Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(Arie_ @ 2009 08 29, 22:29)
Čiole, labai grazus darbas thumbup.gif

Na palyginus su pačios liūtu ar būsimais žirgais, tai mano darbas menkniekis mirksiukas.gif mirksiukas.gif Dar kartą dėkui, kad įvertinot darbelį aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 29, 21:30)
Su nekantrumu lauksiu  ax.gif
Gerai lekiu toliau aš savo siuvinį siuvinėt, gal kaip nors pavyks per savaitgalį antrąjį lapą baigti, jau taip nebedaug liko

O aš rytoj darbe siuvinėsiu. tongue.gif
Atsakyti
Florestina
Gerai,lauksiu smile.gif

QUOTE(tute28 @ 2009 08 29, 22:52)
Oho grožio kiek! Ir tašiukas ir delfiniukai,o jau žirgai kokie bus nuostabūs. Ir dar daug grožybių,kaip visada. Aš siuvinėju spalvom ir nedaeina man kaip kai kurios siuvinėjat eilėm.Paaiškinkit kvailai man. Tai eilėj būna po kelis kryžiukus kelių spalvų.Tai padarot kelis kr.ir kerpat siūlą?Nesuprantu.

Aš siuvinėju ir eilėm ir spalvom kaip papuola lotuliukas.gif pagal nuotaika ir šiaip, kai šiltesne diena, norisi spalvu, imu visas ir kaitalioju, o kai niuri, tai gal ir viena koke isikabinu, bet dažniausiai tai nugrybuoju, tenka ardyt ...
Jei eilej buna po kelis kryželius, isiveri siula ir poto prie medžiagos atraižos prikabini, na panašiai kaip sudygsniuoji su adata,o kai reikia tada išsitrauki ir vuolia biggrin.gif
user posted image
Vat siuvinejau puodą, liko truputi melynos, tai ir užsikabinau i šali , nes čiapat bus dangtis smile.gif

QUOTE(tute28 @ 2009 08 29, 22:57)
Dar toks kl.,gal kam keistas bus. Ar niekas nesiuvinėjat savo parašo ant darbų,kaip kad dailininkai? Turiu galvoj ant didesnių darbų kokių.

Taip dariau pačiam pirmajam savo darbu, išsisiuvinejau incialus savo, bet atrodė be ryšio biggrin.gif o parašas iš BS turėtu nuostabiai atrodyt smile.gif
Atsakyti
As bandziau savo parasa BS pasidaryt, tik kad tas mano parasas toks doh.gif galvojau prie aguonos issiuvinesiu nes bus dovanu, bet kazkaip neisikomponavo i pati siuvini tai ir nedariau. Kita karta galvoju inicialus kur kamputy nedidelius daryt ax.gif
Atsakyti
Mergaites kuo dar galima butu zymeti juoda kanva be vandeny istirpstancio markerio juodai kanvai ir be digsniavimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 29 rugpjūčio 2009 - 23:38
QUOTE(Daiko @ 2009 08 30, 00:38)
Mergaites kuo dar galima butu zymeti juoda kanva be vandeny istirpstancio  markerio juodai kanvai ir be digsniavimo?

Yra toks kreidinis baltas piestukas, siuvejoms skirtas skirtas. Tai tuo galima, bet man jis nelabai pasitvirtino, juoda kanva as susidygsniuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 27, 13:13)
as vienam forume maciau tokia ... prasiau schemos bet taip ir negavau  verysad.gif

user posted image

pirma karta matau lietuviskka ABC, gal atsiras kas turi g.gif
Atsakyti
Sveikutes siuvinetojos!
Retokai parasau cia, nors aktyviai vis pasigroziu jusu darbeliais! Visos esat tikros saunuoles! 4u.gif
Nezinau ar gausis man ikelt nuotrauka, nes kol kas tai neitin sekes (kazkodel pagal pirma posta man nepavyksta.....). Jei ne, tai bandysiu kitaip dar..... g.gif

Merginos paziurekit ir ivertinkit ax.gif Surizikavau siuvinet paveiksla is nuotraukos padariusi schema igolki.net puslapyje. Kazkaip teko girdet apie ji visokiu (nekokiu)atsiliepimu blush2.gif Taciau stai koks rezultatas gavosi. Ka manot? g.gif

[img=http://img391.imageshack.us/img391/8243/ezeras.th.jpg]

Dar tuo paciu bandysiu idet ir ta nuotrauka originala is kurios dariau....
[img=http://img42.imageshack.us/img42/7578/80835058.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 30 rugpjūčio 2009 - 07:42
QUOTE(Gytė @ 2009 08 30, 08:39)
Merginos paziurekit ir ivertinkit ax.gif Surizikavau siuvinet paveiksla is nuotraukos padariusi schema igolki.net puslapyje. Kazkaip teko girdet apie ji visokiu (nekokiu)atsiliepimu  blush2.gif  Taciau stai koks rezultatas gavosi. Ka manot? g.gif

Tikrai ne iš geriausių schemų, labai niūrus. Tiesą sakant, vaizdas nekoks. Ir palyginus su originalia nuotrauka, skirtumas labai didžiulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 30 rugpjūčio 2009 - 07:44
QUOTE(Gytė @ 2009 08 30, 08:39)

Merginos paziurekit ir ivertinkit ax.gif Surizikavau siuvinet paveiksla is nuotraukos padariusi schema igolki.net puslapyje. Kazkaip teko girdet apie ji visokiu (nekokiu)atsiliepimu  blush2.gif  Taciau stai koks rezultatas gavosi. Ka manot? g.gif

[img=http://img391.imageshack.us/img391/8243/ezeras.th.jpg]

Dar tuo paciu bandysiu idet ir ta nuotrauka originala is kurios dariau....
[img=http://img42.imageshack.us/img42/7578/80835058.th.jpg]

blink.gif blink.gif blink.gif
Labai gaila tavo sugaišto laiko ir siūlų, man tai nelabai žiūrisi, o tau pačiai kaip jis?
Nuo originalo žiauriai skiriasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 08 30, 08:42)
Tikrai ne iš geriausių schemų, labai niūrus.  Tiesą sakant, vaizdas nekoks. Ir palyginus su originalia nuotrauka, skirtumas labai didžiulis.

Tai vat..... kai i ji viena (darbeli) ziuri, visai nieko atrodo, ypac "gyvai", o vat kai pradedi lygint ir dar nuotraukose..... schmoll.gif
Na ka gi, gyveni ir mokais zmogus...... blush2.gif
Atsakyti
Gyte

Žinoma,kad tikras paveikslastai nuostabiai atrodo, o vat išsiuvinetas tai schmoll.gif

bet už darba esi tikrai verta pagyrimo, 4u.gif Beje, kiek spalvu naudojai?
Atsakyti