Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Dėkui merginos už pagyras mano "akvariumui" 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs visi darbeliai wub.gif , man jau irgi nedaug burlaivio liko, jau ir rėmelį turiu.
Atsakyti
Čiole
Puikus darbas clap.gif clap.gif clap.gif wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 08 29, 22:24)
Labai gražūs visi darbeliai wub.gif , man jau irgi nedaug burlaivio liko, jau ir rėmelį turiu.

Parodyk rėmelį ir darbeli tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 29 rugpjūčio 2009 - 20:50
Oho grožio kiek! Ir tašiukas ir delfiniukai,o jau žirgai kokie bus nuostabūs. Ir dar daug grožybių,kaip visada. Aš siuvinėju spalvom ir nedaeina man kaip kai kurios siuvinėjat eilėm.Paaiškinkit kvailai man. Tai eilėj būna po kelis kryžiukus kelių spalvų.Tai padarot kelis kr.ir kerpat siūlą?Nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 29, 20:45)
Parodyk rėmelį  ir darbeli tongue.gif  lotuliukas.gif

Pirmadienį, šiandien pavargus, neseniai namo iš kaimo grįžau. Rytoj dirbu.
Rėmelis tai paprastas, skirtas nuotraukoms, parinkau pagal sesers kambario baldų spalvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 29 rugpjūčio 2009 - 20:53
Dar toks kl.,gal kam keistas bus. Ar niekas nesiuvinėjat savo parašo ant darbų,kaip kad dailininkai? Turiu galvoj ant didesnių darbų kokių.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 08 29, 21:57)
Dar toks kl.,gal kam keistas bus. Ar niekas nesiuvinėjat savo parašo ant darbų,kaip kad dailininkai? Turiu galvoj ant didesnių darbų kokių.

Aš tai rašau savo inicialus BS forma... Šiaip tai tik ant kelių didesnių ir rašiausi, o dabar kai pagalvoju galėjau ir ant mažesnių pasirašyt.... g.gif g.gif g.gif Juk visai smagu rolleyes.gif rolleyes.gif
P.S. ssamantaa ir Florestina bei tute28 ačiū už pagyras, kurios visada suteikia noro dar ką nors išsiuvinėt ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 29 rugpjūčio 2009 - 21:10
Burbuline, tašiukas kaip visada nuostabus wub.gif
Čiole, koooks akvariumas! taip smalsu iš arti apžiūrėti wub.gif labai gražu!
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 29, 19:02)

Oho koks grožis. Visai kaip nuotrauka thumbup.gif , tik gaila, kad iš arčiau negalima apžiūrėt.

QUOTE(tute28 @ 2009 08 29, 21:57)

Kažkaip vis nesusigalvoju kokio parašo noriu todėl ir nesiuvinėju. Esu tik ant vieno paveikslo išsiuvinėjus parašą, nes jis buvo skirtas dovanų. Tada BS padariau.
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 29, 22:24)
Oho koks grožis. Visai kaip nuotrauka  thumbup.gif , tik gaila, kad iš arčiau negalima apžiūrėt.

Iš arčiau pamėginsiu įkelt po savaitgalio kai jau turėsiu gerą fotiką, o ne tik telefoną po ranka biggrin.gif Manau, kad gal ir įrėmintą pavyks greitu laiku pasirodyt, gal ilgai nelaikys centre g.gif g.gif
Atsakyti
Čiole, labai grazus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 29, 22:28)
Iš arčiau pamėginsiu įkelt po savaitgalio kai jau turėsiu gerą fotiką, o ne tik telefoną po ranka  biggrin.gif Manau, kad gal ir įrėmintą pavyks greitu laiku pasirodyt, gal ilgai nelaikys centre  g.gif  g.gif

Su nekantrumu lauksiu ax.gif
Gerai lekiu toliau aš savo siuvinį siuvinėt, gal kaip nors pavyks per savaitgalį antrąjį lapą baigti, jau taip nebedaug liko
Atsakyti