Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(Arie_ @ 2009 08 28, 16:18)

Labai fainas darbelis wub.gif , zymejaisi medziaga pries siuvinejima ar ne? Man kaskaip baisu ant juodos kavnos siuvineti kad nesusimaisyciau ax.gif
Atsakyti
Merginos, kaip čia pas jus gražu bigsmile.gif thumbup.gif šaunuolės!
Arie, liūtas fantastiškas! nepatikėsiu, kad čia pirmas darbas toks bigsmile.gif ir išties, dar ant juodos medžiagos doh.gif aš dabar mažučiuką darbelį ant jos siuvinėju..akių kankinimas ne kitaip tongue.gif

Kokia gražuolė Miss Tigri clap.gif
tokie savotiški ir mieli šitie dizainai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 28 rugpjūčio 2009 - 19:23
Tra-la-la wub.gif wub.gif wub.gif Ir kada aš prisėsiu bent prie vieno šios firmo dizaino?....
Atsakyti
Ar esate siuvinejusios su tirpstancia kanva? Sugalvojau tokia dovanele-pasiuvineti ant marsikineliu. Bandziau siuvineti su issitraukiancia-as dzinsu dar dar, bet ant trikotazo, tai k ciortavaj babuske-kryziukai kaip girti, istraukti siulus bilia kiek laiko uzima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 08 28, 19:53)
gal galima būtų pamatyt tos rusaitės įdomesnių darbelių ax.gif  ax.gif

pauksciukas po mano dziedulio buvo imetus kitus jos darbus.
QUOTE(giedress @ 2009 08 28, 19:55)
Dvi, bandysiu vakare parodyti savo supynių eigą ax.gif

thumbup.gif Labai lauksiu
Atsakyti
Nors nesu didelė gyvūnų gerbėja, bet Arie liūtas mane pakerėjo wub.gif wub.gif wub.gif .
Ech, o tas Tra la la kaip visada žavus ploja.gif wub.gif
Atsakyti
Miss Tigri wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Liūtas nuostabus wub.gif Tikrai nepasakytum kad pirmas darbas - aš juodos kanvos prisibijau iki šiol ax.gif
Ir visi kiti darbeliai dailūs wub.gif

QUOTE(Toli @ 2009 08 28, 20:37)
Ar esate siuvinejusios su tirpstancia kanva? Sugalvojau tokia dovanele-pasiuvineti ant marsikineliu. Bandziau siuvineti su issitraukiancia-as dzinsu dar dar, bet ant trikotazo, tai k ciortavaj babuske-kryziukai kaip girti, istraukti siulus bilia kiek laiko uzima.  doh.gif

Aš siuvinėjau 4u.gif
Siuvinėt patiko labai - kanva kieta (bet lankelio būtinai reikia), adata lenda lengvai, niekur per daug "nenugrybausi" biggrin.gif Ištirpo labai greit pamerkus į šiltą vandenį.
Tik kanvai ištirpus kai kurie kryžiukai šiek tiek pasikraipė - bet bendras vaizdas liko geras. Mano paraše gali rast šio darbelio foto - drambliukas ant oranžinės maikutės mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi, sraigės greičiu siuvinėjamos supynės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arie_ @ 2009 08 28, 16:18)
visu darbeliai tokie nuostabus, pasirodysiu ir as... cia mano pirmasis siuvinetas darbelis  mirksiukas.gif 

jau koks grozis 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos. grazu paziureti i jusu darbelius.. seniai beturejau laiko prisest ir atgaut sirdi su tokiu malonumu.. bet va kreipiuosi i jus su dideliu klausimu ir prasymu. kazkada turejau programa kuri is paveikslelio padaro schemute, bet pamirsau kaip ji vadinasi, o kompiutery ziuriu jau kazkas bus istrynes, ar negaletumet kokios nuorodos pametet i ta programa.. ir dar klausimukas ar neturite kuri tokio paveiksliuko schemutes? http://picasaweb.goo...108713465104754
Atsakyti

Arie_ , aš be žodžių blink.gif bigsmile.gif 4u.gif kiek laiko siuvinėjai?
[/quote]
Teka pasedeti prie jo, siuvinejau puse metu kazkur g.gif smile.gif

[quote=aga1,2009 08 28, 15:16]
Arie> Oho, koks darbelis. Cia pirmasis darbas? Didelis sakyciau!
As net nenoriu savo pirmo darbo prisimint blush2.gif
[/quote]
Neapgalvotai buvo nusipirktas, labai jau patiko liutas, mat esu gyvunu myletoja wub.gif bet didele kantrybe ir darbelis buvo pabaigtas rolleyes.gif

[quote=Arie_,2009 08 28, 16:18][/quote]
Labai fainas darbelis wub.gif , zymejaisi medziaga pries siuvinejima ar ne? Man kaskaip baisu ant juodos kavnos siuvineti kad nesusimaisyciau ax.gif
[/quote]
Medziaga zymejausi baltais siulais faiksciau kvadrateliais, tai vien tas susidaikstymas uzeme ilgai laiko doh.gif nera ko bijoti juodos kanvos, sunkiau suvineti, bet prie gero apsvietimo viskas ciki thumbup.gif

Papildyta:
Nelabai pavyko taisyklingai pacituoti blush2.gif

Aciu visoms merginoms uz komplimentus 4u.gif
dabar siuvineju arklius wub.gif
Atsakyti