Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

Merginos gelbekit 4u.gif
nepamenu kuri siuvinejo jorka su kaspineliu blush2.gif gal galima butu legenda nes pas mane kazkokia neaiski...
Atsakyti
Atrodo ,Blizgutis siuvinėjo jorkiuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 27, 22:52)
va viena mano abc ten pat galit rasti ir kita ax.gif o siaip manau skonio reikalas vieni semplerius siuvineja, kiti gyvunus, kiekvienam savo thumbup.gif

QUOTE(burbulinė @ 2009 08 27, 23:09)
Oooo, šitas net dvi esu išsiuvinėjus  mirksiukas.gif  Su oranžinėm raidėm buvo pats pirmasis mano darbelis  biggrin.gif

gražios abėcėlės wub.gif

QUOTE(Manyka @ 2009 08 28, 09:31)
ssamantaa,  drinks_cheers.gif  man irgi dažnai kyla mintis - kaip šios merginos tiek suspėja!! ir leliukus augina, ir namais rūpinasi, ir dirba, ir čia rašo, ir dar tooookias grožybes siuvinėja!

matai, kai ir leliukus auginis, ir namais rūpiniesi, ir dirbi, ir dar čia rašai, tai paskirstai laiką, kad ir malonumams (kai kam jau ne tik malonumams, bet ir ligoms lotuliukas.gif prie ligonių priskiriu ir save doh.gif ) laiko liktų 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 08 28, 10:42)
Sveikos ,auksarankės...  4u.gif
Vakar tik grįžau...

na pas tave ir tempai thumbup.gif
jau žirafos tai super gražios wub.gif

QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 28, 11:15)
Merginos gelbekit 4u.gif
nepamenu kuri siuvinejo jorka su kaspineliu blush2.gif  gal galima butu legenda nes pas mane kazkokia neaiski...

jorkšyriuką, man atrodo, siuvinėjo blizgutis g.gif

Sandrulia, dailus atvirukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 08 28, 10:31)
ssamantaa,  drinks_cheers.gif  man irgi dažnai kyla mintis - kaip šios merginos tiek suspėja!! ir leliukus augina, ir namais rūpinasi, ir dirba, ir čia rašo, ir dar tooookias grožybes siuvinėja!

šaunuolės jūs! 4u.gif

Kuo daugiau žmogus turi visokiausios veiklos, tuo daugiau ir padaro, nes išmoksta planuoti laiką dirbdamas kelis darbus vienu metu mirksiukas.gif pvz.: žiūri teliką ir kartu siuvinėji na ir pan. Nors man pačiai ne visada tas laikas planuojasi, gal kad daugiau laisvo laiko turiu. Pamenu, kol buvau mokinukė, tai turėdavau per 10-15min. pasidaryt ką nors užkąst, pavalgyt ir dar persigrot kūrinius prieš muzikos mokyklą. Kažkaip viską spėdavau dar laiko ir šunį trumpam išvest atlikdavo lotuliukas.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 08 28, 10:47)

Kokia graži atvirutė. Tikrai apsidžiaugs tas, kas gaus smile.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 08 28, 11:42)

Gražūs žirafiukai. O ką darysi su kita puse? Aš ir turiu skirtuką išsisiuvinėjus ant plastikinės kanvos, bet vis nepabaigiu nes neapsispręndžiu ką daryt su kita puse. Ką nors prisiūti ar palikti taip kaip yra g.gif
Atsakyti
laurukasr> kitą pusę apsiųsiu veltinio lakštu tokiu plonu,ir nesimatys raizgalynės ,kurios man nepavyko išvengti blush2.gif pasirodysiu kai baigsiu 4u.gif

mažiausia> tempai mano labai netgi maži ,palyginus su kitom merginom ,čia gi darbeliai mažiukai ax.gif ,o žirafų tik foną ir BS prie jūros siuvinėjau ,pačios žirafos jau kaune buvo išsiuvinėtos blush2.gif ..o aguonėlės tai ten labai lengva siuvinėt,labai nedaug spalvų ir painialynės beveik nėra,kitą pusę labai stengiausi gražią padaryt ,čia gi ji matysis,nes nebus įrėminta,o šiaip kabės ant sienos mirksiukas.gif ...pasirodysiu ,kaip baigsiu,manau ,kad ir blogoji pusė bus geriausia mano darbuose blush2.gif

ps..veltinio lakštų pirkau Gerose akyse visą maišiuką tokių atraižų,kaip tik skirtukams(labai jau patiko man siuvinėt ant plastikinės kanvos,tai ketinu daugiau darbelių pasidaryt) ,ten visam gyvenimui 0.5 kg,ir tik 17 litų,tai džiaugiaus pusė dienos ,kai parsinešiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 28 rugpjūčio 2009 - 12:37
zundyte, lauksim galutinio rezultato 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Baigiau savo dar 1 darbelį, bet eilinį kartą pridariau klaidų verysad.gif doh.gif , kurias dabar kažkaiptai reikia atitaisyti g.gif , tikiuosi, kaip siuvinėsiu U, jų iš vis neliks . Gal žinot, kaip panaikinti tušinuko ir pieštuko liekanas g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Štai rodausi su savo įrėminta pilimi ax.gif
http://public.fotki....iosreminta.html
pasisekė kad vakar nereikėjo įteikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prazuvusi siela: 28 rugpjūčio 2009 - 13:28
zundyte lauksiu galutinio razultato, gal ir aš tada pagaliau susigundysiu pabaigti SB siuvinėjamą skirtuką smile.gif
ZMama galiu tik paguosti verysad.gif aš ir esu su pieštuku sugadinus vieną paveiksliuką, nei muilas, nei skalbimo milteliai nepadėjo. bet jei gerai įžiūriu tai čia pas tave jo daugiausia pakraščiuose, tai gal ant kokio kampuko atsargiai pabandyk su kokiu ace delikate arba vanish, gal jie kartais padėtų? g.gif
prazuvusi siela pasikartosiu - labai gražu, o dar pačios rėminta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 28, 14:33)
ZMama galiu tik paguosti verysad.gif  aš ir esu su pieštuku sugadinus vieną paveiksliuką, nei muilas, nei skalbimo milteliai nepadėjo. bet jei gerai įžiūriu tai čia pas tave jo daugiausia pakraščiuose, tai gal ant kokio kampuko atsargiai pabandyk su kokiu ace delikate arba vanish, gal jie kartais padėtų?  g.gif

jo, tik kraštai, jau dabar balinu, žiūrėsiu, kas čia bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 28, 14:26)
Štai rodausi su savo įrėminta pilimi ax.gif
http://public.fotki....iosreminta.html
pasisekė kad vakar nereikėjo įteikti smile.gif

Labai gražus darbas. Šaunuolė ploja.gif ploja.gif
Kitą kartą labiau centruok pasportą. Rekomenduojama iš abiejų šonų ir viršaus palikti vienodą atstumą, o apačioje 0,5cm daugiau. Tada ant sienos pakabintas darbas atrodo tiksliai paveikslo centre.
Atsakyti
Dar vienas nesudėtingas, bet laaaabai jau nuobodus darbelis doh.gif Les Z'Elegantes: Helene". Artimiausiom dienom planuoju parodyti ir apipavidalintą...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 28 rugpjūčio 2009 - 14:12