Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Laurukasr labai aciu uz programeles, tiu tikrai isgelbejai mane.. smile.gif o gal dar kuri zinote kur galiu rasti paveikslelio schema arba gal zinote adresiuka kur ju daugiau galetu buti.. busiu labai dekinga cia nuoroda i ieskoma paveikslelio schemute http://picasaweb.goo...108713465104754
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 29, 12:57)
O va dabar turiu tokį http://www.kasiulai....eris-p-328.html. Nors rašo, kad turi išsiplaut, bet man vistiek lieka tokios šviesiai pilkos linijos. Ir mirkiau, ir muilu tryniau nelabai padėjo sad.gif man vistiek linijos matosi  unsure.gif tai truputį nuliūdino

aš taip pat turiu šitą, bet jis man kolkas geriausias, neturėjau jokių problemų (3tfu 3bar) smile.gif
Atsakyti
Čerčikai - labai daili Miss Tigri 4u.gif Tralala man tokie mieli dizainai, bet irgi taip nieko ir neišsiuvinėjau dar. Pavasarį ketinau siuvinėti "Pavasarį", bet štai pusė metų prasisuko - negi rudenį siuvinėsi pavasario tematika... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 08 29, 14:39)
Nu kokie grožiai visų - šaunuolės, smagu užsukti į šutą temelę  4u.gif

mergaitės toks klausimas būtų  - rašėt, kad DMC melanžiniai siūlai truputį dažo, gal kuri turit patirties su Anchor melanžiniais? Kažin kaip ten situacija? Dažo ar ne?

Man bentjau su Anchorais viskas gerai drinks_cheers.gif Niekas nedažo audinio, siuvinejasi taipat lengvai cool.gif
Atsakyti
Laurukasr dėl to ir daigstausi, nes nerandu tinkamo markerio kuris butu be trukumu, viena turejau ant juodos kanvos, kas diena turedavau perbraizyti, paskui turejau kitoki, irgi nepatenkinta buvau schmoll.gif tai as geriau dienele pasedziu ir susidaigstau thumbup.gif
dantiste o as neimu kitos spalbos kol nebaigiau senos biggrin.gif buna kad atsibosta, tai kelias dienas neprisedu mirksiukas.gif tada vel idomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 29, 11:53)
Apipavidalinta galvelė  smile.gif  Les Z'Elegantes: Helene, 92 x 112 kryžiukų, Natural 32 ct linas.

labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 08 29, 12:57)
Laba diena mergaites smile.gif
Mano vestuvine metrika laimejo Rankdarbiu kraiteles skaitytoju konkursa  ax.gif  Gal kuri gyvenate netoli redakcijos ? Paimtumete uz mane priziuka, man kaip nors pastu atsiustumete, negi trenksiuos as i vilniu is klaipedos dabar. Skolinga neliksiu wink.gif  drinks_cheers.gif

Sveikinimai clap.gif clap.gif
Kiek žinau netoliese Florestina gyvena, kreipkis į ją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 29 rugpjūčio 2009 - 15:29
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 29, 13:57)
O va dabar turiu tokį http://www.kasiulai....eris-p-328.html. Nors rašo, kad turi išsiplaut, bet man vistiek lieka tokios šviesiai pilkos linijos. Ir mirkiau, ir muilu tryniau nelabai padėjo sad.gif man vistiek linijos matosi  unsure.gif tai truputį nuliūdino

aš irgi tokį turiu, man viskas gerai smile.gif gal pernelyg karštame vandenyje plovei?
pamenu, kažkas sakė, kad šaltam geriausiai jis išsiplauna, aš taip ir dariau, pirma įmerkiau į šaltą, tada drungnam su skalbikliu ploviau (skirtu vilnai). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 08 29, 14:35)
aš taip pat turiu šitą, bet jis man kolkas geriausias, neturėjau jokių problemų (3tfu 3bar)  smile.gif

QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 29, 17:51)
aš irgi tokį turiu, man viskas gerai smile.gif  gal pernelyg karštame vandenyje plovei?
pamenu, kažkas sakė, kad šaltam geriausiai jis išsiplauna, aš taip ir dariau, pirma įmerkiau į šaltą, tada drungnam su skalbikliu ploviau (skirtu vilnai). ax.gif

Hmm tai gal aš tada į per šiltą vandenį jį įkišau. Ploviau tokiam drungnam, gal iš tikro reikėjo į šaltą merkti. Na kitą kart pabandysiu, bus dar tų darbelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, rodausi savo paskutinįjį darbelį (tik va fotografuota su telefonu, tai jau kokybė nuotraukos doh.gif doh.gif ) user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 29, 19:02)
Sveikos, rodausi savo paskutinįjį darbelį (tik va fotografuota su telefonu, tai jau kokybė nuotraukos  doh.gif  doh.gif )

oho, nuostabiai atrodo bigsmile.gif nė akvariumo namie nebereikia tokį darbą turint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 29, 19:02)
Sveikos, rodausi savo paskutinįjį darbelį (tik va fotografuota su telefonu, tai jau kokybė nuotraukos  doh.gif  doh.gif )

Koks grožis wub.gif wub.gif šauluolė thumbup.gif labai dailu
Atsakyti