Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(audradv @ 2009 08 27, 22:47)
Sveikutės
Na aš dar pasirodau vieną  iš savo meškinų.

Labai mielas meškis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 11:52)
Manyka spalvas nymukui pasirink pagal kitus paveiksliukus, kur yra surašyti kodai  mirksiukas.gif

suprasta! ačiū 4u.gif bandysiu atsekti:)

QUOTE(Little angel @ 2009 08 27, 14:29)
tai gi prie coca-cola plaza Vingio kino teatro yra kažkokia popieriaus pardė "popieriaus pasaulis" ar "popieriaus centras"

oo, dėkoju už info! į tą pusę l.retai važiuoju, tai nežinojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 08 28, 07:35)
nugi labai gražu. o akys metalizuotais siūlais? bigsmile.gif
Papildyta:

jei kryželiais tai jis bus 171x250 dydžio 30 spalvų.  rolleyes.gif siuvinėsiu po vieną spalvą atskirai ir fotkinsiu po kiekvienos spalvos išsiuvinėjimo. kad eterio neteršt tai vėliau įsimesiu į parašą albumuko nuorodą. kam įdomu bus galima pažiopsot. lotuliukas.gif

Taip meskute akytės metalizuotais siūlais wub.gif lauksim tavo liūtuko 4u.gif
Atsakyti
audradv
Šaunus meškiukas wub.gif

Nieko nebespju čia su jum,tik ateinu (o ateinu dažnai) tai kokie 5 puslapiai buna prirašyti, ir kol viska perskaitau, ir išvis nebesusigaudau puslapiuose ir vos darbeli atrenku kur čia jis tarp tu puslapiu, ir išvis, nerandu to vyrejo kur kažkas čia siuvinejo apie metus, tik pagyras mačiau, pergreitai judat g.gif lotuliukas.gif

Kaip randat laiko siuvinet jei čia tiek rašot lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ssamantaa, drinks_cheers.gif man irgi dažnai kyla mintis - kaip šios merginos tiek suspėja!! ir leliukus augina, ir namais rūpinasi, ir dirba, ir čia rašo, ir dar tooookias grožybes siuvinėja!

šaunuolės jūs! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 08 28, 11:31)
ssamantaa,  drinks_cheers.gif  man irgi dažnai kyla mintis - kaip šios merginos tiek suspėja!! ir leliukus augina, ir namais rūpinasi, ir dirba, ir čia rašo, ir dar tooookias grožybes siuvinėja!

šaunuolės jūs! 4u.gif

Man tai čia mistika lotuliukas.gif
Atsakyti
Sugundėt su tom atvirutėm, kadangi turiu progą, tai pabandžiau ir aš pagaminti vienetinę atvirutę, sakyčiau visai neblogai gavosi ax.gif (tik nuo blico popierius atrodo pablukęs doh.gif )
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sandrulia man labai gražu wub.gif
Atsakyti
Sandrulia puikiai atrodo atvirute 4u.gif saunuole
Atsakyti
Sveikos ,auksarankės... 4u.gif
Vakar tik grįžau iš Preilos,aštuonias dienas be civilizacijos buvau ,tai taip siela atsigavo thumbup.gif ...tik dvi dienas saulės nebuvo,jūra šilta ,vienu žodžiu pailsėjau kapitališkai ,bet ir nesėdėjau rankų sudėjus ,pabaigiau skirtuką su žirafomis ir pradėjau draugei dovanėlę mažą ,ir beveik baigiau ax.gif ,vienas žiedelis beliko išsiuvinėt ,čia bus toks lyg mažas pano,rinkinuką pirkau Rico Design,yra toks metalinis kabliukas pakabinimui ,tai išlošiu ,nes rėmint nereiks

user posted image

user posted image

Beje ,visoms jums po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tt..darbai ir procesai stulbinantys,kol perskaičiau visą temą tai doh.gif ,bet buvo verta thumbup.gif wub.gif

ps.tik spalvos fotografijose kažkokios pablukusios,gyvai daug ryškiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 28 rugpjūčio 2009 - 10:45
[quote=zundyte,2009 08 28, 11:42]
Sveikos ,auksarankės... 4u.gif
Vakar tik grįžau iš Preilos,aštuonias dienas be civilizacijos buvau ,tai taip siela atsigavo thumbup.gif ...tik dvi dienas saulės nebuvo,jūra šilta ,vienu žodžiu pailsėjau kapitališkai ,bet ir nesėdėjau rankų sudėjus ,pabaigiau skirtuką su žirafomis ir pradėjau draugei dovanėlę mažą ,ir beveik baigiau ax.gif ,vienas žiedelis beliko išsiuvinėt ,čia bus toks lyg mažas pano,rinkinuką pirkau Rico Design,yra toks metalinis kabliukas pakabinimui ,tai išlošiu ,nes rėmint nereiks

jau kokios žirafos wub.gif wub.gif ir gelyte nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
joa žirafos gražuuu wub.gif myliu gyvūnus
Atsakyti