Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(burbulinė @ 2009 08 28, 15:11)
Dar vienas nesudėtingas, bet laaaabai jau nuobodus darbelis  doh.gif Les Z'Elegantes: Helene". Artimiausiom dienom planuoju parodyti ir apipavidalintą...

first.gif už kantrybę 4u.gif
Atsakyti

visu darbeliai tokie nuostabus, pasirodysiu ir as... cia mano pirmasis siuvinetas darbelis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
burbuline , duodi čia mums vaizdų kaip reikiant thumbup.gif

ZMama, na tikėkimės, kad pasiseks sutvarkyt tuos bražymus ir ten viskas išsibalins unsure.gif

Arie_ , aš be žodžių blink.gif bigsmile.gif 4u.gif kiek laiko siuvinėjai?
Atsakyti
QUOTE(Arie_ @ 2009 08 28, 15:18)
visu darbeliai tokie nuostabus, pasirodysiu ir as... cia mano pirmasis siuvinetas darbelis  mirksiukas.gif 

Labai šaunus dabas!!!
Atsakyti
Arie> Oho, koks darbelis. Cia pirmasis darbas? Didelis sakyciau!
As net nenoriu savo pirmo darbo prisimint blush2.gif
Atsakyti
Jusų paskutiniai darbeliai labai džiugina akis 4u.gif Šaunuolės mirksiukas.gif

Zundyte
ir aš ši skirtuka siuvinesiu su žirafom biggrin.gif jau ir siulus susipirkau drinks_cheers.gif gerai kad tu pirma padarei, matau,kaip atrodo išsiuvinetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arie_ @ 2009 08 28, 16:18)
visu darbeliai tokie nuostabus, pasirodysiu ir as... cia mano pirmasis siuvinetas darbelis  mirksiukas.gif 

bigsmile.gif vauuuuu wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

visų darbai labai gražūs wub.gif

blink.gif pirmas toks? wub.gif wub.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti

Ir čia tavo pirmas darbelis????????????? Aš be žodžių, labai gražu ir dar ant juodos kanvos clap_1.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dievulėliau, kiek nuostabiausių darbelių, kad nebežinau katrą ir begirti, visos didelės šaunuolės thumbup.gif

Dvi, jau dieduko fainumas wub.gif wub.gif tokį pasistayčiau sau darbe ant stalo, tai visad šypsočiaus biggrin.gif
gal galima būtų pamatyt tos rusaitės įdomesnių darbelių ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 08 28, 10:31)
ssamantaa,  drinks_cheers.gif  man irgi dažnai kyla mintis - kaip šios merginos tiek suspėja!! ir leliukus augina, ir namais rūpinasi, ir dirba, ir čia rašo, ir dar tooookias grožybes siuvinėja!

šaunuolės jūs! 4u.gif

pas mane tai į svečius prašome neiti, nes nepraeisit pro bardaką lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano mergina neliedžia nieko man pasidaryti normaliai. Lakstau, tupinėju, sukuosi vien tik apie ją. Už tai, žinokit, darau nusikaltimą ir nuo darbelio nenuiminėju kiekvieną dieną lankelio unsure.gif nes jeigu dar užsiimčiau lankelio uždėjimu kaskart sėdant prie siuvinėjimo, tai nieko ir nepasiuvinėčiau verysad.gif

Dvi, bandysiu vakare parodyti savo supynių eigą ax.gif

visų darbeliai nuostabūs wub.gif wub.gif užsimaniau siuvinėti abėcėlę biggrin.gif
Atsakyti
Pristatau savaja Miss Tigri ax.gif Tralala dizainas, Evenweave Charles Craft Monaco 28, antique white, 8 DMC spalvos

Tigri vos pabaigta susirado drauge biggrin.gif

user posted imageuser posted image

cia daugiau foto, jei kam idomu 4u.gif
http://picasaweb.goo...kas13/Procesai#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čerčikas: 28 rugpjūčio 2009 - 19:13