Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Arie> isivaizduoju, kad arkliai nebus prastesni nei liutas thumbup.gif
Atsakyti
Čerčikas super,labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arie_ @ 2009 08 28, 16:18)
visu darbeliai tokie nuostabus, pasirodysiu ir as... cia mano pirmasis siuvinetas darbelis  mirksiukas.gif 

ohoo koks liutas, daug darbelio doh.gif

prazuvusi siela - labai daili pilis, mistiska tokia drinks_cheers.gif

burbuline greituole kokia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 28, 20:11)
Pristatau savaja Miss Tigri  ax.gif  Tralala dizainas, Evenweave Charles Craft Monaco 28, antique white, 8 DMC spalvos

Tigri vos pabaigta susirado drauge biggrin.gif

meilute katyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 rugpjūčio 2009 - 08:09
labas rytas 4u.gif

ačiū visoms 4u.gif

pas jus visas gallery bvisi albumai tvarkingi? mano vos kelis rodo, vietoje nuotraukų rodo baltą foną doh.gif naktį pas juos atnaujinimai vyko, turbūt kažkas nelabai sėkmingai doh.gif
jau susitvarkė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čerčikas: 29 rugpjūčio 2009 - 08:46
QUOTE(giedress @ 2009 08 28, 19:55)
Už tai, žinokit, darau nusikaltimą ir nuo darbelio nenuiminėju kiekvieną dieną lankelio unsure.gif nes jeigu dar užsiimčiau lankelio uždėjimu kaskart sėdant prie siuvinėjimo, tai nieko ir nepasiuvinėčiau verysad.gif

Aš ir prie tų negerų siuvinėtojų, kuri nenuima lankelio. Įprotis iš tų laikų, kai dar nežinojau, kad lankelį reikia kas kart nuimti, bet juk išskalbus, išlyginus nelieka jo žymių ax.gif

QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 28, 20:11)
Miss Tigri  Tralala

wub.gif wub.gif wub.gif man labai ir draugė patiko thumbup.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 08 28, 22:42)
Siuvinėt patiko labai - kanva kieta (bet lankelio būtinai reikia), adata lenda lengvai, niekur per daug "nenugrybausi"  biggrin.gif  Ištirpo labai greit pamerkus į šiltą vandenį.
Tik kanvai ištirpus kai kurie kryžiukai šiek tiek pasikraipė - bet bendras vaizdas liko geras. Mano paraše gali rast šio darbelio foto - drambliukas ant oranžinės maikutės  mirksiukas.gif

O kaip sliūlą tada kitoje pusėje tvirtinat? Aš tai visada stengiuosi pradžią už medžiagos užkišti, bet tada ją ištirpinus pasileistų g.gif
Ir kaip pritvirtinat prie maikutės? Prisiuvat su tirpstančia kanva ir tik tada į vandenį nardinat?

QUOTE(Isdykusi_kirmelyte @ 2009 08 28, 23:09)
kazkada turejau programa kuri is paveikslelio padaro schemute, bet pamirsau kaip ji vadinasi, o kompiutery ziuriu jau kazkas bus istrynes, ar negaletumet kokios nuorodos pametet i ta programa..

Na va keletas programų, nežinau kurią turėjai mirksiukas.gif
PCStitch http://www.pcstitch.com/Default.aspx
Pattern Maker http://www.hobbyware.com/pm.htm
O čia joms vaistukai http://blackklava.narod.ru/soft.htm
Prieš paleisdama programą įkelk vaistukus, nes kitaip gali neveikt!
Aš pati naudoju Pattern Maker, nes man ji labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 08 28, 22:53)
taigi, sraigės greičiu siuvinėjamos supynės 4u.gif

Wow, jau pamažu ryškėja grožis bigsmile.gif Bus gražu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 08 29, 00:55)
Arie> isivaizduoju, kad arkliai nebus prastesni nei liutas thumbup.gif

blush2.gif nu darbelis bus didesnis, bet neisivaizduoju kada pabaigsiu doh.gif vis laiko nerandu blush2.gif
Atsakyti
giedress
Labai gržu wub.gif wub.gif
Arie_
Butinai pasirodyk procesą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arie_ @ 2009 08 29, 10:58)
blush2.gif  nu darbelis bus didesnis, bet neisivaizduoju kada pabaigsiu  doh.gif vis laiko nerandu blush2.gif

O gal gali parodyt kokius arklius siuvinėji? ax.gif Su nekantrumu lauksiu proceso
Atsakyti
Apipavidalinta galvelė smile.gif Les Z'Elegantes: Helene, 92 x 112 kryžiukų, Natural 32 ct linas.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Laba diena mergaites smile.gif
Mano vestuvine metrika laimejo Rankdarbiu kraiteles skaitytoju konkursa ax.gif Gal kuri gyvenate netoli redakcijos ? Paimtumete uz mane priziuka, man kaip nors pastu atsiustumete, negi trenksiuos as i vilniu is klaipedos dabar. Skolinga neliksiu wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Arie, Čerčikas labai gražūs darbai 4u.gif

Na šiandien gavau siūlus iš kasiulai.lt (vakar tik išsiuntė, na ir greiti pasidarė thumbup.gif ) taigi varau pradėt savo medžio. Ariana kaip tik užmigo, pasinaudosiu proga wub.gif

Atsakyti