Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(mažiausia @ 2009 08 20, 23:43)
kodėl mes turime praleisti pro akis, jeigu kažkas praleidžia pro ausis?  g.gif

Juk aš nieko pikto tuo pasakyti nenorejau irnesakyk.gif doh.gif
Jokio konflikto iš to daryti nereikia lotuliukas.gif

P.S
nepagavau kampo dėl tavo žinutes, gal galetum viska paaiškinti, na bentjau i a.ž

dziaugsmelis7x7
Nuostabūs darbai clap.gif wub.gif

2saulyte2
Labas wub.gif
Jau pora temu iš eilės tavęs nemačiau, kur prapuolus buvai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 21 rugpjūčio 2009 - 08:39
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 21, 08:36)
Juk aš nieko pikto tuo pasakyti nenorejau irnesakyk.gif  doh.gif
Jokio konflikto iš to daryti nereikia lotuliukas.gif

o kas čia minėjo vardus, aš kalbėjau bendrai, o kam reikėjo, tas pritaikė sau mirksiukas.gif
nematau čia jokio konflikto, tik nuomonės išsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 21, 09:00)
sveikos,

Daiko, fainuolis koks ateivis  thumbup.gif  pasižiūrėjus, tai pakelia nuotaiką, kad sūnenai bus laimingi, manau  thumbup.gif

eMar, labai dailus darbas, o kad siuvinėjai pereinamų spalvų siūlais, sakyčiau daug dailiau žiūrisi, nei auksiniais  bigsmile.gif  o be to, tai lengviau buvo siuvinėt, nei tais metalizuotais. Aš esu metalizuotais siuvinėjus, tai vaje  doh.gif

ta proga, kad grįžau, pasirodau su naujausiu darbeliu - dovana sesei...

bigsmile.gif Labukas, sveika sugrįžus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (tikiuos ilgam 4u.gif )

Puikus darbelis wub.gif
Atsakyti
o kur pigiausiai dmc siūliukus perkat? noriu didesnį paveikslėlį siuvinėt reikia daug spalvų.. ax.gif bet ir nepermokėt norisi. patarkit..
Atsakyti
Pigiausia internetinese parduotuvese... www.siuvinejimomagija.lt maciau 1,70 DMC siuliukai kainuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 21 rugpjūčio 2009 - 09:21
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 08 21, 09:31)
aciu labai 4u.gif kazkaip didysis mano darbas stovi vietoj(kaip sustojo taip sustojo)vis neprisiruosiu pabaigt 4u.gif o mazieji darbeliai eina kaip is pypkes biggrin.gif

tai va su tom registracijom,net keista,kad taip visos issiauklejo,kazkaip tikejaus kad atsiras bent viena besiregistrujanti,bet pasirodo nebuvo biggrin.gif PAZANGA 4u.gif  biggrin.gif

Gal ikvepimo mazoka didziajam darbui? Ateis kada nors ikvepimas ir pabaigsi savo siuvini ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 08 20, 18:59)
Aš jau ne kartą dažiau su arbata. Man gerai gaunasi. Kišu į arbatą jau šlapią, netgi išskalbtą su muilu audinį (jie gi būna krakmolinti ar kitaip kietinti), nepalieku "pagulėti", pamakalavusi vėl išskalauju šiltame vandenyje. Jei dar mažai nusidažė vėl kišu, vėl pamakaluoju, ištraukiu ir išskalauju šiltu vandeniu. Kai jau spalva tinka perskalauju šaltu vandeniu.

aš nerizikuočiau namie dažyti vien dėl to, kad toks dažas "neužtvirtintas" (skirtingai nei gamykliniai dažai). Kas bus, kai sugalvosi po kelių metų darbelį išskalbti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 08 21, 09:24)
as tai uzsisakiau sitam darbeliui tokia kanva pasikonsultavau su dariusiom si darbeli tai sake si labiausiai atitinka pagal Dimensions  g.gif  tai laukiu dabar kol atsius  bigsmile.gif

o kokias čia siūlais siuvinėjat? tas orchidėjas.. kažkaip nelabai suprantu kaip teisingai tuo konverteriu naudotis gal galit kas paaiškit su viena programa vieną spalvą ar kelias su pavyzdžiais.. turiu dmc ir medeira..
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 21, 10:41)
aš nerizikuočiau namie dažyti vien dėl to, kad toks dažas "neužtvirtintas" (skirtingai nei gamykliniai dažai). Kas bus, kai sugalvosi po kelių metų darbelį išskalbti?  g.gif

O kam tau skalbti, įrėmini su stiklu ir psio. Va su arbata, savo Dimensions Trio drugeliams medžiagą dažiau labai liuks gavos. Nieks nenubluko, tokia lengbai rusva.

Su kariu dažymas nepasiteisino. Iš ryškios geltonos (palyginimui DMC 726 spalva), liko tik gelsva (palyginimui DMC 3078).

O va man patiko dažyti audinį su dažais skirtais tekstilei. Lininius maišelius arbatžolėms dažiau ir labai gražiai gavosi. Spalva neblunka, super atrodo.

Pavyzdėliai mano darbų albume, kaip tai vizualiai atrodo.

O kas dėl "Sveikinkit ir būsite pasveikinti", "Atsiųsk schemą" X n-kartų doh.gif
Tai dėl šių dalykėlių temas tik perversdavau, o nieko nerašydavau. Kokia prasmė kažką rašyt, kai naudinga info pradingsta tarp "šiukšlių", tai yra neprasmingų žinučių.
Jau geriau vietoj to kad rašytumėte beprasmes žinutes, pasiuvinėkite, bent nauda bus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 21 rugpjūčio 2009 - 10:11
Labai gražūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti
emar, liuks pasirinkimas thumbup.gif labai gražiai atrodo...

O aš va su medžiagos dažymu kankinuos... Nudažiau tamsiai mėlynai tais medvilnės dažais... pagal instrukciją. Tai gerai, kad sugalvojau išskalbt... Nudažė tragiškai. Pamerkėm į actą porą kartų, bet dabar skalauju vistik dažo dar... Nepatinka man taip... Vaikštau supykus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 08 21, 10:18)
Gal ikvepimo mazoka didziajam darbui? Ateis kada nors ikvepimas ir pabaigsi savo siuvini !  thumbup.gif

tikiuosi sulaukti smile.gif 4u.gif
Atsakyti