Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 30, 10:44)
Gyte

bet už darba esi tikrai verta pagyrimo, 4u.gif  Beje, kiek spalvu naudojai?

Dekui 4u.gif Vat pagal foto tikejausi ir as geresnio rezultato, o per ta igolki.net programa matyt ir smigau doh.gif na pasimokiau, taliau atsizegnosiu nuo jos, kaip sakoma... drinks_cheers.gif
Gal merginos turit kokiu kokybisku programu per kurias galima schemutes pasidaryt ar jos visos negarantuoja gero rezultato....?

Ssamantaa, naudojau man rodos 44 spalvas... daugiau nei daug doh.gif

Tai va, dabar sedziu prie kompo ir mastau ka cia toliau daryt...nagai niezti vel...... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 30 rugpjūčio 2009 - 10:07
QUOTE(Florestina @ 2009 08 29, 22:41)
O aš rytoj darbe siuvinėsiu. tongue.gif

Ech, kad aš taip darbe būčiau galėjus siuvinėt. Bet šitam pomėgiui galiu atsiduoti tik namie. Užtai darbe per laisvą minutėlę po schemų lobynus landžiodavau ir idėjų įvairiausių ieškodavau, jau dabar turiu įvairiausių noru 20 metu į priekį lotuliukas.gif
Gyte nenusimink, tai nėra pats praščiausias variantas 4u.gif . Va pasižiūrėk čia http://www.laurukas....t...2&Itemid=50
Buvau jauna, žiopla nemokėjau naudotis internetu, tai su piešimo programa pasidariau schemą. Žinoma spalvų buvo daug daugiau, bet aš jų pasimažinau. Tada džiaugiaus rezultatu, bet vis kas pažiūrėdavo, tai manęs klausdavo kas čia pavaizduota. Va tada ir teko nusivilti savo darbu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurukasr: 30 rugpjūčio 2009 - 10:16
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 30, 11:10)
...... po schemų lobynus landžiodavau ir idėjų įvairiausių ieškodavau, jau dabar turiu įvairiausių noru 20 metu į priekį  lotuliukas.gif

Pavydu tiesiog mirksiukas.gif sakyciau su manim pasidalink idejomis, bet kad pati net nezinau ko noriu- visa dabar tuscia esu kaip baltas lapas lotuliukas.gif pati nezinau ko noriu.... daryt bet ka- nenoriu, o idejos neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 08 30, 11:15)
Pavydu tiesiog mirksiukas.gif  sakyciau su manim pasidalink idejomis, bet kad pati net nezinau ko noriu- visa dabar tuscia esu kaip baltas lapas lotuliukas.gif  pati nezinau ko noriu.... daryt bet ka- nenoriu, o idejos neturiu.

Na viena iš idėjų, jau pradėta pernai įgyvendint, tai per kalėdas durų papuošimas - plastikiniais meškiukais http://www.laurukas....mp;limitstart=2 kadangi namie yra daug durų, tai darbo tikrai yra. Paskui labai noriu išsiuvinėt visiems Kalėdines kojines - schemų irgi įvairių prisirinkau, ir staltiesę neblogą nužiūrėjau. Na va čia tik Kalėdom. doh.gif
Labai mėgstu žirgus, tai įvairiausių schemų su žirgais prisirinkau.
Į miegamąjį prisisiuvinėt daug pagalvių su TT meškučiais. Dvi jau yra padarytos, o kitom eilė vis neateina.
Na ir dabar užsigriebtas darbas tikrai ne metams. Jei per 5 metus įveiksiu bus labai šaunu.
MB mano vis dar įvairiausių darbelių užsimano, tai dar iš jo pusės sąrašas ilgiausias... lotuliukas.gif
Na va logiškai pagalvojus tai dar klausimas ar 20 metų užteks mano planams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 30, 11:23)
Na va logiškai pagalvojus tai dar klausimas ar 20 metų užteks mano planams  blush2.gif

Na tikrai tu pilna ideju! Saunuole 4u.gif Reikia ir man ideju muza greiciau is spintos atkapstyt (matyt kazkur tarp naftalino ilindo doh.gif ) ir pirmyn i darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 30, 12:10)
Ech, kad aš taip darbe būčiau galėjus siuvinėt. Bet šitam pomėgiui galiu atsiduoti tik namie. Užtai darbe per laisvą minutėlę po schemų lobynus landžiodavau ir idėjų įvairiausių ieškodavau, jau dabar turiu įvairiausių noru 20 metu į priekį  lotuliukas.gif
Gyte nenusimink, tai nėra pats praščiausias variantas  4u.gif . Va pasižiūrėk čia http://www.laurukas....t...2&Itemid=50
Buvau jauna, žiopla nemokėjau naudotis internetu, tai su piešimo programa pasidariau schemą. Žinoma spalvų buvo daug daugiau, bet aš jų pasimažinau. Tada džiaugiaus rezultatu, bet vis kas pažiūrėdavo, tai manęs klausdavo kas čia pavaizduota. Va tada ir teko nusivilti savo darbu  ax.gif

QUOTE(Gytė @ 2009 08 30, 12:15)
Pavydu tiesiog mirksiukas.gif  sakyciau su manim pasidalink idejomis, bet kad pati net nezinau ko noriu- visa dabar tuscia esu kaip baltas lapas lotuliukas.gif  pati nezinau ko noriu.... daryt bet ka- nenoriu, o idejos neturiu.

Galiu pasakyti, kad viskas aterina su laiku, aš pati prieš koki pusmeti balta varna buvau,o dabar tik šio forumo dėka aš igavau patirti ir dabar galiu padeti kitoms smile.gif manrodos nuo 36 temos pradejau viska skaityt ir naudingu nuorodu radau ir patirtis jau nebloga biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 30, 11:37)
Galiu pasakyti, kad viskas aterina su laiku, aš pati prieš koki pusmeti balta varna buvau,o dabar tik šio forumo dėka aš igavau patirti ir dabar galiu padeti kitoms smile.gif  manrodos nuo 36 temos pradejau viska skaityt ir naudingu nuorodu radau ir  patirtis jau nebloga  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Dekui, merginos, uz palaikyma. 4u.gif
Tiesa sakant, as nesu naujoke siame reikale blush2.gif siuvineju turbut daugiau nei 20 metu, paskutinius 15- tik paveikslus kryziuku. Isties yra nemazai dideliu ir rimtu darbu (galit parase zvilgtert i keleta is ju....) ax.gif ir kompas nelabai svetimas man... ax.gif
As tiesiog "pasimoviau" su sita programa, norejau padaryt kazka naujai, ir va kaip gavosi. Matyt reikejo iskart ateit i foruma ir pasitart su tai jau isbandziusiomis merginomis.... bet as kaip kvaile daugiau laiko siuvinejimui skiriu nei kompui..... zodziu, pasimokiau is savo klaidos.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 29, 20:02)
Sveikos, rodausi savo paskutinįjį darbelį (tik va fotografuota su telefonu, tai jau kokybė nuotraukos  doh.gif  doh.gif ) user posted image

bravo thumbup.gif gražu labai. jis buvo pirmas mano nusižiūrėtas ale spalvos netinka prie kambario spalvų paletės
Atsakyti
Sveikos merginos, uzsukau pagirti burbulines tasiuko.Labai grazus darbas, net issisaugojau ir jau rezgu minti kaip cia ka panasaus sau pasidarius. Vakar uzmigau apie tasiuka galvodama. Tie nerinukai jau taip graziai tinka prie tos damos wub.gif
cioles delfinukams 4u.gif
o as jau savaite kaip pradejau dramblius, ir tik viena ausi baigiau g.gif nors atrodo kiekviena diena po truputi stengiuos prisest, ir taip smagiai siuvinejasi ,bet taip letapediskai judu biggrin.gif Kai jau bus daugiau nei ausis pasirodysiu.
Atsakyti
Gyte - didžiulius darbus siuvinėji. O nekilo minčių pabandyti pasidomėti skirtingomis dizainių kryptimis ir gamintojais? rolleyes.gif Aš kai pradėjau siuvinėti prieš 5 ar pan. metų, siuvinėjau tas keletą schemų, kurias turėjau. Bet dabar schemų yra tiek, kad akys raibsta. Lengviausia orientuotis pagal gamintojus ir dizainerius - vieni būna prie širdies, kiti ne. Bet už tai darbai išeina daug įvairesni. Jei įdomu, pasižiūrėk į mano puslapį paraše - prie kiekvieno darbo nurodau, kieno dizainas. Gal rasi, kas patrauks akį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuoles 4u.gif
Jūsų teismui mano darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 30 rugpjūčio 2009 - 15:22
Labai gražu ir miela. Čia tralala?
Atsakyti