Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(cacukas @ 2009 08 29, 13:29)
Arie, Čerčikas labai gražūs darbai  4u.gif

Na šiandien gavau siūlus iš kasiulai.lt (vakar tik išsiuntė, na ir greiti pasidarė  thumbup.gif ) taigi varau pradėt savo medžio. Ariana kaip tik užmigo, pasinaudosiu proga  wub.gif

as ir laukiu is ten pat,baigiu praziureti akis belaukdama blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Labai greit prireike suzinot kur butu galima isigyt dmc siuliuku Klaipedoje? gal kuri zinot adresus... tuoj jau taip netiketai isvaziuojam, ir kaip tik prireike siuliuku man... doh.gif g.gif
Atsakyti
ssamantaa, Laurukasr tai procesas jau pradetas senokai, tik labai mazai pajudeta i prieki blush2.gif o ir siuvineju visai kitaip nei dauguma merginu blink.gif jus judate kvadrateliais, o as siuvineju spalvomis- viena baigiu, pradedu kita ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 08 29, 12:41)
Sveikos merginos  4u.gif
Labai greit prireike suzinot kur butu galima isigyt dmc siuliuku Klaipedoje? gal kuri zinot adresus... tuoj jau taip netiketai isvaziuojam, ir kaip tik prireike siuliuku man...  doh.gif  g.gif

Debreceno gatvėj, prie vaikų pasaulio, o taip pat Žardės iki parduotuvės pastate
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 29, 11:53)
Apipavidalinta galvelė  smile.gif  Les Z'Elegantes: Helene, 92 x 112 kryžiukų, Natural 32 ct linas.

wau bigsmile.gif labai daili tašytė wub.gif thumbup.gif

QUOTE(cacukas @ 2009 08 29, 12:29)
Na šiandien gavau siūlus iš kasiulai.lt (vakar tik išsiuntė, na ir greiti pasidarė  thumbup.gif ) taigi varau pradėt savo medžio. Ariana kaip tik užmigo, pasinaudosiu proga  wub.gif

kokį medį siųvinėsi?
aš laukiu algos, kad galėčiau savo medį pradėti blush2.gif nes turiu vos 1 spalvą reikalingą ax.gif aš RP medelį siuvinėsiu ax.gif
Atsakyti
user posted image
va koks procesas rolleyes.gif
user posted image
is arciau arkliukai, ben turetu buti biggrin.gif
user posted image
o cia toks turetu gautis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 08 29, 12:30)

doh.gif as 14d. uzsakyma padariau tai tik 24d. gavau siuntini. Ir nieks i namus neatnese, teko vaziuot i pasta paciai atsiimti
QUOTE(Arie_ @ 2009 08 29, 12:54)
ssamantaa, Laurukasr tai procesas jau pradetas senokai, tik labai mazai pajudeta i prieki blush2.gif  o ir siuvineju visai kitaip nei dauguma merginu  blink.gif jus judate kvadrateliais, o as siuvineju spalvomis- viena baigiu, pradedu kita ir t.t.  mirksiukas.gif

As irgi siuvineju spalvu ploteliais, nors buna viena spalva pabosta tai nuo kitur kita spalva pradedu, paskui vel prie pirmosios griztu, nu as pagal nuotaika ax.gif tik dabar svyturi kai siuvinejau tai apsiskaiciavau ir nusibraiziau ploti 13 langeliu, o turejo but 12. Padariau kairi kampa, palikau tarpa ir pradejau is desinio, tai paskui nesuejo per viduri, teko ardyt biggrin.gif
Arie_, grazus tie arkliai turetu but bigsmile.gif bet kiek susidaigscius, man tai tas markeris issigelbejimas tikras, nes daigstyt tai jau as taip tingiu, norisi greiciau kryziavot, o ir paskui dar vargo tuos siuliukus traukiot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 29 rugpjūčio 2009 - 12:22
burbuline, labai laukiau pamatyt, kaip apipavidalinsi tą galvelę, tai rezultatas pribloškė, tašiukas pasakiškas wub.gif
Atsakyti
Nu kokie grožiai visų - šaunuolės, smagu užsukti į šutą temelę 4u.gif

mergaitės toks klausimas būtų - rašėt, kad DMC melanžiniai siūlai truputį dažo, gal kuri turit patirties su Anchor melanžiniais? Kažin kaip ten situacija? Dažo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 08 29, 13:39)
mergaitės toks klausimas būtų  - rašėt, kad DMC melanžiniai siūlai truputį dažo, gal kuri turit patirties su Anchor melanžiniais? Kažin kaip ten situacija? Dažo ar ne?

mano tigri su melanžiniu DMC siuvinėta, bijojau, kad nudažys, bet viskas liuks thumbup.gif ploviau drungname vendeny. dėl Anchor nežinau 4u.gif
dar pagirsiu išplaunamą markerį thumbup.gif tik įmerkus į vandenį išnyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arie_ @ 2009 08 29, 13:15)
user posted image
va koks procesas rolleyes.gif

Mmmm thumbup.gif gražūs arkliukai. Šaunuolė tikrai ėmeisi daug didesnio darbelio. Sėkmės siuvinėjant

QUOTE(Dantiste @ 2009 08 29, 13:17)
Arie_, grazus tie arkliai turetu but  bigsmile.gif bet kiek susidaigscius, man tai tas markeris issigelbejimas tikras, nes daigstyt tai jau as taip tingiu, norisi greiciau kryziavot, o ir paskui dar vargo tuos siuliukus traukiot  ax.gif

Aš ir visada naudojuosi markeriu. kažkada turėjau labai gerą, tik truputį drėgmės ir viskas dingsta, paskui įsigijau kur po dviejų valandų savaime dingsta, tai labai nepatiko. O va dabar turiu tokį http://www.kasiulai....eris-p-328.html. Nors rašo, kad turi išsiplaut, bet man vistiek lieka tokios šviesiai pilkos linijos. Ir mirkiau, ir muilu tryniau nelabai padėjo sad.gif man vistiek linijos matosi unsure.gif tai truputį nuliūdino
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 29, 13:14)
kokį medį siųvinėsi?
aš laukiu algos, kad galėčiau savo medį pradėti blush2.gif nes turiu vos 1 spalvą reikalingą ax.gif aš RP medelį siuvinėsiu ax.gif

Va šį
user posted image

Ale tik dabar pamačiau, kad ne visus siūlus užsakiau... doh.gif Baugiau siuvinėti po 15 min, nes dukrytė atsikėlė. blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingius272 @ 2009 08 29, 12:30)

Aš antradienį vakare apmokėjau ir šiandien gavau. Čia jau greitai atsiuntė, nes anksčiau bent savaitę po užsakymo laukdavau. ax.gif
Atsakyti