad.gif
O dėl stiklo, net nežinau, kaip geriau, mačiau įrėmintus be stiklo, labai gražu, bet man patikimiau su stiklu, bet reikia matinio, o čia paprastas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 30 rugpjūčio 2009 - 17:12
Dėkui visoms už gražius žodžius mano maišiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mamučiuk, tie Tra-la-la dizainai tikrai užburiantys... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tralala labai man patinka visa wub.gif
Na mane dar labai užbūrė šios rožės wub.gif , kai pamačiau, iškart pagalvojau, kad noriu..noriu..noriu biggrin.gif
user posted image
Na šiandien kažkaip noriu pasirodyti blush2.gif
rėmas toks pat, tik mažesnis variantas, nes viskas sudėta ant komodos dukrytės kambaryje, tai rėmai vienodi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 30 rugpjūčio 2009 - 17:52
mamučiukas
Atvėpo net žandikaulis ohmy.gif
Dar karta bravo clap.gif
Atsakyti
oi kaip faina, kad patiko biggrin.gif Nuotaiką pakelei thumbup.gif ačiū aciuks.gif
Atsakyti
mamučiukas labai gražu 4u.gif
Atsakyti