Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(astulia @ 2009 08 27, 20:18)
parodyk, kokias turi  blush2.gif

Na, va šitas tai tikrai siuvinėsiu kada nors :

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 27, 13:08)
Gražu man tos abėcėlės, tik va aš jų nelabai įsivaizduoju kabant namuos   ax.gif  ax.gif  na nebent pirmokėlių klasėj  g.gif  g.gif  g.gif

ot ir nea tongue.gif as namie turiu bent dvi dideles abeceles, labai dailiai ziurisi thumbup.gif tinka ir darbo kambary ir siaip bet kur. Jei abecele, tai nereiskia, kad ji butinai turi buti vaikiska, yra labai labai graziu thumbup.gif beje savo klaseje taip pat turiu issiuvinejus abecele, tik spalvinga blush2.gif

va viena mano abc ten pat galit rasti ir kita ax.gif o siaip manau skonio reikalas vieni semplerius siuvineja, kiti gyvunus, kiekvienam savo thumbup.gif

audrav - super meskis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 27 rugpjūčio 2009 - 22:57
Merginos konstatuoju: įsigijau priklausomybę nuo siuvinėjimo lotuliukas.gif jau vėl nagus niežti kažka siuvinėt nors tik prieš pora valandų savo tigriuko akis baigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 27, 23:51)
Na, va šitas tai tikrai siuvinėsiu kada nors :

va ta su drugeliais ir man labai kritus į akį yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 28, 00:52)
va viena mano abc
Oooo, šitas net dvi esu išsiuvinėjus mirksiukas.gif Su oranžinėm raidėm buvo pats pirmasis mano darbelis biggrin.gif

http://s250.photobuc...current=ABC.jpg
http://s250.photobuc...C2_ireminta.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 27 rugpjūčio 2009 - 23:10
Niekad nepagalvojau, kad abecele butu galima pasikabinti darbo kambary. Puiki mintis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 28, 00:09)
Oooo, šitas net dvi esu išsiuvinėjus  mirksiukas.gif  Su oranžinėm raidėm buvo pats pirmasis mano darbelis  biggrin.gif

http://s250.photobuc...current=ABC.jpg
http://s250.photobuc...C2_ireminta.jpg

grozis wub.gif spalvine gama visiskai kitokia drinks_cheers.gif man sita abc irgi labai miela thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 27, 22:09)
Rodausi su savo katik baigtu tigriuku 4u.gif  4u.gif
neistveriau vakar nieko nepradejus blush2.gif 
http://public.fotki....iai/tigras.html
atsiprasau uz kokybe blush2.gif  blush2.gif

nugi labai gražu. o akys metalizuotais siūlais? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2009 08 27, 23:47)
Sveikutės
Na aš dar pasirodau vieną  iš savo meškinų. Tik fotografas iš manęs tai nekoks ax.gif

fainulka wub.gif mano vaikis panašiai meškutį apsikabinęs dabar miega
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2009 08 28, 00:49)
o meskute 4u.gif sveika, prisijungus ir cia drinks_cheers.gif

blush2.gif drinks_cheers.gif
ačiū visoms už šiltą priėmima
Papildyta:
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 28, 00:57)
Merginos konstatuoju: įsigijau priklausomybę nuo siuvinėjimo lotuliukas.gif jau vėl nagus niežti kažka siuvinėt nors tik prieš pora valandų savo tigriuko akis baigiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha daba matai man ta pati liga tik su mezgimu.
manau ir siuvinėjimas užkabino lygiai taip pat. doh.gif doh.gif doh.gif pradėjau vakar lūtuką. wub.gif
jei kryželiais tai jis bus 171x250 dydžio 30 spalvų. rolleyes.gif siuvinėsiu po vieną spalvą atskirai ir fotkinsiu po kiekvienos spalvos išsiuvinėjimo. kad eterio neteršt tai vėliau įsimesiu į parašą albumuko nuorodą. kam įdomu bus galima pažiopsot. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 28 rugpjūčio 2009 - 06:24
QUOTE(čiolė @ 2009 08 27, 18:44)
CACUK na ar pavyko atsidaryt atsiųstą failą?... g.gif  g.gif  Ar aš ką nors ne taip būsiu pasiuntusi.... g.gif 

Gavau Čiole, dėkui. aciuks.gif Darbe atidarė su Wordu. Išsisaugojau, turiu jau keletą, beliko tik išsirinkti... 4u.gif
Papildyta:
Audradv labai mielas meškiukas.
Mane jau ko tai vaikiški darbeliai traukia, anksčiau tokių nesiuvinėjau. Matyt, kad pati mama esu... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 28 rugpjūčio 2009 - 07:24
QUOTE(giedress @ 2009 08 26, 23:23)
aš pasiskūsiu savo Nimue supynėmis... Nu nelygios tos lino gijos... pažiūrėkit kaip baisiai atrodo tamsūs kojyčių kryžiukai šonuose - visi kiekvienas savo dydžio verysad.gif

Viskas čia labai liuks. Parodyk kiek jau turi. Mano vis dar nepradėtas. Kol negausiu žalio lino, tol niekur nejudės.
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 27, 00:11)
pasirodo ir rusaitės tokios auksarankės ir galvotos moteros kaip mūsų Dvi  lotuliukas.gif  pamačiau ir aiktelėjau, bet Dvi žymiai gražiau atrodo  wub.gif

Į idėjos autorystę niekada nepretendavau schmoll.gif Pati gi sakiau, kad mačiau tiek rusaičių forumuose bent 4 tokiu principu įrėmintus katinėlius, o vieną Taline mačiau realų, su pačiupinėjimu.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 28, 08:54)
Viskas čia labai liuks. Parodyk kiek jau turi. Mano vis dar nepradėtas. Kol negausiu žalio lino, tol niekur nejudės.

Į idėjos autorystę niekada nepretendavau schmoll.gif Pati gi sakiau, kad mačiau tiek rusaičių forumuose bent 4 tokiu principu įrėmintus katinėlius, o vieną Taline mačiau realų, su pačiupinėjimu.

nesiteisink ax.gif tavo pats paciausias thumbup.gif lietuviskas gal kad lotuliukas.gif man tas katinas tai labai vezantis toks thumbup.gif (siuvinesiu as ji vistiek - ACIU TOLI wub.gif , nors ir nebus jis su tokiu superiniu remu)
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2009 08 27, 22:47)
Sveikutės
Na aš dar pasirodau vieną  iš savo meškinų.

Koks fainuolis meškis.

Su abėcėlėm visai gera idėja darbo kambaryje, aš kažkaip vis maniau, kad jos vaikų kambariui skirtos arba tik šiaip mažų paveikslėlių pavyzdys blush2.gif
Atsakyti